kramfors

oh yeah... snart är lördagen slut. fatta snabbt tiden går :/ jag fyller 21 snart. hell...

idag vakna jag vid... halv åtta typ. vi skulle åka till kramfors vid halv nio :P eller madlie å hennes karl kom å hämta mig å sen åkte vi till åmynnet till sandrew å tog hennes bil till kramfors. gick runt på dollarstore i några timmar, va å åt på nå ställe, va in på systemet (eller sandra var) å sen åkte vi iväg. va väl hemma typ... nångång. fan vilken jävla håla.
citerar madde: "tänk om nån som aldrig vart till sverige förut skulle besöka kramfors som första stad... dom skulle ju tro det är polen!" haha :D

kom hem å frös ändå in i benmärgen kändes det som. la mig på soffan me två täcken å en filt :P sov en timme å vakna av att jag höll på å svettas bort. skitkul... småfebrig å förkyld la jag mig på soffan igen å har kolla nån skiva av sex and the city. försökte trycka i mig lite av gårdagens tacos men det gick inge vidare. har inge energi :P helt jävla waisted.

kanske man ska ta en iskall dusch å lägga sig i en nybäddat säng... mmm... inte för att jag är trött eller så men... ja jag vette fan.

ge mig energi!!!!!!!! fan va länge jag ska sova imorn. oh yeaaaah...

Peace.


våga

ibland måste man våga se sanningen även om det är jobbigt å gör ont...
när man gjort det måste man orka fortsätta.
för det är en del av livet,
som allting annat man bär med sig... 
å lär sig leva med.
den gör en visare inför framtiden.
man måste se in i framtiden även om det förflutna bränner.

Peace.


sanning

16.41

du kan säkert hitta bättre, men ingen kan älska dig som jag.

Peace.


21.02

min boxer slutade funka! :( jävla skitboxer. robert gör reklam för skitgrejer. grr... anyway, tog fram min sex and the city shoebox å slog igång första skivan, fan vad det är bra alltså. ska slökolla några avsnitt till innan jag tar en dusch å går å lägger mig å förhoppningsvis somnar i någorlunda god tid, börjar 9 imorn.

gårdagen var jätterolig. efter att vi halvsovit oss igenom första föreläsningen på morgonen så gick vi till systemet å därefter till ica å handla. gick efter det till maddes mamma å åt lunch å snacka massa skit, slöade ett tag å gick tillbaks till skolan. vid 16 slutade vi å åkte iväg hem till madlie å hennes karl borta i gullänget å sandra fixa mitt hår, jag slängde på mig kläder å smink å så drog vi till stan där micke å sawmya var nästan färdiga med maten! folk börja anlända å när alla var på plats så åt vi. lax å potatis å kallsås på menyn, fan vad gott det var. fruktsallad å glass till efterrätt... mmm! riktigt bra. spela lite spel, drack några groggar å sen var vi på väg till olearys. halva klassen var ute så det var riktigt trevligt. vid halvtvå var jag hemma, i bra skick :)

vaknade på morgonen, trött som fan men inge bakfull å det kändes skönt. trodde jag hade glömt vart mina gränser gick men icke ;) men känns egentligen bara skönt å ha varit nykter. tänk å va såhär trött flera gånger i veckan... nej fan. iaf, sandra hämtade mig som vanligt ;) å vi åkte in till stan för å ha en föreläsning om biologiskt åldrande - medicinska å sociala konsekvenser. riktigt intressant :) men trött var jag som sagt. på mickes blogg kan ni se en bild på finnen (mig) å på honom, ungefär så såg vi väl ut.

nu ska jag kolla nåt avsnitt av favvoserien :)

Peace.

julkänsla på hög nivå

SNART ÄRE JUUUUL!!!! :D fan vad kul! härligt, härligt. *uppspelt* satan vad gott med julmust! får mig å längta efter julmaten ännu mer. å tomten. å klapparna. å familjen. myyys!

å trött som en åsna är jag idag. känns som att jag sovit tre timmar i natt å varit i farten hela dagen. iofs så har jag sovit typ tre timmar i natt å varit i farten hela dagen, så kanske beror på det, vad vet jag. idag hade vi först en föreläsning om barns grundläggande behov/identitet å utsatthet å det gick väl som det gick, va så jävla övertrött så några skrattattacker bubblade fram också. sen hade vi en kort lunch, den var på endast tre timmar. hinner inte göra så mycket under den tiden. så jag, sandra, madde å vladimir trängde in oss i sandras röda faran å åkte iväg till... vad heter det där stället dit vi var? anyway, var till skokanonen å ö&b, sen rusta där jag köpte lite julgrejs å sånt å till sist willys där vi handlade MAAAAT!!! :D känns bra å kunna ha nåt annat på frukostmackan än smör ;) jävla skitliv. sen åkte vi iväg till skolan å hade en föreläsning om kriminalitet å det var intressant.

