in memory of...

11 år sen idag. uh, pappa jag saknar dig såå...

tears in heaven...

Peace.


touch the sky

"Oh, I wanna touch the sky
I wanna fly so high
oh, I wanna hold you
I wanna love you tonight
oh, I wanna touch the sky
I wanna fly so high
oh, I wanna satisfy
I wanna make you cry

oh, like a bird in the sky
just you and I
I'm gonna fly like a bird in the sky
just you and I
we're gonna fly like a bird in the sky
just you and I

I wanna love you now
I wanna take you high
I wanna give you everything
that you desire

I wanna love you now
I wanna take you high
I wanna give you everything
that you desire"...


Peace.

tjugo+

oh, då har man fyllt 20. det är nu man ska börja betala "vuxenpris" för allt, betala för tandläkaren å allt möjligt. suck. inte känns det speciellt. det enda jag känner av är en förbannat jobbig baksmälla från lördagen... men jag har mig själv å skylla. det var inte meningen först att vi ens skulle grogga men sen vart jag så sugen å jag fick med mig camilla. vi satt hos camilla å grogga litegrann å åkte sen vid 4 till klubben. vid 8 var jag hemma... HUHH, slitet. sov nån timme å vaknade sen. kände att jag var såååå trött å ville sova mer men jag kunde inte. jag kunde bara inte :S kändes helskumt faktiskt. aja, har alltså sovit tre timmar förra "natten" så jag borde ju vara död nu... vilket jag känner lite smått att jag är. sova snart, sköööönt!!!

hursomhelst så ringde chefen mig i fredags å frågade om jag kunde jobba lördagen. sure bacon sa jag. slutade kl 15 å åkte iväg till alko sen ;) hehe. kom hem, fixade tårtan å fikat å folk kom förbi å var jättegoa å snälla, å det känns konstigt å få så mycket uppmärksamhet :) men nu är den dagen över. nu är det bara å invänta nästa år...

imorn jobbar jag 12-16 å sen ska jag å johanna iväg till veterinären. på tisdag blir det å simma med lisa å eventuellt kemi med syster, om det inte blir på onsdagen. torsdag blir det badminton å fredagen blir nog lugn... 30-års fest på lördag å jobb 11-15 på söndag :) that's my week. sen måndagen därefter åker markus å jonas iväg till lumpen... kommer kännas skumt till en början :P inte för att jag ser dom så mycket men... ändå. sen efter det så är det bara en vecka kvar så åker jag ner till ö-vik igen :) hihi!

nej nu ska jag se klart nån film me queen latifah å sen ska jag nog sova... kanske. om jag inte duschar först. äh, jag vet inte.

"jag blundar å somnar bredvid dig, äntligen..."

Peace.

2008

oooh, jag har varit lite seg på uppdateringsfronten på sistone... beror nog mest på att jag inte haft nånting å skriva :P har börjat flera gånger men märkt att det står still i huvet. tomt. empty. allt är borta. yeaaah.

annars då? julen kom å julen gick, julafton firade jag tillsammans med familjen, juldagen var jag ut med systrarna å stefan, annandagen var lugn... annars bara jobbat mellandagarna å så på nyår var jag chaufför åt buspojkarna. en tidig kväll enligt men men hey, jag klagar inte ;) onsdagen efter nyår åkte jag iväg till ö-vik å kom hem i söndags :) känns skumt å ha varit borta nästan två veckor men samtidigt känns det skumt å vara hemma igen? :S det var hursomhelst jättemys å vara där å hoppas på att kunna åka ner snart igen :)

ja, sen fyller jag ju gammal hagga på lördag också. blir lite fika å sånt då, får väl se hur många som kommer ;P blir fest sen helgen efter när syrran fyller 30. kommer ju iofs inte ha någon egen fest men... det kvittar. hade jag haft råd så hade jag farit ut på lördag men säger plånkan nej så betyder det nej ;) dessutom så blir det alltid skit när man är ute den dagen man fyller år... undrar varför? man kanske förväntar sig för mycket eller något? ja jag vet då inte...

jag skulle ha varit ledig hela månaden egentligen men chefen ringde mig i morse å frågade om jag skulle kunna tänka mig å jobba lite i slutet på månaden/i början på februari. klart som fasen säger jag. känns lite bättre nu, vet man ju att man inte kommer vara helt bankrutt några månader framöver :P

idag kom jennifer å väckte mig på morgonen "det är dags å stiga upp nu!!!" jojo mumlar jag å somnar om nån minut... sen märker jag att dom gapar så mycket där nere så det är ingen idé å försöka somna om nå mer :P sååå jag klär på mig å går ner å äter frukost. å det är så svårt å kunna tänka sig att hon varit så sjuk att hon inte ens kunnat prata, att hon inte ens kunnat gå. det känns så hemsk å det gör så ont i hjärtat :( jag är bara så lycklig över att hon mår så mycket bättre.dom två är mitt allt här i livet ♥

nu har jag fått beställt en kamera till lillesyrran också, får väl se om den hinner komma innan helgen :) 3-4 dagar stod det men hoppas på att den hinner komma då. jag vill ha massa pengar i födelsedagspresent så jag kan köpa mig en ny telefon. är så jävla less på den där, den funkar när den själv vill. grrrrr.... har inte bestämt mig för vad jag vill ha för nån men jag brukar hitta en rätt fort när jag väl söker ;) nej men... det är det jag önskar mig hursomhelst.

oh, ett nytt år. hoppas på att det här året kommer bli bättre än det förra. jag är så less på å älta massa gammal skit. jag vill bara kunna släppa det, kunna njuta av livet å göra sånt som jag känner att jag vill göra. jag känner att jag... jag tror jag skulle behöva komma bort från den här stan för å kunna starta om på nytt. jag tror det är det jag behöver faktiskt. å det känns som att jag verkligen vill bort härifrån. å nu känns det rätt. det känns så rätt. så när jag är helt hundra på vad jag ska göra så gör jag det. jag tvekar inte en sekund! fan vad härligt :D nu gäller det bara å kunna bestämma mig för vad jag vill göra. jag sjunger som miss li: I gotta leave my troubles behind!

nej, nu blir det dusch å sen blir det lite småshopping på stan, måste ju kolla om jag hittar nåt kul för presentkorten jag fick i julklapp ;) hihi.

Peace.

RSS 2.0