strange

jag har bara en skum känsla i kroppen, that's all. allt känns så skumt å inte alls som förr. ni som sa att ni var mina vänner, fuck you.

fan vad kär jag är... suck.

Peace.

sådär

fan, sitter å kollar på so you think you can dance, å jävlar vad duktiga dansare det finns :) tänk om man själv hade kunnat... fasen. *avundsjuk* men sen finns det ju dom som inte är så duktiga heller å som söker dit, lite som idol men inte alltid lika uppenbart.

uttagningen till universitetet gick ju sådär, fick reservplats till det jag sökt så man får väl se. plats 20 nånting så det känns typ rätt kört. eller något. men känns ju lite tröstande att man har jobb iaf när man inte kom in :)

sitter barnvakt hos syrran nu, dom skulle iväg med HD:n en sväng eftersom det har inte riktigt varit nå hojväder här i sommar :P så bättre å passa på när man kan.

annars händer det inte så mycke, jobbat igår å idag å jobbar varje dag ända till nästa måndag om inte tisdag. sen åker jag iväg några dagar igen så det ska bli hur underbart som helst! :) can't wait...

ska fortsätta kolla på so you think you can dance.

Peace.

i väntans tider...

UUUH ,snart!!! mellan den 10:e å 15:e ska svaren komma! *pirrigt*

för övrigt så har jag inge internet hemma nå mer, glocalnet var gay så surfinnen i mig kom fram när jag skulle ringa å diskutera med dom. för det första så hade jag plats nummer 104 (!) i kön. så jag var inte så överlycklig när jag väl kom fram efter 1,5h... sen sa jag bara upp skiten, vill inte ha nåt me dom å göra nå mer :P ringde till bredbandsbolaget å skaffade internet via dom istället, så nu tar det nån vecka innan man får nät. tur man kan kolla mailen på jobbet i värsta fall, om man inte får snylta nät från nån som nu ;) haha. annars har det inte hänt nå mycke, jobba å jobba å jobba. slöa lite när man kommer hem å glo på tv å duscha å sova. men nog är det skönt å jobba :D chefen tycker det är så kul när jag är så ivrig å knappt vill gå hem när vi stänger, men jag trivs verkligen med allt det här nu, det känns så bra :) hihi. hade fått ihop över 100 timmar på två veckor, å då har jag inte ens jobbat varje dag :P haha. ja det är skoj.

neh ska väl hitta på nå bus hära innan jag ska åka hemåt :)

saknar daj!

Peace.

RSS 2.0