imorn blire en föreläsning om kriminalitet mellan 8-10 (hellday...) sen ska vi iväg å handla lite lax å alkohol för vi ska äta middag hos mr. mikael imorn å sen blire utgång :) 13 börjar vi igen å har en föreläsning om barn me särskilda behov. hoh, långa dagar när det är flera timmars pauser ;( men men... efter vi slutat så åker vi till madde å fixar oss å sen åker vi in till stan å börjar med maten å groggandet ;) kommer gå illa för finnen imorn, har varit full en gång på tre månder. voi voi.

sen har jag en julklappslista åt tomten...

kära tomten. jag har varit snäll i år. dom flesta dagarna i allafall. jag har försökt att låta bli å ljuga å jag har inte gjort bort mig i fyllan många gånger. här kommer min önskelista!


cash... man behöver alltid cash.

OBH Nordica Björn Axen Tools - volumaster. gör tråkigt hår lite roligare ;)
- Bosch PHA2661 locktång. lisa, var det den här du hade?! *ropar till haparanda* iaf, lisa hade en bosch locktång å mitt hår blev sååååå fint med den!!! hon kom inte ihåg vad den hette men den här var den enda jag hittade, är det inte samma lär den vara bra ändå :)
- britney spears doft, midnight fantasy. har alltid velat ha den men har varit för snål för å köpa ;)
- presentkort! tråkigt att ge, men kul att få. IKEAgina tricot, H&Mindiska, hemtex, elgiganten osv, ni vet vad jag menar ;)
- en digitalkamera :) dyyyrt som fan jag vet, men nu är det min lista å jag får önska mig vad jag vill :P eller att bli sponsrad till en digitalkamera duger också.
- en ny klocka ;) älskar klockor. ett sånt me brett band å så ska den va lite cool sådär. u know.

eeh... kommer inte på nåt mer som jag vill ha just nu :P men återkommer säkert senare ;)

nu blire duschen å sängen... mmm, sova... natti!

Peace.


snacka om studenter...

tjo!

då va hemtentan inlämnad :) kändes väl... sådär? men förhoppningsvis så gick det bra. kl 10 va vi då inne i stan, jag å sandra, å bokade ett grupprum i skolan. sen kom micke å sara dit, madde dök upp efter ett tag, cecilia kom förbi å lisa kom efter hon vaknade ;) det va en jävla massa surr å babbel i nån timme först innan vi sen blev seriösa å fick klart allt.

sen vare dags för lunch, å det va så kul när jag tänker efter nu :D vi visste inte riktigt var vi skulle äta, om vi skulle äta sallad eller baguette eller kinesiskt eller indiskt... så stod vi utanför biblioteket å diskutera... kommentarer som "men jag har fan inte råd, jag har bara 65kr!", "men jag har säkert en tia å låna", "men du va skyldig mig 50 kr, sen hade jag typ nån tjuga i jackfickan", "va kostar det å äta där?", "nee jag har fan inte råd" dök upp. haha... allt ska va så jävla svårt :D lät så jävla studentaktigt alltså. nåväl, efter att vi nästan ätit upp varann i bilen för vi skulle vänta på sara när hon lämna in sin tenta, så åkte vi till gullänget å åt på målet. vi va 5 st men fan så trång bil sandra har. det är som jag säger, baksätet är inte gjort för feta personer :P satan va trångt det var. men det funkade! å mätta blev vi. släppte av madlie, sara å micke i stan å jag å sandra drog på hemma-butiken eller vad den nu hette? köpte mig en choklad julkalender ;) *fniss* måste ju ha! måste ju räkna ner dagarna till jul! efter att sandra hånat mig ett tag så blev hon nog också lite sugen på att köpa en... får väl se ;)

nu sitter jag å ser på extreme makeover, home edition å jag kan fan inte va utan å lipa nångång till det programmet :P är lite irriterad på ty dock när han aldrig kan hålla käften. han skriker hela jävla tiden. det är en sån människa som man bara vill... bitchslapa för att han ska va tyst.

anyway, nu ska den här fattiglappen samla ihop alla roliga räkningar å kolla om jag har råd å köpa mat imorn :P jag har smör å köttbuljong i kylskåpet å man kommer inte så långt med det.

