Sugar

Jag är så slö. Så sjukt jävla slö så jag tror jag ska somna, typ hela tiden. Inte så normalt nej, men boken jag håller på att läsa om GI är intressant, där står det just om dom första dagarna man är helt helt helt utan socker... Man blir slö. Seg. Trött. Jag är sugen på en glass men jag får dricka vatten istället, och hur jävla roligt är det då? Inge roligt alls. Sen är det lite jobbigt när sockersuget kommer och du inte ska äta överdrivet med frukt heller, i och med att dom innehåller ändå en del kolhydrater... Gah. Men det är endast för min egen skull som jag gör det här. Jag håller tummarna :)

Anyhow, jag tror jag ska iväg en sväng nu, syrran ringde precis och sa att dom kommit hem så jag drar dit en sväng.

Peace.

Fix

När jag äntligen bestämmer mig för att göra ett ryck här i lägenheten så går det ju såklart inte som planerat! Fick upp gardiner i köket, lampan är på plats, upp med några tavlor och prydnadsgrejer... Foton och annat. Fick inga gardiner till sovrummet då jag "helt plötsligt" fick slut på gardinstångar. Ja, det är sjukt men så är det. Får helt enkelt åka en sväng på IKEA imorgon och köpa en sån.

Jag blev skitledsen i onsdags då jag insåg att jag missat veckans avsnitt av desperata hemmafruar. Då tänkte jag att jag måste se det på söndag, repris alltså, no matter what... men det där no matter what spelade visst ingen roll, för jag får fan inte in kanal 5 i tv:n! Signalstyrkan är fucked up så här sitter vi med baskanalerna, fan vad skoj. Dock har jag fixat avsnittet på ett annat (lite mer olagligt) sätt, trodde jag hade glömt bort hur man laddar ner grejer men tydligen inte. ;) Tar sån tid bara med mobilt bredband men det är värt att vänta. Sen får vi se om jag kan hålla mig från att ladda ner resten av avsnitten av säsong 6 eller om jag ser dom på tv;n, om vi nu lyckas få in kanalhelveten :)

Ska fylla på vattenflaskan och se till att få i mig lite mer vätska, har känt mig lite low idag. Jag håller tummarna på jobbfronten, förhoppningsvis så funkar det. Funkar jag. Funkar vi.

Peace.

RESFEBER!

Jag har blivit besatt av att kolla utlandsresor. Jag vill NU!!! Njut eller dö!



               


Peace.

Summer

Det är ruskigt mysigt när man kan ha balkongdörren öppen och det fortfarande blåser in varm luft, mmm... Det doftar sommar. Tog en prommis runt stan och fick nästan göra inbrott på gymmet, hade glömt kortet hemma. Men jag kom in till slut i allafall. Kom hem, duschade, och nu sitter jag här och bara.. njuter. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, iofs finns det en jävla massa att göra här, tavlor och hyllor ska upp på väggarna, kablar ska sättas fast och så vidare, men det kommer när det kommer. Jag och Sandra lyckades få upp gardiner igår i allafall, NÄSTAN helt och hållet utan en mans hjälp ;) Haha, tragiskt!

Jag ska ta och slänga på mig lite kläder och försöka hitta på nå action för idag :)

Peace.


"Nyflyttad"

AaaaAAAAaaaAAAAHHH! :D Så känns det nu. Det är skönt att ha fått alla grejer (nästan alla, småplock kvar i gamla läggan) hit till nya och börja ställa i ordning. Dock är det så mycket att göra att man mest bara går omkring och småplockar överallt för jag vet inte alls var jag ska börja... Alla glas och tallrikar och sånt är på plats, jag ska snart köra ett ryck här och få in alla kläder i garderoberna osv. Måste hämta såndär insatshylla eller vad det nu heter från mamma, fanns en jäkla massa garderober till att hänga kläder och sånt men bara två skåp med hyllor :) Det är inte många plagg jag har som får äran att hänga i galgar, tycker mest att det är störande. Sen när man ska glo igenom vad man har i skåpet så faller hälften av plaggen ner från galgen... Anyway, galgar är skit. Not THE SHIT, utan skit. :)

Nu väntar jag på att älskopälsko ska duscha färdigt så kanske vi kan åka iväg och handla lite, i kylskåpet finns påskmust och chilisås och det kommer man inte långt på ;) Måste även dit till gamla läggan och tömma kyl & frys... tur är att det inte är bråttom att städa och tömma den i allafall :)

Ikväll ska jag på lite partaj hos Lisa, det ser jag framemot :) För övrigt så vet jag vad jag har att göra i allafall... Ser ut som att en bomb har exploderat i denna lägga. Looks alot like Bagdad.

Peace.

Ett anti-inlägg

Tisdagkväll, och det känns som att dagen har gått ruskigt fort. Har hunnit promma en sväng, avverka ett jobbigt möte, dricka kaffe hos mamsen, varit på synundersökning och valt ut 5 (!) par brillor att prova och eventuellt köpa ett par (lycka till, Miss kan-aldrig-bestämma-sig)... Kuskat mami på banken, tankat och varit till syster och gänget en sväng. Åkte hem, fixade tvätten, var på stadium en sväng, var på ica, kom hem och nu sitter jag här. Borde gå ner till tvättstugan men jag känner mig så slö. Det känns så jobbigt att hela tiden behöva ha något att göra för att dagarna ska gå fort. Jag har aldrig varit den som har kunnat sitta stilla, jag har alltid varit nånstans och ränt runt. Jag blir uttråkad av att bara vara hemma och glo på alla dessa flyttlådor och tomma väggar. Egentligen är det väl en hel del som borde göras, typ sätta igång med städning och annat, men i och med att flyttdatumet eventuellt har ändrats så vet jag inte hur tidigt jag ids börja med det heller.

