utmanad

sitter här å är lite ledsen över å behöva åka tillbaka till örnsköldsvik idag men samtidigt lite lättad eftersom jag vet att jag kommer få något gjort... ska duscha snart men först knappra ner några rader... blev utmanad av sötlisa :)

berätta 7 saker om dig själv:

1. när jag var liten trodde mina föräldrar å alla andra omkring mig att jag skulle bli en sångerska eftersom jag hade en så grym å djup röst å älskade å sjunga hela dagarna. yeaaah...
2. förut hade jag jättelätt för att bli kär, jättelätt för att lita på folk, jättelätt för att förlåta någon å jättelätt för att glömma - idag har jag jättesvårt för allt det där.
3. jag är livrädd för att behöva dö ensam.
4. jag har aldrig ätit sill... eller räkor... eller mögelost...
5. för några veckor sen fick jag en stöt från antennkabeln å låg på golvet å sprattla i en kvart. det var ruskigt läskigt å jag fick jätteont i huvet efteråt.
6. jag är överdrivet känslig som person. jag tar åt mig personligen för minsta lilla å kan göra smågrejer till jättemegastoragrejer. känner jag att nån är besviken på mig så börjar jag gråta på en gång.
7. jag har ruskig babyfeber... åh! :(

jag utmanar alla som känner sig utmanade! ;)

näe nu äre dags för myah å slänga sig i duschen...

Peace.


någon?

tentan gick åt helvete, som jag trodde. jag har sån lust å bara lägga mig på E4:an å låta en lastbil köra över mig. fan alltså. nu kommer jag tappa inspirationen helt å hållet, packa mina saker å åka hem! :(

Peace.

vad jobbigt...

...allt känns just nu. tentan ska komma tillbaks i veckan å grupparbetet ska snart va klart å börja med individuella arbetet å ev. omtenta... suck! har en magkänsla som säger att tentan gick helt åt helvete. fan också. känns som att man kommer att ge upp om det inte går nå bra... BLÄ!

ska bli skönt att åka hem några dagar på fredag, även om det nu blir att man måste plugga å läsa å skriva, men ska bli mysigt å träffa familjen å vännerna :) på lördagmorgon skulle jennifer å kristoffer komma till mamma eftersom syrran skulle jobba å toni skulle tatuera sig. så det ska bli så underbart, vakna upp på morgonen å veta att favoritungarna kommer att va där :D vet inte sen vad det blir å hitta på annars, tror inte jag orkar med utgång men saknar happiscruis så det blir å låna mammas bil å kolla på alla idioter på stan. umgås me familjen. basta... varje dag. spela roliga spel med tjejorna. hälsa på folket på jobbet. typ. är väl det som är planerat :P meeen, jag ser dock inte framemot bussresan... den kommer bli dryg. very dryg.

nu sitter jag med basgruppen i datasalen på umeå universitet campus örnsköldsvik som det heter. inte alls onödigt långt namn... får väl se hur mycket vi får gjort idag. hoppas vi hinner bli någorlunda klara med grupparbetet å redovisningen innan jag åker hem så man slipper tänka på det också. fattas bara...

ha det gött.

Peace.

tänk om...

tänk om man bara skulle våga... våga ta det där lilla men ändå jättestora steget. vad är det som gör mig så feg? vad är det som känns så skrämmande? jag vill våga, jag vill att du ska veta... men ändå inte. jag vet inte om jag tror att allt är lättare när jag håller det för mig själv eller om det bara handlar om att jag är rädd för att allt kommer att förändras. det skulle vara skönt att få släppa på känslorna lite. jag känner så otroligt starkt för allt det här. men jag tror jag håller tyst. ett tag till i allafall...

det kan aldrig kännas bättre än såhär ♥

Peace.

helg!

jag har nyss kommit hem från skolan. hade en väldigt intressant föreläsning på förmiddagen om etnicitet, å sen hade vi seminariet om boken. var å handlade lite godis å bröd på lunchrasten, håkan skulle till stan senare å skulle komma förbi med en dvd-skiva som han bränt med dom två nyaste avsnitten av både desperate housewives å grey's anatomy som kommit ut i usa! WEE! så jag ska ha myskväll ikväll ;) sen borde jag se klart första säsongen av prison break... är så jävla seg bara. eller så har jag helt enkelt haft så mycket att göra på sistone att jag inte hunnit. men ikväll blire mys på hög nivå! å imorn... FOOOOTBOLL!!!! usch, är så spänd redan nu så kommer gå omkring som en lyktstolpe hela dagen imorn. spännande som fan. brr.

kanske man ska diska lite å dona på här hemma innan man slänger sig i soffan å slappar :)

trevlig helg!

