äntligen

ah, då är denna helg också slut... fan så tiden går :) cruisingen igår var så jävla skoj, trots böter å allt möjligt annat tjafs som det oftast brukar vara. fyfan vad roligt jag hade! rösten försvann nästan helt å hållet, å folk tyckte jag lät rolig när jag pratade. jag skulle inte fått överanstränga halsen egentligen men vem fan kan hålla käften me lite alkohol i blodet? ;) jag försökte så gott jag kunde men tyckte det var tråkigt å sitta tyst.

det känns så bra nu. äntligen har jag hittat någon som tycker om mig på riktigt. for real liksom. jag älskar livet just nu å tänker inte låta nånting förstöra den här känslan :) jag saknar honom så det gör ont i mig, men nånstans hoppas jag verkligen att det är värt det till slut. ♥

näe nu håller mamma på å gapa om att jag ska åka å hämta nå käk, är skitkul när man fortfarande har kvar lockar i håret från igår å det ser ut som att det stekts i lite smör. inge smink, myskläder... yeah. this is me.

Peace.

en äkta norrlänning

Du vet att  du är en äkta norrlänning när:

1. du tycker det är trafikstockning  för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E10:an
2.  "semester" innebär att fara till Piteå Havsbad på sommaren
3. du  mäter avstånd i timmar
4. känner flera stycken som har kört på en  ren
5. du naken kan växla mellan ett hett rum och isande kyla utan  att blinka
6. du ser folk ha på sig jaktkläder vid social  evenemang
7. du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det  som extra tillval till
bilen men lämnar båda olåsta
8. du kör  100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka  
9. minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om  det, t o m polisen...
för det är hans bror
10. du har  startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem
11.  din idé om en stor fest är en med massor av billigt öl, hembränd sprit som  smakar
kol och några kompisar som du gått i högstadiet med
12.  du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum
13.  renar är bara en del av sceneriet
14. du eller någon du känner har  en 4WD pick up
15. du tycker en EPA-traktor är ett suveränt  färdmedel för din son, mellan moppe-
och körkortsåldern
16. du  vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in  luft
17. att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i  dina jeans och sätta
på sig ett par rena skoterkängor
18. du  uppskattar kulinarisk mat såsom märg
19. du träffar en ny person  är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon
20. du är  stolt över ditt urspung
21. du kan namnge alla som du tog examen  med
22. du vet vad 4H är
23. du faktiskt har åkt 20 mil  t/r för en fest
24. du i din ungdom "brände däck"
25. du  sa "K"-ordet och dina föräldrar hade fått kännedom om det inom en timme  
26. du har varit på renmärkning
27. skolorna inte stänger  för att det snöar
28. du i dina yngre dagar inte kunde köpa  cigaretter i affären för expediterna
visste exakt vem du var och din  riktiga ålder
29. det är status att vara tillsammans med någon  från en annan kommun
30. du i princip inte har något val än att  vara "buksvåger/svägerska" med någon
du mer eller mindre känner  
31. du tycker att män som har rosa tröjor är gay
32. du  tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare  "trendigt"
ha liknande kläder
33. du skryter för dina vänner  om dina nya däck
34. du, i din ungdom, visste exakt till vilket  uteställe dina vänner skulle en lördagskväll...det fanns bara ett  
35. till och med fula tjejer är med i skönhetstävlingar  
36. du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar  för att fråga
om du ska ha skjuts
37. helgspänning innebär att  åka till IKEA
38. din lärare förväxlade dig med ditt  syskon...eller din moder/fader
39. "gula sidorna" består av 4  sidor
40. du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du  ska i alla fall
41. du ringer till fel person men blir hänvisad  till rätt nummer

stämmer inte detta så säg! :)

Peace.

babbel

fyfan vilket underbart väder vi har här i övik idag :) har suttit ute på balkongen å försökt glassa på i solen lite men det blåser inget på balkongen så man känner att går man inte in en sväng så tuppar man nog fan av snart...

