en envis fisk

man kan endast beskriva mig med ett enda ord just nu; sliten. jag är så jävla förkyld å har ont i örat å är febrig å snuvig å allt är åt helvete. å så är jag ju inte van å jobba 6 dagars veckor... var nog ingen bra idé men är man envis så är man, å då får man skylla sig själv om man mår skit. jag känner mig som en halvt överkörd fisk som ligger å sprattlar med sina sista krafter men vägrar å ge upp. jävla finnjävel man är ibland...

det ska iaf bli skönt med kort vecka nästa vecka, jobbar bara måndag-onsdag å åker till övik på torsdag :) det blir bra :D jooo å sen angående bilen, försökte ju ladda mitt bilbatteri typ i... många dagar men det funkade inte alls som det skulle å därför trodde jag att batteriet typ... dött. ja å sen kom morbror förbi igår å skulle kolla på det å fiffla å jag försökte övertala honom att "men det spelar ingen roll vad du än gör för batteriet är sönder"... å nu startade han bilen just... jag hatar å ha fel men samtidigt vet jag ju ingenting om bilar så att... haha, ja det är lite skoj ändå. tydligen hade det varit nåt fel på själva laddaren ;) välkommen tillbaks, bettan. nu fattas bara basar ;)

alltså jag orkar inte blogga nå mer, håller på å sprattla bort mina sista krafter nu känns det som. jobba kl 8 imorn. jävla skitliv.

Peace.

alone

"now I cry myself to sleep
only you are what I need
we can make it if we try

I am nowhere without you
I don't know what I should do
cause my tears will never dry
and I still wonder why..."

Peace.

kortis

hej era korkskallar.

trött är man igen ;) jag är så less så jag skjuter mig själv snart :P

hursomhelst... igår var jag, lisa å stefan å åkte i pulkbacken på stranden å jag vet fan inte när jag skrattat så mycket sist. haha, herregud. det var så roligt å jag förstår inte varför vi bara gör det en gång per år :D nåväl. bilder kommer senare. efter vi funderat på vad vi ska hitta på sen så kom lisa med den brillianta idéen om att vi skulle åka till torneå å hon skulle bjuda på glass. handlade å åkte iväg å parka på pissinfo å satt i bilen medans solen gassa på, fyfan vad härligt det var! solbrillor + glass = sommar. efter det... vad gjorde vi sen? *kortslutning* ja sen åkte vi till morsan å tog fram lite stolar å satt å gassa lite mer. åkte iväg till bilskadeverkstan å hämta laddaren till bilbatteriet, var på max å käka, körde hem folket. kom hem, duschade en snabbis, åkte iväg till johanna å fika för hon fyllde år ;D sen ringde johan efter ett tag att han å hans bror var i stan, om jag skulle komma å säga hej. vi var till oss å koppla i den där laddaren för jag hade ju lyckats spränga hela bilen annars, åkte iväg till lisa en sväng, å så var vi till kemi å cruisa :P fattar inte varför vi åkte dit men... aja, johan blev rädd när det bara var massa finnar överallt så vi åkte tillbaks till stan. åkte runt ett tag å sen körde dom hem mig :)

nu sitter jag här å ugglar å har ingen aning om vad fan jag ska göra. får snart gå å kolla till om det där batteriet har ladda, å sen ska jag starta min bil!!! :D min, min bil. haha. stackars bettan som fått stå hela långa vintern bara för att ägaren varit snål :( nåja.

fan, att det finns så mycket man vill göra här i livet...

känns bara som att man ser sig själv i en stulen spegel hela tiden. bara nån annan också kunde se det.

hitta på nå vettigt? ja tack.

Peace.

---

nu har jag snott några bilder från lissen ;)

jag fick skrattattack    lisa i backen ;D          lisa ;)                             lissen å jag
        

jag dog :P                    lisa åkte på mig :P     stefaaaan!                   jag å lisa på tefat
        

haha, ja herregud...

