P.S...

du ska veta att jag älskar dig.

Peace.

soon

söndag igen. det känns som att det alltid är söndag. suck... gillar inte måndagar.

sitter återigen här hos syster i vuono. surrar på lite, funderar... är så otroligt trött. har tre dagar kvar att jobba, långa och sena pass... sen får jag vara ledig i två dagar och bara vara. sova, äta, mysa, älska, skratta. oh, jag längtar.

jag kanske borde åka hem och laga lite middag. börjar få lite huvudvärk så jag antar att det börjar vara dags för mat... imorn efter jobbet blir det gym, (eller hur, elina?) och på  tisdag kör jag ett 9-20.15 pass. efter det hade jag tänkt åka till mamma så vi kan göra våra köttbullar ;) dom är så goda! onsdag... hade jag väl tänkt hinna på stan en sväng innan jag börjar jobba 11... och ta en lite längre lunch så att jag hinner fixa färdigt dom julklapparna jag har kvar att fixa. det kommer nog att gå på 10 minuter men ändå... vill strosa på stan lite :)

nu åker jag hem innan blodsockret sjunker så lågt så jag blir arg ;)

Peace.

no name

TJOHO!

sitter barnvakt i vuono medan syrran och toni är ute och roar sig :) älskling ligger och slöglor på tv och jag ska väl joina snart, börjar bara bli så slö så jag är väl lite orolig för att somna i soffan... visst, det skulle vara skönt som fan men jag måste ännu orka åka hem och duscha och allt annat, ska jobba 09.45 imorn. KUL! :D lördagar betyder mycket folk, och det är då jag trivs som allra bäst.

frugan och hennes man (vad konstigt det blev...) har varit här och glott på idol med oss, och fyfan vad spännande det var... jag trodde ärligt talat att jag skulle nita heikki när jag hörde honom rösta på tove, och jag kan nästan lova att det inte var för att han tycker att hon är bra... utan att för att jag hotade med ett och annat utifall att erik inte skulle komma till final... men PUST! han är i final och alla är glada och nöjda! :)

jag vill åka utomlands! helst nu! nu nu nu! jag vet inte vart, men jag saknar att ligga vid poolen hela dagarna, slippa oroa sig över vad man ska äta och när och var, slippa oroa sig över om det finns tider i tvättstugan eller om alla räkningar är betalda... i en vecka fick man bara vara! njuta av det UNDERBARA vädret och det underbara sällskapet, äta gott, DRICKA gott ;) må gott! fan, jag vill tillbaks. where to go? ;)

njae, jag ska nog fortsätta surfa vidare på facebook en stund, läsa lite bloggar och sen dyka ner i soffan och försöka hålla mig vaken.

Peace.


RSS 2.0