har kommit igång "rätt bra" men individuella uppgiften också så det känns okej. jag är mest effektiv på kvällen å natten så å plugga under dagen känns segt som fan... nåja, får försöka ikväll igen. ikväll hade jag också tänkt å hämta ner några flyttlådor från förrådet å fylla dom me lite böcker å filmer å sånt som man inte vill ha framme när dom nya hyresgästerna kommer :) imorn ska jag köpa en stor resväska också så jag verkligen får med mig allt (läs: kläder+skor)upp till haparanda, har en megastor sportbag men åker jag hem bara under fyra dagar så brukar den vara ganska välfylld ;) så får inhandla en till väska, bara för säkerhetsskull. sen slipper jag ju köpa en när vi åker till grekland i augusti! WEEEE!

imorn blire skolan å träffa gruppen en sväng, sen fika å gå på stan å inhandla nåt roligt ;) barnens presenter får jag köpa på fredag när jag kommit hem, då får dom själva välja vad dom vill ha. moster kan ju inte komma hem utan presenter ;) hihi.

 ♥

4 dagar kvar!

Peace.

thank you

exakt en vecka kvar tills jag åker hem... underbart å sorgligt på samma gång. det känns så konstigt att jag med vissa personer gått igenom så sjukt mycket på dom här två terminerna. vi har skrattat i massor, gråtit, funderat, spekulerat, snackat skit, ångrat oss, vart fulla, pussats, kramats, surat å allt annat som man bara kan tänka sig. tack för att ni gjort detta till ett minnesvärt år :)

                                           

Peace.

snacka om ställd...

shit, det är redan onsdag imorn! fan vad snabbt tiden går. lite över en vecka kvar tills jag åker hem ju! helt sick. men vi bestämde med gruppen att jag får åka ner en sväng veckan efter, då i början på juni, för att vi ska kunna sammanställa hela arbetet som vi håller på med. men det blir nog bra.

igår blev jag för första gången nånsin på riktigt utbjuden på dejt. jag har vart med om att det har vart typ "ska vi se en film ihop?" eller "ska vi dra en pizza på stan?" men det har aldrig känts lika seriöst som det här. det var typ "får jag ta med dig ut på middag nångång?" å jag blev så ställd så jag bara mumlade, haha. fattar inte vad jag är så nervös över, middag blir det iaf å det blir nog trevligt förhoppningsvis :P

juridiktentan är avklarad i allafall å det går inte å beskriva hur skönt det känns. helt otroligt! nu ska jag bara fixa lite inför individuella fördjupningsuppgiften å sen äre klart! oh fifan, snart är första året över. insane :)

Peace.


helgens bästa

jag å micke pratar på msn... micke är -M- å jag är Miss M.

-M- säger:
mitkä pakarat, nami...

-M- säger:
vad betyder det?

Miss M säger:

pakarat... undra om det är lår?

Miss M säger:

vänta ska kolla

Miss M säger:

jag hitta inte men jag tror det är lår eller röv... typ... vilka lår, nam...

Miss M säger:

om jag inte är helt ute å cyklar

-M- säger:
hahahaha

-M- säger:
ussh

-M- säger:
hemskt

Miss M säger:

vadådå?

-M- säger:
fick de av Lasse57

HAHAHA :D

Peace.


secret garden

hoh, vet inte varför men jag har mått sådär konstigt hela veckan. ont i huvet, ont i nacken å drömmer konstiga drömmar. förra natten drömde jag nånting jättejättehemskt å jag grät i drömmen så jag knappt fick luft. en av dom jag älskar mest drunka. jag såg hur personen sjönk ner i botten å jag simmade å simmade men jag kom aldrig så långt. sen när jag väl kom fram å simmade upp igen så var det för sent, jag försökte göra hjärt å lungräddning men det hjälpte inte. sen vaknade jag av att jag grät på riktigt å knappt fick nå luft, det var så hemskt. jag fattar inte var dom här drömmarna kommer ifrån. sen samma morgon såg jag en kråka när jag gick till skolan å jag trodde det var kråkor man skulle se när nån dog, så jag hade panik hela dagen fram tills sandra å madde lugnt förklarade att det är en svart korp man ska se ;) haha. nåväl...