Peace.

en konstig dag

nu har jag en såndär konstig dag igen :P en sån dag då det känns som att allt går åt helvete. man spiller å tappar grejer i golvet å säger fel saker å beter sig bara allmänt klumpigt. suck. å ihop me allt det där så är jag helt hyper för att jag druckit typ 564 liter kaffe idag. bra kombination... eller inte...

anyway, kom just hem. har varit på kaffeturné med tjejorna. jag å lisa var till vuono först å ritade lite teckningar me jennifer å fika å sånt, åkte vidare till stan, hämtade upp sandra, träffade stefan, var till emil å våldgästa, träffade danne å sen satt vi å skumade med danne ett bra tag tills vi typ frös ihjäl. eller jag gjorde det iaf... körde hem lisen å sandren å åkte hem. å nu har jag ingen aning om vad fan jag ska hitta på. är iofs lite trött också, så blir väl å sova här om en stund... HAHA, yeah sure, jag gick ju nästan på det där själv. suck... less på å sitta uppe hela nätterna igen :/ fick ju så bra dygnsrytm då tidigare men nu är den helt fucked up igen. å på måndag börjar jag jobba, ska jobba 8-17 mån-fre under en månads tid. det kommer nog innebära döden för en viss fröken som inte är van å slita så mycket ;) men men, nångång måste man ju... eller? jaja hursomhelst, skönt å ha nåt å göra på dagarna, känns som att jag har fritidsforska inom det mesta nu :P

imorn, om det är bra väder, så ska vi till stranden å åka pulkbacke! WEE! :D lisa lovade å ge mig fart så jag glider låååååångt me min glidare, haha. men inte ändå lika mycket fart som elina råkade ge ett år, jag gjorde en volt i luften å landade rakt på mina revben :P tror jag hade ont i en månad. nåja, men skoj är det ;) åka som fan. jaa vi är 20 år...

måste vi slåss i veckor för att älska en dag?

Peace.

välkommen sommaren!

vilket härligt väder! :D hoppas det fortsätter hela veckan! då ska jag gräva fram våra bord å stolar å ställa dom ute på altanen å njuuuta... det är så härligt å se att snön äntligen börjar försvinna. ska bli så skönt å få ligga på mjukt gräs å bara vara å gå på stranden å känna sanden mellan tårna, få spela fotboll me vännerna å sitta ute å grilla å dricka grogg, äta mjukglass i massor... ooooh... välkommen sommaren!

image25

Peace.


ny vecka, nya möjligheter

hmm, skulle låta sådär positiv med min rubrik men jag känner då mig fan inte nå positiv alls! ;) haha. nej då, är sjuk fortfarande å åker på å jobba idag. chefen ringde om att en hade blivit sjuk å om jag kunde jobba, vad ska jag annars säga förutom ja :/ känns jobbigt å vikariera å alltid, alltid ta emot alla pass man får, speciellt när man är sjuk å bara hade velat ligga i sängen hela dan... men men, för å få bra referenser så måste man offra sig ibland, tyvärr.

ändå känns det som en vecka då ingenting är omöjligt. ska snacka med chefen idag om sommarschemat, (fick ett preliminärt) å får jag behålla alla dom timmarna jag hade på det schemat så ska jag beställa en utomlandsresa så fort som möjligt typ. var hos nina å toni igår å dom å barnen + mia ska åka till kreta i slutet på augusti. jag hade ju följt med om jag vetat hur det blir med universitet å det :/ men nä. så det får bli såhär istället :) fast iofs... eller inge sånt negativt nu, nu ska jag låta humöret vara på topp ;)

nu ska jag snart iväg på jobbet :)

vila i frid, engla.

Peace.

krossad onsdag

blä, vilken jobbig dag. sovit ruskigt dåligt i natt, har en sån jävla skum känsla i kroppen... vet inte riktigt vad det är, om jag håller på å bli sjuk kanske? drömde massa sjukt, jag fick en söt bebis. usch, känner mig helt... konstig. läbbigt.

har träningsvärk från måndagen också, tänkte att det försvinner säkert ikväll om jag ska å pumpa men mår jag såhär konstigt så vet jag inte :/ vaknade rätt tidigt i morse å tänkte att jag skulle ringa syrran om hon ville med å promenera en sväng tills jag kollade ut genom fönstret, UP IN MY ASS att jag ska ut å gå, värsta jävla snöstormen. huu, hemska tanke.

jag känner mig så krossad.