Peace.


kalla det vad fan du vill

tänk att det redan är torsdag... fan så fort tiden går. nu är det inte länge tills det är jul :P å efter jul blir det januari å då fyller jag år. känns som att det var förra helgen jag å camilla var ute å firade min 20-årsdag som "råkade" bli jävulskt vild å vi gick hem från mc-klubben kl 8 en kall söndagmorgon...

meeen förra helgen så var vi faktiskt ut, jag, lisa å sandra. fredagkvällen blev lugn, lite hårfärgande, godis å massa svammlande innan vi däckade. eller tjejerna däckade, jag låg å spela sudoku. soduko. sudoko. haha (vi var oense om hur man uttalar spelets namn). vaknade på lördagmorgon, slängde in lite tvätt i maskinen, åt frukost, fixade oss lite, å var påväg till stan, taggade som satan! tills jag, jävla klantskalle, märkte att jag glömt min plånbok i håkans bil. så vi fick ta oss en tripp ut till köpmanholmen å hämta den. men det gick ju bra det också. lisa fick fota lite berg å träd på samma gång ;) hursomhelst, vi anlände till city å parka bilen vid hamnen å gick upp mot stan. strosade runt i lite affärer, åt lunch på subway, besökte systemet ;) å så kände vi att vi ville dra en sväng på indiska bara innan vi åkte iväg hemåt. å där hittade jag tights å en mysig ullig pullover! då var klädfrågan löst för kvällen. sprang in på hemköp en sväng å handlade cigg å red bull å åkte hemåt. tog det lugnt ett tag innan vi bestämde oss för å börja laga tacos. lisa å jag kockade medans sandra lekte byggare bob här å satte ihop mitt vardagsrumsbord som dom tagit med sig från ikea haparandatornio ;) drack, åt, drack, shota... fixa smink, fixa hår, fixa kläder, knäppa bilder, ringa samtal, beställa taxi... å helt plötsligt satt vi i bilen på väg till stan. taxichauffören hörde på en gång att vi kom norrifrån... å det gjorde killarna på torget också. "kommer ni från finland, eller?" hell no, vi kommer inte från nå jävla finland... hade så förbannat kul hela jävla kvällen, bengt... vad heter han... han som spelade daniel i skilda världar? iaf, han var dj på olearys å fan vilket ös det var. helt insane. mycket folk, roligt folk, alla var fulla å glada å det var länge sen jag hade sådär roligt!!! söndagen blev å slöa på soffan ett tag innan vi åkte in till stan å åt på sibylla, sen åkte tjejerna hemåt å jag la mig på soffan å slappa. tack för att ni kom! ♥

uh, måste läsa ut boken "kalla det vad fan du vill" å ta ut fyra citat till seminariet vi ska ha i skolan imorn. vi ska sitta i smågrupper å redovisa citaten, beskriva känslor, tankar, funderingar osv. men det går bra, eftersom boken är jätterolig :P haha.

det är så konstigt att man på ett sånt här sätt ska märka vilka som är ens riktiga vänner. det finns dom som man trott man kunde lita på å som man trodde kände en å tyckte om en, som inte hört av sig en endaste gång efter jag flyttat. vänskap... pff... "kalla det vad fan du vill". det känns jättejobbigt samtidigt som det känns som en lättnad. för som sagt, nu vet man ju. nu vet man vilka som är värda å höra av sig till när man kommer hem å hälsar på. jag älskar mina vänner. å ännu mer nu, när jag märkt vilka som ställer upp å vilka som bara ger fan i det.

äh, ska läsa nån sida i boken.

Peace.

förståndet?

åh, gud. då var första momentet på min socionomutbildning avklarad! eller första tentan i allafall, är ju inte säkert man klarade momentet ännu :P usch, vad hemskt. om tre veckor får vi veta om vi klarat provet eller inte. hjälp... så jag har läst! läst å läst å läst. det känns som att en tung sten fallit från axlarna. det ska bli så otroligt skönt med några dagar ledigt innan nästa moment som var... eh, minns inte nu :P haha. orkar inte tänka å orkar inte kolla upp det heller. anyway.

imorn ska jag till stan på morronen eftersom jag å madde ska ha introduktion på foppas energihus :P så man får komma igång å röra på fetarslet litegrann. på måndag ska vi prova afro dance vilket lät jävligt kul :P sen äre massa basicgrejer typ body pump, step up, yoga, gym osv. så man har massor å välja emellan. ska bli skoj. sen kommer lisa å sandra! :) lisa skulle färga mitt hår imorn på kvällen så får åka förbi nån affär å köpa lite hårfärg. är less på å se ut som ett isbjörns rövhål i huvet. var iofs å klippte mig förra torsdagen när det var tjejkväll ute på stan men jag är fortfarande less på färgen. men snart får jag mitt mörkbruna hår igen! WEE! på lördag var det väl tänkt å dra på stan först på morgonen/dagen, äta lunch osv, å så på kvällen så blir det utgång :) ska ju själv också göra premiär så vilka är bättre å göra premiär med om inte mina flickor hemifrån! nån som förstår varför man är som man är... :P lite skadad.

uh, tänk att jag först trodde att det inte var menat att jag skulle flytta hit. jag hamnade på sjukhus, bilen gick sönder, vi fick inte flyttsläpet den dagen vi skulle flytta osv. men nu är jag här! alla mina saker är här, bilen skiter jag i å jag har varit på återkontroll på sjukhuset å dom har tagit bort min cysta :) I'm free. hihi, fan vad jag trivs!

jag som tänkte gå ut å gå men det regnar :( fan också. aja...

nää nu ska jag diska bort resten av disken å ta ett varv med dammsugaren :P

av alla dom saker jag förlorat... så saknar jag förståndet mest
/ozzy osbourne

Peace.

RSS 2.0