Peace.

helgtenta

vilken deppkväll det har varit. nu känner jag bara att jag vill hem å ta hand om min familj... jag vill att vi ska få jullov nu! jag vill hem! :(

min helg har varit väldigt intressant. i fredags så åkte jag in till stan vid tre å hämta helgtentan å gick å satte mig med gänget i biblioteket. satt där till 22 ungefär då maddes mamma kom å hämtade oss å körde hem mig. lördagmorgon! sandra plockade upp mig vid 10.30 å vi åkte till stan å satte oss i biblioteket ;) satt där nån timme innan vi åkte hem vid 17 tiden. sen var det godis å mys som gällde resten av kvällen. på söndag då, vid 13 kom sandra återigen å plocka upp mig å vi åkte till stan å plugga lite i biblioteket ;) FAN VAD JAG ÄR LESS! det är som micke sa, det känns som ett jävla fängelse :P anyway, kom hem vid 20 ikväll å sandra kom hit å vi åt å surra ett tag å sen åkte hon hemåt. imorn bestämde mr. mikael att det blir biblan vid 10 (aldrig fan får man sova :P) å tentan ska lämnas in före 16 så det blir nog bra. har bara en fråga kvar på femte uppgiften å finslipet sen, å nog äre ju självaste fan om jag inte blir klar imorn :P

sen skulle jag vela göra nåt kul här i min lägga, måla eller slänga upp tapeter eller nåt annat roligt. precis, jag har ju inget vettigt å göra på dagarna så varför inte starta ett till projekt :P trögskalle...

kanske man borde ta sig en dusch å gå å lägga sig? alltså ni kan inte förstå hur skön min säng är. det går inte alltså. det är den skönaste sängen någonsin! vissa klagar att den är för mjuk men är man själv också för mjuk så blir det bara extra mysigt! vet inte hur fan jag hamna i den här diskussionen... kanske dags å sova...

godnatt.

Peace.

a day to be alone

eeh, ja... fick klagomål från madde å sandra att jag bloggar sällan å för lite, så får väl skärpa mig. sen fick jag också order om att skriva att dom är bäst, så tjejer, ni är bäst ;)

jo, å vet ni vad? jag fick inte bara godkänt, utan välgodkänt på omtentan! fick 0,5 poäng ifrån fullpott! helt galet! :) trodde jag aldrig faktiskt. sen fick vi tillbaks dom hemska hemtentorna idag också... å vet ni vad? jag klarade den också! känns hur bra som helst. till helgen blir det den omtalade "helgtentan" som ska göras... hoppas den också går bra.

alltså... egentligen har jag inte så mycket å skriva om. jag är lite förvirrad som vanligt, det känns jobbigt å inte veta liksom. inte veta hur allt kommer å bli. känner mig som ett jävla frågetecken vissa dagar å det känns som att man bara... flummar på i dimman typ. hemlängtan är inte lika hemsk som den var för några veckor sen, känns som att det på nåt konstigt jävla sätt blivit lite... lättare? eller är man bara van vid känslan? eller kan saknaden "gå över"? eller har jag bara insett att jag faktiskt måste klara detta själv? eller blir det lättare efter ett tag? eller vad fan är det här?


en låt till min lilla lillasyster. ♥




Peace.

JAAAAAA!!!

jag klarade den där jävla omtentan! wee!!! nu känns allt plötsligt så mycket lättare.

å tack till ett gäng klasskompisar för att ni är så goa!

Peace.

ny vecka

nya uppdrag... måndag idag... helgerna går så jävla fort. utan att man egentligen gör något vettigt. i lördags var vi hos cecilia å hade spelkväll med lite folk. sandra plocka upp mig hemifrån å vi åkte å köpte lite snacks å åkte till cecilia där hon, hennes karl å karin väntade. vladde kom ungefär samtidigt å sen kom också sara å lisa. riktigt trevligt faktiskt, får vi göra om nångång :)

annars har det mest vart lugnt här, läst ut den hemska, hemska boken nu å jag vet inte hur jag ska kunna redovisa den imorn, den känns hemskt å ens behöva säga att allt i boken har faktiskt hänt på riktigt. nej, usch. så dåligt jag har mått hela veckan... har två små syskonbarn å skulle något hända dom skulle jag se till å tortera ihjäl den människan som gjorde dom illa. det lovar jag.

hmm... allt känns skumt idag. ska skriva redovisningen å försöka sova.

varför är det så svårt å sova?

Peace.


ibland...

...känner jag mig bara så jävla tom inombords.

Peace.

what a feeling



"your strength is so hard to find
I feel so much stronger now
the feeling's alright

your words make me whole again
those eyes cannot ever lie
you're so divine

I'm not ever alone
you're not ever alone

I'm head over heels
goddess of mine
your curls touching my face
and now I can fly
you brought my life back
the glory you found
I'm in deep debt
without you I wouldn't survive"

åh... jag blir så KÄR varje gång jag hör den här låten... så underbar.