Jag känner mig allmänt anti idag. Jag vet inte vad det beror på, redan på morgonen när jag vaknade kände jag mig allmänt negativ. Och vem tar man ut det på om inte på personen man älskar? Usch, jag får så dåligt samvete, därför ska jag pussa sönder honom när han kommer hem från jobbet i natt. Tyvärr så är det nog min nackvärk/huvudvärk som gör att jag inte riktigt kan känna mig på topp. Jag blir så jävla less på att jämt ha ont. Jävla skit. Får ringa och boka massage nästa vecka tror jag, annars finns risken att jag blir anti på heltid.

Nu ska jag släpa fet-arslet till tvättstugan och sen ska jag slöa på en stund.

Peace.

Argh!

Fan alltså, vad förbannad jag blir ibland! När man har skrivit ett skitlångt blogginlägg om allt mellan himmel och jord, och ska trycka på uppdatera, så försvinner hela skiten. Då undrar man vad fan man har gjort för fel i livet. Vill byta bort blogg.se egentligen, men vet inte om jag skulle kunna lära mig att hantera en ny blogg... Jag är som gamlingarna, jag ogillar stora förändringar i livet ;)

I morgon kommer min Minna hit och myser i några dagar. Vi har inte setts sen... Är det fan över två år sen sist? Helt sjukt hur tiden går egentligen. Dock kommer hon hit på begravning så att själva orsaken är ju hemsk, men jag är glad att jag får träffa henne en stund i allafall. Som hon sa, vi får nog surra oss igenom hela nätterna istället, annars kommer hon att vara på vift. Men jag får nöja mig med att träffa henne litegrann i af.

Dagarna har gått åt att rensa upp saker och ting och det känns ju alltid skönt. Man går omkring och småplockar överallt och det där med rensandet är nog lite beroendeframkallande tror jag... Det är som svårt att lägga av. Men mycket har vi fått slänga också, allra mest my crap men älsko har varit snäll och hjälpt till att rensa ;) Ser så sjukt mycket fram emot flytten, jag vill ju helst flytta nu! Nästa helg känns som så långt borta fastän tiden tid lär gå fort ändå. Förhoppningsvis dyker inget oplanerat upp så att vi verkligen får flytta då. Skulle ju vara jävligt typiskt om nåt skiter sig... Aja, whatever. Vi får se om förkylningen släpper i samband med det då, det ska bli intressant! Antingen är det mögel eller något annat som har med fukt att göra, eller så är min förkylning den segaste förkylningen någon någonsin haft. Känns det som i allafall. Hunnit bli förbannad mer än en gång.

Magen kurrar som aldrig förr, hungrig som ett as. Blir väl att borsta tänderna och gå och sova... Snart. ;)

Peace.

Vem fan är du?

Ibland blir jag bara förvånad. Stum. Mållös. Ja, jag vet inte hur jag ska reagera eller vad jag ska säga, helt enkelt. Hur kan du gå omkring och tro att världen kretsar kring dig, och endast dig? Att det bara är din lycka som är viktig, och att du i princip "skiter" i alla andra? Hur fan kan du ens öppna din käft och yttra dig om hur andra människor mår? Hur vågar du ens? Hur kan du säga att någon är lycklig eller olycklig, om du inte ens har pratat med personen i fråga? Jag blir så trött på dessa människor som säger vad man ska känna. Hur man mår, hur man reagerar, vad man tycker och tänker. Du vet inte ett piss om mig förrän du gått en mil i mina skor. Jag blir trött på er. Ni finns överallt. Det är det som är gör mig förbannad. Återigen ställer jag frågan... Vem fan tror du att du är?!

Peace.

Chaos

Aah... Tisdagmorgon. Tiden går ju framåt, trots allt ;) Känns dock som att man bott i det här kaoset i flera veckor. Jag vill helst ha flytten överstökad nu, på en gång, helst igår redan, men fram tills nästa vecka då vi förhoppningsvis flyttar så får jag väl bara blunda och ignorera det här kaoset. Eller nåt.

Och sen har jag ju hittat mina drömmars soffa på EM möbler... Åh, jag vill ha den! Den var så stor och härlig och mjuk och... mojjig. Dock har jag inte hittat den varken i katalogen eller på hemsidan, kanske en utgående vara? Och det gör ju mig stressad om det nu skulle RÅKAS bli så att den hamnar i vårt hem... Aja, den som lever får se. Jag får nog drömma vidare ;(

Jag kanske ska gå och göra mig färdig för dagens bravader. Måste förbi ett skitställe (arbetsförmedligen) och ett annat skitställe (synsam) och sen kanske vi åker förbi gränsboden en sväng, om systeri nu var sugen. Annars prommar jag över till mami och snor hennes bil och åker dit en sväng :) As long as I slipper se alla dessa jävla kartonger och grejer så är jag nöjd.

Anyhow, ska rensa lite playlists på spotify och sen ska jag bli en människa.

Peace.

RSS 2.0