nu är ansökan till universitetet gjord också! känns lite pirrigt :D å det pirrade för sandra också när hon hjälpte mig å söka in :D haha. så man får väl se vad dom säger. på ett sätt känns det så självklart å inte komma in men jag vill inte ens tänka tanken på å behöva stanna kvar här :/ hmm, jag vet inte. känns jobbigt å inte veta bara...

men men hursomhelst, fick en månadsanställning på academic work. är ett företag som ska öppna här i happis å dom har anställt academic work som i sin tur ska anställa folk som kommer å jobbar :P så då ska jag jobba där i lite över en månad med å typ... ja, ställa i ordning allting, fylla på å prismärka osv. så det blir inge erätukku för mig :) hade iofs inga timmar där heller under april-maj så det passade ju som perfekt med den där anställningen hos AW. sen fick jag ett preliminärt schema till sommaren från erätukku å då kommer jag jobba 5-6 dagar i veckan hela sommaren vilket känns bra. tur man är ledig rätt många söndagar iaf ;) haha, brukar ju bli lite mer partaj på sommaren......... :P

nu hade jag tänkt duscha å fixa mig å dra en sväng till skolan å hämta mina betyg, hoppas på att rektorn är där så hon kan skriva under dom... hmm, jaja, det visar sig.


du har inte en aning om att jag tänker på dig precis just nu...


Peace.


frågor å svar

är småtrött så jag orkar inte blogga ordentligt :P

Namn: ja tack.
Födelsedag: 19:e januari
Hemstad: haparanda
Ögonfärg: blå
Hårfärg: mellanbrun
Stjärntecken: stenbocken
Skostorlek: 38/39

Hur gammal är du om fem år? 25........
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?  många :P familjen å flickorna.
Hur lång är du? 159,5!!
Vilken är den senaste filmen du sett? sitter just nu å ser på canal+ på "just my luck" me lindsay lohan :P
Vem ringde du senast? nina
Vem ringde dig senast? håkan
Föredrar du att ringa eller skicka sms? det är olika, ibland känner jag inte för å prata å då är det lättare med sms :)
När såg du senast din mamma? några timmar sen.

När vaknade du i dag? vid 9.
Vilken är din favoritplats? nån plats där jag kan slappna av å bara vara :)
Vilken plats föredrar du minst? hmm, orkar inte fundera.
Var tror du att du befinner dig om tio år? nånstans i sverige å har bra jobb å barn ;)
Vad skrämde dig om natten som barn? alltså jag minns inte riktigt... var nog kanske inte så jätterädd för nånting?
Vad fick dig verkligen att skratta senast? skrattar rätt mycke varje dag så lite svårt å säga :P men kristoffer ikväll tror jag.

Hur stor är din säng? 160 bred.
Har du stationär eller bärbar dator? båda. bärbar just nu.
Sover du med eller utan kläder? beror på vad jag känner för :)
Hur många kuddar har du i sängen? 3 :)
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? när? :P
Är du social? nog är jag väl :P
Vilken är din favoritglass? choklaaaaaaaad
Tycker du om kaffe? gott ibland :P

Vad dricker du till frukost? vatten eller typ juice.
Kan du spela poker? joodå :D
Tycker du om att mysa/kela? min favvohobby ju ;P
Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? huuuu, känner å känner, vet några.

Kan du några andra språk än svenska? finska å engelska.
Har du någonsin åkt ambulans? joo
Äger du dyrbara smycken? nja kanske inte så dyrbara pengamässigt men har pappas förlovningsring som betyder mycke för mig :)
Vad har du närmast dig just nu som är rött? dumle choklad :P

Kan du byta olja på bilen? mja, fylla på kan jag, allt annat ska jag låta bli å röra i :P
Vilken var den senaste boken du läste? gömda av liza marklund fortfarande :P jaaa jag är seg som fan... borde ta itu med det där också :P
Läser du dagstidningen? på nätet :)
Prenumerera du på någon veckotidning? nepp.
Dansar du i bilen? lite smått
När var du i kyrkan senast? uh... i somras när det var bröllop?