Peace.

farsdag

ah, idag har jag haft tid å tänka :D inte för att jag har kommit fram till nåt vettigt förutom att jag orkar inte ödsla bort mitt liv i onödan på å älska människor som låtsas bry sig å som egentligen bara tänker på sig själva. sen tänkte jag att jag skulle börja med en ny livsstil imorn, äta mat regelbundet å sådär... har ju blivit väldigt lite mat efter man flyttade hemifrån, eller jag vet inte om flingor å nudlar räknas som mat men... å pasta är jag förbannat less på... det är mest för att jag är lat men också för att jag inte känner för å äta. men sen tänkte jag också att med minus på kontot så kommer man inte så jävla långt, så det sket sig :P men jag har planer på det i allafall. sen nångång när jag har råd. haha, så då vet ni vad jag planerar i allafall! :)

sen konstaterade jag å madde att vi får jullov typ megatidigt i år, om vi klarar helgtentan alltså. å om allt går bra kanske jag kommer upp redan den 17:e december! då ska jag baka pepparkakor med jennifer å kristoffer å göra egna julstjärnor å klä granen me lillesyrran å lugna ner morsan för att hon glömt å handla rödbetssallad. åååh, ska bli så jävla mysigt med jul! besöka det nya omtalade shoppingstället i torneå å dra på hela huset gungar på juldagen å träffa en massa roligt folk. fan vad jag längtar :) å nu känns det som att jag har något att se framemot också. lovely!

anyway, idag är det farsdag å jag hoppas alla kommit ihåg å skicka en tanke till deras pappor, för det gjorde jag. jag hoppas dom bjuder på "HK:n sininen lenkki ja turun sinappi" i himlen ;)

gaaah, jag är fortfarande trött!

Peace.

that's it, for now.

sådär... nu har jag hela två dagar ledigt! jag behöver inte göra nånting om jag inte vill! iofs BORDE jag läsa en bok, och BORDE kolla efter litteratur å BORDE göra det ena med det andra... vi har börjat med ett nytt moment, ett INTRESSANT moment som handlar om individer och grupper i utsatta situationer. momentlitteraturen får jag gå å kolla efter på måndag, orkar inte börja köpa alla böcker, hade gått på flera tusen... vi får helt enkelt kopiera av varann som tidigare ;) väldigt intressant verkar det som i allafall, det är här kriminalitet, missbruk, problem med barn-och ungdomar, familj å sånt kommer in. förhoppningsvis njuter jag mig igenom hela kursen :D

idag gjorde jag då omtentan... inga kommentarer, å det för att jag inte har den blekaste om hur det gick. det kändes bättre än förra gången men sen hur jag har resonerat är en helt annan sak. jag håller tummar å tår för att det gick bra! å hemtentan lämnade jag in i tisdags. nu ska jag börja läsa en bok till ett seminarium som vi ska ha om döden. alltså handlar boken om döden. rosario är död, av majgull axelsson. "Rosario var bara 11 år när hon dog 1987. Hon var gatubarn i Filippinerna, och föll offer för sexturismens hänsynslösa utnyttjande av barn." en sann berättelse. läst många recensioner om att den är fruktansvärt hemsk men "bra"... hur bra den nu kan vara när den handlar om barnprostitution men... återstår att se helt enkelt. tydligen är den läsvärd i allafall.

jag skulle inte påstå att saker å ting känns lättare... på nåt konstigt jävla sätt så lyckas jag överleva dagen. dag efter dag, vecka efter vecka, snart är första terminen slut å jag har fortfarande inte förstått att jag är här. jag skulle inte heller påstå att jag på nåt sätt är olycklig, men inte lycklig heller. jag bara... är. jag vet inte vad jag ska vara eller hur jag ska vara, ibland känner jag mig så skör så jag tror jag ska gå av. jag vet inte. ska jag då spendera tre år till här med å inte veta? eller kommer jag till slut hitta min plats här också? äh, jag vet inte... jag vet inte.

aaah, jag behöver SÖMN!!! tror inte jag sovit ordentligt på en månad. känner mig helt... borta. godnatt!

Peace.

inre styrka

jag tror jag har tappat bort min inre styrka, har ni sett den? jag är inte den som brukar ge upp men dom senaste veckorna har känts så förbannat tuffa. jag försöker hitta meningen med att vara här, med att orka fortsätta, med att sakna min familj varje dag... jag känner ju att jag har valt rätt, men är det verkligen värt allt det här? när vet man har man fått nog? å om man ger 100% men ändå misslyckas, vad betyder det?

att jag inte kunde besöka pappas grav i söndags, på hans 50-årsdag, kändes jättetufft. att allt känns så förbannad tufft nu! jag blir så jävla arg. varför ska livet vara så jävla orättvist vissa gånger?! vem fan bestämde att det var just min pappas tur å försvinna?!! varför just HAN? fan, vad ledsen jag blir... å det är så jobbigt å vara ledsen när man är själv...



nu ska jag bara... gå å lägga mig å sova i en vecka...

Peace.


RSS 2.0