snart är det dags för mig å åka hem. jag längtar så förbannat nu :) sen är det några snubbar som ska hyra min lägenhet i andra hand på sommaren så helt plötsligt blev jag 4200kr "rikare" varje månad. å det underlättar som fan den här månaden eftersom CSN snålar å bara ger oss lite, lite pengar ;) alltså ska jag å min sötsandra gå å shoppa lite i torneå sen när jag kommer hem, det kan jag faktiskt unna mig själv efter detta hårda år ;)

Peace.

I just...

...miss you, that's all...

Peace.

äh, jag vet fan inte

jag längtar hem så förbannat mycket nu. det är helt sjukt så jag längtar. få träffa familjen, gosa me syrrans ungar, pussa på alla mina sötnötar å bara få njuta av å vara sig själv å göra massa roliga saker. dom senaste dagarna har jag bara lyssnat på massa rockabilly som danne skicka åt mig förra veckan. längtar. snart, snart, snart ♥

såklart känns det ju lite sorgligt å vara borta hela sommaren... kommer längta å sakna otroligt mycket. å jag vet, det kommer bli jobbigt. men nånstans kanske det är värt det. har lite ångest för att åka hem, mest för allt det här nya som hänt. jag vill inte redan gå å förstöra allt. nu när jag äntligen bestämt mig för å våga satsa. men... jag hoppas det ordnar sig ändå. jag hoppas verkligen... det känns ju så jävla bra.

I love the way you look at me.

Peace.

no I'm not

jag gjorde ett test på facebook där man kunde få reda på vilket element man var, alltså jord, eld, luft eller vatten. min vän johan hade gjort det här testet å han blev luft, air. jag blev samma. förklaringen var följande:
"Air is the element of freedom. The people of air detach themselves to find happiness and freedom. Air is usually related to being adaptable, inquisitive, positive, energetic, restless, and clever."

jag hade då valt att kommentera det här eftersom jag bara tyckte det var lite småkul att vi blev samma sak. jag skrev en kommentar men sen hade även en annan vän, jonas, sett detta å han var väl lite sugen på å kommentera det här han också.

jag: vi blev samma ;D
jonas: men din stämmer inte "and clever." tror du fuska.

är så kul att mina vänner finner mig smart å klipsk ;)

Peace.

blandat

shit, vad dagarna går fort alltså. kändes som att det var valborg igår ju :) imorn är det en vecka sen vi gjorde tentan, vilket betyder att det "endast" är två veckor kvar innan resultaten kommer tillbaks. jag å honeybun klarade hemtentan i allafall, å det känns ju superskönt! :D

det känns så tomt på nå sätt, ni vet som om man vart "nära" nån flera år å sen bara försvinner den människan, å man är osäker på om man kommer träffas mer... det känns jobbigt. man bor i samma stad men who the hell knows om man ses mer. ja, jag vet inte vad jag ska känna. känns så sjukt tomt på nåt sätt... samtidigt som jag vet att jag behöver mer än det som har varit. suck.

men... jag mår bra. den här kvällen har varit så... underbar! jag har ett sånt där fånigt leende på mina läppar hela kvällen som ingen kan sudda bort å det känns helt galet bra :) jag älskar den här känslan å kan knappt vänta tills saker å ting känns ännu bättre, för det vet jag att det snart kommer att göra.

nu blire en dusch å sen blire sängen, har säkert en jäääääätteintressant föreläsning imorn... not. politik är inte min grej helt enkelt ;)

Peace.

alone




"I never really wanted you to see
the screwed up side of me that I keep
locked inside of me so deep
it always seems to get to me

I never really wanted you to go
so many things you should have known
I guess for me there's just no hope
I never meant to be so cold"

Peace.

RSS 2.0