övertrött

ooh, jag har nog varit jobbig hela dagen... aja, dagen började med att jag vaknade vid 10 av att lisa ringde :O efter jag förstått vad som hänt så åkte jag till stan. eller ja, åkte vid 12 ;P haha. lite seg. å så kom jag utanför kontoret till haparanda bostäder å såg att dom öppna först 12.30. jaja perkele då tänkte jag, så jag stod där å såg dum ut ett tag. sen efter typ en kvart (!) kom kärringen å sa att "ojdå, var det låst HE HE, jag som suttit här inne hur länge som helst"... rövkärring tänkte jag, slösar på min dyrbara tid... ja men sen sa jag upp lägenheten så sa hon att jonas också måste ringa dit... perkele tänkte jag igen. jaja, ringde jonas å sa att han fick ringa henne å efter 10 år så fick han det gjort :P meeen... nu är det gjort iaf. har en klump i magen å det känns så obehagligt samtidigt som det känns så... bra? ja jag vet fan inte... skitsamma, less på å tänka på det :)

sen åkte vi till ikea med lisa å johanna å en tjej från lule å hennes kompis. vi käkade lunch å sen gick vi mest omkring där å såg dumma ut. eller jag såg dom ut, jag handlade ju inget :P så jag störde lisa å johanna hela tiden. haha. jag hade inte velat gå med mig själv på ikea. jag gillar inte ikea om man inte ska köpa nånting ;( nåja. sen åkte jag å johanna å lisa vidare till torne en sväng å så åkte vi till coop å ica å så var jag en snabb sväng in på mammas jobb. sen åkte vi tillbaks till johanna å kollade en film å satt mest å glodde typ. spelade lite guitar hero också men jag blev så jävla less där på slutet när jag inte klarade ace of spades alls!!! :@ kände mig dålig på allt :P men... sen kom jag på att det faktiskt finns några positiva saker med att vara dålig också:

1. ingen vill ha ens hjälp, alltså slipper man hjälpa till.

2. man lär sig mycket!

3. man har kul :P

4. alla andra känner sig bättre i ens närvaro.

5. man är ett varnande exempel.

6. ingen vill vara som en.

HAHA! aja, efter att jag suttit å funderat på det ett tag så mådde jag genast mycket bättre :P har vart å gått med sally lite å nu tänkte jag baua snart, upp å jobba imorn. BLÄ!!!!!!!!!!!!!! men sånt som måste göras, tyvärr :P

uuuuuuuuuuh, jag saknar dig... :)

Peace.

confused

These are those days, when I can get no sleep
I'm so tired I'd like to fall into sleep
I fall in my bed
But still I'm awake

These questions in my mind are so much bigger than life
But my life is short and I have to leave them behind
I have to try to forget
That I am still in my bed

In my deepest fears I'm losing you
Even if somebody tried to stop my heart
I'm still alive I will never give up

Just turn off the lights
Don't wanna see me die
I look like I'm dead
But when you look at me
I am still alive

All I need to feel is your breath on my skin
This endless longing between you and me
We can't give up now
We're gonna make it somehow

In my sweetest dreams I'm with you
Even if somebody tried to stop my heart
I'm still alive I will never give up

Just turn off the lights
Don't wanna see me die
I look like I'm dead
But when you look at me
I am still alive

Just open your eyes
Don't wanna see me cry
I'm right here where you want me to be
fighting with myself, with myselforkar inge mer...

Peace.

midsommar

yeppyepp :D snart bär det av mot Malmarna å grilla å umgås :) ska bli så skoj. tur som fan hade vi med vädret också, inge jävla regn idag... *peppar, peppar* har fortfarande inte bestämt mig om vad jag ska göra senare... känns jobbigt å inte veta när jag alltid brukar planera dagen så noga som möjligt å nu är det bara ett stort... hål där. nåja, det ordnar sig säkert :D

nu ska jag sätta tvätten å torka å sen har jag maaaaassor med andra saker å hinna göra!!!

Peace.

svårare än så är det inte...

