en måndag

måndag. en helt vanlig måndag. på nåt sätt så gillar jag inte riktigt måndagar... jag vet inte om det är för att det känns som att det är så långt kvar till fredag. helgen. dags för avslappning. i och för sig så jobbar jag väldigt lite nu så varje dag lär väl bli ganska glassig men ändå. alla andra jobbar ju... nästan alla. jag vill ha ett jobb! ett riktigt jobb.

helgen har varit super. det har varit ikanokarneval, shopping, två turer till ikea, guitar hero och massa myyyys. igårkväll kändes det bara som att helgen gått så jävla fort. usch, jag gillar inte alls söndagkvällar... ensamt och förjävligt. nåja, det fick ju gå ändå och jag somnade väl kring tre i natt tror jag, väcktes av en småirriterad syster på morgonen (hon har lugnat ner sig nu dock) och duschade och åkte iväg till vuono. nu står hon och funderar på om hon ska baka mockarutor... mmm...

näääe, nu är det dags och börja umgås lite. imorn är det tisdag. wonderful.

Peace.

* * *

"Sing like no one is listening, dance like no one is watching, and love like you've never been hurt."

Peace.

livet

"Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att dansa i regnet."

Peace.

andar

nu sitter jag här hos syster i vuono och väntar på att idol ska börja :) har jobbat endast fyra timmar idag men ändå är jag trött som en åsna... kanske beror på att jag var ledig lördag, söndag och måndag. imorn blir det jobb och sen ska det börja härjas här i tvättstugan då det ska målas och grejas på :)

i natt hade jag en så jävla obehaglig dröm. jag drömde om andar. eller spöken... jag försökte kalla dom för andar medan alla andra sa spöken. jag minns att heikki, peter och markus var med i den drömmen och en massa andra människor som jag inte kände igen. jag försökte övertala allihopa om att dom finns men det var ingen som trodde på mig förrän det var några som miste sitt liv... jag vet ju att det har hänt en del grejer i rummet där jag sover men jag har aldrig tyckt att det var obehagligt förrän nu... och ja, jag vet inte om jag drömde den drömmen för att det varit så mycket prat om brevet som jag hittade tidigare eller om det bara... ja, jag vet inte. i allafall var det en ande, en gammal tant, som var jättearg över att vi var där. det kanske var hennes hus eller något, för det var ett gammalt hus... sen minns jag att det var en till ande, en liten pojke på bara några år. han märktes inte av så mycket. men tanten där, hon var så arg. hon ville få bort oss därifrån och hon tog tag i mig och slängde in mig i väggen, och jag minns att jag sa till heikki "tror du mig nu då? tror du mig?" och han trodde på mig att dom faktiskt fanns... nåja, markus och peter hängde mest bara runt där, jag vet inte riktigt... i allafall i slutet av drömmen så satt jag och kollade ut genom köksfönstret och helt plötsligt såg jag två ben som bara hängde där, och jag skrek på finska typ "vad fan är det där??!" helt panikslagen, då var det någon som hade hängt sig, p.g.a. dessa andar då. och en av dom människorna som var med där i stugan sa "jaa... nu har dom tagit tre från oss redan". hmm, what the fuck? när jag vaknade så låg jag på mage och hade armarna under mig, och jag kände hur hjärtat bultade mot handen snabbt och hårt. jag blundade för jag vågade inte öppna ögonen. helt svettig och panikslagen och andades jättetungt och snabbt... vad fasen var det? jag har ju min drömfångare och vill tro på att alla (eller i allafall dom flesta) såna drömmar försvinner och det har dom gjort också men det var så skrämmande. jag låg väl kvar en kvart innan jag ens vågade öppna ögonen och se om det fanns nåt/nån där... aja, så jag är trött för jag har sovit väldigt, väldigt dåligt i natt.

men men... nog surrat om det, ville bara ha ut det så jag kanske slipper samma dröm i natt. fyfan för att sova själv, det är typiskt att man behöver någon speciell när den personen inte är nära. hate it. kommer nog sova i soffan tills jag får sovsällskap, känner för det nu.

nu idol!

Peace.

l o v e

if I can't hear your heartbeat, you're too far away... ♥

Peace.

work

då var man på jobbet igen. kort dag idag, lång dag imorn och kort dag på fredag. sen är jag ledig helgen + måndag. skönt skönt! har inga större planer för helgen heller, lördag ska jag till syster och sitta barnvakt åt kidsen. ska väl även försöka bli klar med en uppgift som jag har kvar att göra för att få godkänt på förra terminen... men har blivit lovad massa saker, att folk ska fixa fram det ena med det andra för att underlätta... men har inte sett röken av nå dokument så det har väl skitit sig ;)

i måndags och igår har jag och camilla varit på kvällspromenader. och fan vad jag har saknat min tjej! det har varit så skönt att ta igen allt man har missat och bara låta munnen rabbla på om allt och inget. känns som att det är 100 år sen man fått prata med henne riktigt ordentligt och det är så skönt att hon är tillbaka här, för en stund i allafall :) jag har saknat dig! :*

nu ska jag springa över till grannhuset (candy world) och titta om jag hittar nå roligt bubbelvatten ;)

tänker på dig, gose ♥

Peace.

break

har en break på jobbet, är så uttråkad och trött och jag vill bara hem!

efter jobbet ska vi iväg och äta lite leilanikäk och sen drar vi en sväng till torneå och kollar klädutbudet ;) imorn är det jobb 10-16 och efter det blir det partaj! får se vad vi lyckas hitta på men kul brukar vi ju ha så jag tror inte att det är nån fara ändå.

lägenheten ser dock ännu ut som ett bombnedslag men samtidigt har jag tid nästa vecka och få allt på plats, den här veckan har jag bara velat vara med plutten när han har semester ;P tid finns, tid finns.

jag lever. over and out.

Peace.

känslor




And I need you, I'm sorry.
Please, please don't leave me.

Peace.

RSS 2.0