borta bra men hemma bäst

oooh, känns som att det har vart en väldigt intensiv vecka på rhodos fastän man inte har gjort så mycket annat än solat och badat. vilket jävla kanonväder vi hade alltså, 30-35 grader varje dag, och när solen sken på ordentligt så blev det ju ännu varmare. jag svek varken solstolen eller poolen utan befann mig där varje dag efter frukosten ;) sköna dagar, god mat, mysiga kvällar och tidiga mornar. det var sjukt härligt :)

men... även om det var en kanonsemester så känns det alltid skönt att vara hemma. fan vad jag har längtat. jag har längtat efter honom. jag trodde inte jag kunde sluta krama om honom igår. äntligen.

nu ska jag iväg till chefen och kolla hur schemat ser ut. måste ju planera in flytten här nån helg och jag hoppas väl litegrann på att det blir nu i helg... men, vi får se.

Peace.

it's hard

ibland är det så jävla jobbigt att vara komplicerad som människa. att man för varje gång man blir småirriterad/less/ledsen/besviken på någon/något inte vågar säga det, eftersom man genast börjar tänka på konsekvenserna av ens handlande. jag är ärlig, det är jag, men till en viss gräns. jag vill inte såra någon.

det är sjukt hur man vissa gånger kan känna sig så jävla utnyttjad. att man till 110% ställer upp för någon, dag som natt. man kanske får ett tack, men sen då? så fort personen hittat någon annan som ställer upp så skiter dom helt fullständigt i vad man gjort för dom. men jag då? jag kanske också behöver någon som ställer upp ibland... eller är jag för stolt för att kunna be om hjälp? eller tar jag för givet att dom som känner mig bäst vet när jag känner mig nere? eller... är det för att människorna omkring mig vet om att jag är komplicerad som dom kanske bara struntar i att fråga? jag berättar ju ändå inte. ja, inte fan vet jag.

idag har varit en skitdag. jag vill bara att den här dagen ska ta slut.

kom hem :*

Peace.

. . .

your words make me whole again ♥

Peace.

tired as hell

hej era korkskallar.

jag är så otroligt jävla trött... hur fan ska jag orka jobba 3 dagar till innan det är dags att va ledig en dag? :/ nåja, nästa vecka blir ganska lugn. är ledig tisdag och söndag, för att på söndag åker vi till GREKLAAAAND!!!! moaha, fan va skojsigt!

nu har jag fått tag i en lägga här i habi också, wee. nu slipper jag ha ont i magen över det, bara några hundra saker kvar att fixa innan allt är helt klart men... nåväl, ska bli intressant att se om man överlever hösten :P just nu känns det som att man bara vill ge upp vissa gånger men jag vet ju att det inte blir lättare då...

nu är jag less, jag jobbade som en idiot förra sommaren, pluggade som en idiot förra hösten och vintern och våren i år, jobbat som en idiot denna sommaren... JAG BEHÖVER SEMESTER!!! jag vill sova länge på morgonen en vecka i sträck och bara ligga i sängen och visa fingret åt alla som kommer in och försöker väcka en. mjaja, kanske inte behöver semester, är nog mer sömn jag behöver... skitsamma.

nu ska jag till sandra och peter och hälsa på lite, sen blire duschen och slötime. jag börjar först vid 12 imorn, WOHOO!

Peace.

äntligen...

åh :) det går inte att beskriva med ord hur lycklig jag är nu. jag vill alltid känna såhär. jag älskar den här känslan. att en människa kan få en att må såhär bra... shit alltså. obeskrivligt. jag ska kämpa och jag ska verkligen ge mitt allt för att kunna behålla den här känslan och jag ska inte tveka och tvivla som jag alltid annars gör.

jag vill lägga mig på soffan, sluta ögonen och bara njuta.

:*

Peace.

tacksamhet

den här dagen har väl inte varit så jävla bra kanske. jag vet inte varför, men hände en grej i natt som gjorde att jag inte kunde sova alls. låg vaken i flera timmar å huvudet bara snurrade å snurrade samtidigt som det sa "men sluta tänk för i helvete, sov nu!" anyway... på morgonen när klockan ringde kändes det som att jag sovit i 5 minuter, max. jag var helt död när jag vaknade, jag trodde jag drömde. nåväl... det är många småsaker som irriterat mig idag å det har bara varit en sån dag som man undrar varför fan man steg upp på morgonen överhuvudtaget... när jag har sånahär dagar försöker jag alltid komma på några saker jag är tacksam över.

jag är tacksam över att jag kunde vakna upp i morse.
jag är tacksam över att jag är frisk.
jag är tacksam över att jag har min familj.
jag är tacksam över alla mina underbara vänner.
jag är tacksam över att ha ett jobb.
jag är tacksam över att jag är älskad.
jag är tacksam över att jag är jag.
jag är tacksam över att jag får äta mig mätt varje dag.

det känns alltid lite bättre i allafall.

Peace.


utmattad

aah, jag är så trött. utmattad på så många olika sätt känns det som. å jag orkar inte tänka, fan. jag vill bara lämna det för en stund.

nu sitter jag hos syrran å vi ska snart äta lite middag. efter det... blir det väl å åka mot stan å fixa hår å greja på innan det sen blir partaj ikväll :) har ingen aning om vad jag ska ha på mig heller meeeeen det ordnar sig säkert... eller...

igår har jag då åkt harley davidson för allra första gången i mitt liv å jag måste bara säga att jag är förälskad!! fan, vänta bara tills det blir nåt av mig då jävlar ska jag köpa en MC. sweeeeeeeeeet...

yepp, då är man ledig imorn då å sen jobbar jag 5 dagar å ledig en... sen blire sju dagars slit... å ledig en... hooooh. slitet värre. men snart GREKLAND!!!!!!!!! JAAAAA!!!!

jag orkar fan inge mer. nu ska jag mysa med syrrans barn å bara... vara.

Peace.

RSS 2.0