OM JAG VERKLIGEN BRYDDE MIG OM DIG...


om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag se dig i ögonen när jag talade till dig
skulle tänka på vad du säger snarare än på vad jag ska säga när du slutat
skulle jag höra dina känslor tillsammans med dina ord

om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag lyssna utan att försvara mig
skulle jag höra utan att bestämma om du har rätt eller fel
skulle jag fråga dig varför, och inte bara hur och när och var

om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag släppa in dig bakom mitt yttre
skulle jag berätta för dig vad jag hoppas, drömmer, fruktar, lider av
skulle jag berätta när jag gjort bort mig och när de gick bra

om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag skratta med dig och inte åt dig
skulle jag tala med dig men inte till dig
skulle veta när det var tid att vara tyst

om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag inte klättra över dina murar
skulle jag vänta utanför tills du släpper in mig genom porten
skulle jag inte låsa upp dina hemligheter
skulle jag vänta tills du gav mig nyckeln

om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag älska dig i alla fall
men skulle be om det bästa du kan ge och försiktigt dra fram det ur dig

om jag verkligen brydde mig om dig
skulle jag lägga handboken åt sidan och lämna mina lösningar hemma och föreställningarna skulle upphöra
vi skulle vara oss själva


svårare än så behöver man inte göra det...

Peace.


nudlar å ryggont

jag äter nudlar å har så förbannat %&%¤# ont i ryggen! jag vill skrika å gråta men försöker behärska mig... vi fick in varor på jobbet idag å eftersom jag haft ryggbesvär innan så borde jag inte ha lyft grejor som väger 50 kg. men det tänkte väl inte jag på förrän nu? tur att nudlarna är goda annars hade jag nog hängt mig själv från balkongen.

johanna spådde alltså mig å lisa idag å det kändes bra för på nåt sätt så kändes det som att jag kanske fick lite mer mod. jag är feg å så men det gäller för mig å ta ett steg i taget, allting kan inte hända på 5 sekunder som johanna sa å vilket jag alltid tror att kommer att hända. jag är så korkad ibland...

nu orkar jag fan inge mer :(

Peace.

för jag har tagit studenten...

fyfan vad jag är bra! :D fyfan vad tråkigt att jag måste fortsätta skola på hösten... haha, nåja, jag får helt enkelt skylla mig själv. jag behöver ju inte fortsätta men jag känner att jag vill ha fullständiga betyg + att jag får läsa matte med syrran så det kommer kännas lite lättare ändå :)

annars då... nja har väl inte hänt så mycket. balen har varit (den var helt okej, själva balen var lite trist med eftersläppet var snäppet roligare ;)) å så tog man ju studenten i fredags. efter att ha sovit 2,5h natten mellan torsdag å fredag så vaknade jag vid 7 för att jag skulle iväg till carita vid 8 å fixa mitt hår. hade ruskiga problem med å välja tröja på morgonen, å så trodde jag att jag hade bestämt mig att jag inte ville ha vissa tröjor som jag sen ville ha men som var smutsiga! nåja, slängde på mig kjolen å skorna å efter att jag hade gråtit lite å stressat som fan så tog jag bara på mig en tröja å åkte iväg för jag hade inte tid å tramsa mer :P kom till carita å hon började leka frisör med locktången å våran champagnefrukost startade kl. 10 å så klart så var jag där endast 5 minuter innan :P är alltid så förbannat seg. drack lite (eller mycket) champagne å bubbelvin, fotograferades med klassen, skrev i mössor osv å åkte till mamma sen med jonas, lisa å sandra. full å go redan då :) efter en timme så åkte vi med johan till folkan där vi skulle testa micarna eftersom vi skulle sjunga på avslutningen å det gick bra. avslutningen alltså, sångerna gick åt helvete. ingen visste nånting :D men det var lite småroligt ändå. sen fick vi betygen (missnöjd) å så vandra vi mot borggården å sjöng lite å så stod mamma å mina systrar å co där med en jättekul tavla (eller vad det nu heter).

nåja, sen gick vi hem å så började folk komma å så var det kväll å släktingarna åkte å kompisarna kom :D vi satt på mammas terass å blev fulla å goa å så åkte vi till krogen. vissa började fara hem tidigt å jag blev faktiskt väldigt missnöjd men bestämde mig för att det inte ska förstöra min kväll, så jag å elina festade vidare å jag var hemma kring 5 nångång. upp på lördag morgon vid 10 för att jag skulle jobba kl 11................................. ska aldrig mer festa dagen före jobb. never!

men nu orkar jag inte skriva massa skit nå mer :P ska gå å hänga upp tvätt å... diska kanske :)

Peace.

RSS 2.0