Är dina föräldrar skilda: alltså jag är lite osäker på vad det kallas?...
Skor i dag: mina svarta streetskor som vanligt :P
Mål för året: gå ner lite i vikt, jobba som ett psyk hela sommaren å förhoppningsvis komma in på universitet. 
Det första du tänker på när du vaknar: hmm vet inte, ligger väl å funderar på om jag ännu är trött, dvs om jag ska sova vidare :P annars kollar jag på klockan.
Piercings: öronen å läppen just nu.
Tatueringar: joo, en.

Favorit...
mat: allt som är gott :P
Sport: säger väl pump å simning just nu.
Godis: plockgodis, gott & blandat ;P
Låt: one republic - stop and stare spelas rätt mycke nu :P
Helgdag: helg är ju alltid helg ;)
Årstid: sommar!!!!!!

Senast du...
Skrattade: började tänka på en ful grej nyss å skrattade lite högt för mig själv här i min ensamhet :P
Grät: huu... nån dag sen säkert.
Kollade på film: nu.
Drog ett skämt: jaah inte vet jag riktigt.
Sjöng en sång: nyss.

Just nu...
Vad ser man utanför ditt fönster: jaa jag är inte hemma just nu men utanför syrrans fönster ser man snö å en altan å en äng
Lyssnar du på musik nu: nepp.
Vad har du på dig: håkans t-shirt å mina träningsbyxor å min sjal :P
Vad är det på din musmatta: bärbart...

Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol: joo.
Shoppat: mja inte sådär extremshopping men nånting smått, jaa.
Skejtat: hell no, orkar inte bryta benet.
Bakat: hmm tror inte det...
Motionerat: försökt :)
Solat: senast igår.
Pussats med någon: hmm ett tag sen nu :(
Pratat i telefonen mera än i 60min: joo.

Vem...
Kan du lita på: alltså det där är knepigt...
Vet allt om dig: eeh ja svårt å säga :P
Längtar du efter: söti ♥

neeh nu ska jag... hämta lite vatten å kolla om det kommer nåt vettigt på tävän :P

Peace.

fritidsforskare

haha, fan vad trött jag är. jag är trött på å vara så trött jämt. jag är trött på å inte göra nå vettigt om dagarna å bara fara runt. jag är trött på den här jävla stan. jag är trött på å ha massa frågor men inga svar. jag är trött, trött, trött!!!

men men, nu ska vi inte vara så neggogeggo ;) påsken kom å gick å den var väl lite... annorlunda :P va i övik hela påsken, åkte in på sjukan en sväng också. lång historia. (eller ja... hm. fick asont i magen å fick ligga me dropp å morfin hela natten, sen var det borta nästa morgon å dom visste inte vad det var så jag fick åka därifrån! skumt.) sen gifte sig pia å stefan också :) hade ju sett framemot å äta tårta å fira å dricka sprit ;) men det fick jag inte. nåja. lycka till fru pia :D fru pia... helvete. aaaanyway, annars hade jag en asmysig påsk, synd bara att tiden gick så fort... som vanligt :/ kom hem, å så har jag väl inte gjort nå vettigt som vanligt :P farit runt å fritidsforska litegrann (eller jättemycke) iofs hade vi inventering på jobbet igår, tog inte alls lika länge som förra gången (10-02) åkte iväg till jobbet vid 8 å var hemma vid halvsju nångång :) men helt slut var jag. å mina ben gick nästan av. :P haha. fick ju iofs ett "arbetserbjudande" idag... orkar inte gå in på detaljer eftersom jag får höra i veckan om hur det blir, får informera det då.

ska skicka iväg ansökan till universitet den här veckan också. huuu, bara det känns i magen. inte för att jag tror att jag kommer in men kan ju vara en kul grej å prova i allafall :) å se om man är duglig eller inte. nää usch så ska jag inte säga :( hoppas, hoppas, hoppas...

tänkte ladda upp en bild på mitt öga :P en skithäftig bild faktiskt. var en sån bild som man kan se på å veta vad en människa (jag då...) känner. en jättegrym men ruskigt avslöjande bild. men så klart så funkar inte bloggens uppladdningsskit så det får bli en annan gång kanske. eller inte. det visar sig :)

nu ska jag varva ner lite å bara... vara.

jag saknar dig...

Peace.


RSS 2.0