I could really use a wish right now

Aaaaaaaalltså vad less jag kan bli på mig själv ibland, sitter och bläddrar igenom sommarens bilder från fester och bara helt vanliga sommardagar men jag har aldrig någon ork att ladda upp dom, känns så jobbigt :P måste ju skriva kommentar på varje bild och tagga och helvete, näe fyfan kanske nån annan gång.

Fick värsta sockerdricka-anfall på mina fötter, spelar ingen roll hur jag än sitter så är dom bortdomnade. Jaja, man blir väl själv också sjuk. Får en hjärtattack eller något... Det vore ju som jävligt lägligt om inte annat. Iofs vet jag inte om fötter & hjärta har något gemensamt, vilken tur att jag inte är en jävla läkare i allafall.

Försökte ändra designen på min blogg men det gick ju helt åt helvete... nån som är bra på sånt? Mitt tålamod håller helt enkelt inte :P det blir bara piss, skit och helvete!

Vilket positivt inlägg det här blev, nåja, känner mig inte så jävla positiv för tillfället. Är mest trött och... opositiv :P

Godnatt.

Peace.

CRAP!

Skitblogg.se borde denna sajt heta egentligen ;/ hade uppdaterat mitt på dagen men inget syntes, fick klicka på "spara & publicera" en gång till och först då syntes det. Hm, fasen vad less man kan bli ibland :P

Går på övervarv, känner det. Svårt att koncentrera mig på saker och ting. Kemis yrkeshögskola ville ha dit mig och efter att ha pratat med syo:n på Tornedalsskolan så känner jag mig lite mer säker. HOOOOH, vad joppigt det blev ;) Nåväl, ska ringa runt lite till under morgondagen och sen lär jag bestämma mig. Det lutar mer mot ja än mot nej, nu i allafall... Ska bara kolla upp om man kan tillgodo räkna det jag redan har pluggat. Den som lever får se.

Nu blire lite fejja och mail och sen ska jag försöka sova. Drömt så jävla knasiga drömmar på sistone att man snart tror att man håller på att bli knäpp på riktigt. What's happening liksom?

Peace.

Funderingar

Alltså det känns som att jag har varit på värsta feta festen igår... Nattjobb is tungt alltså.

Nu sitter jag och väntar på att syo:n från Tornedalsskolan ska ringa, känns som att jag har hundra frågor angående hur fan jag ska göra med allt. Umeå skulle jag också ringa, men dom har ju självklart bara vissa telefontider och jag var för sent ute idag... Jag får ringa imorn mellan 13-14... tror jag att det var... Mitt minne är så värdelöst vissa gånger.

Jag borde boka tid till nån massör, känner att min nacke har börjat krångla igen efter att ha fungerat smärtfritt i nån månad ;) Dumma nacke...

Kanske man skulle klä på sig... Skriva handlingslista, packa upp grejerna som jag köpte på IKEA igår... Hinner åka en sväng på jysk och spana på gardiner innan vi ska med mamma på banken kl 15. Hittar inga jävla gardiner i den här stan, hur kan det komma sig? Fanns några snygga på Hemtex men där fick man inge jävla hjälp, dom två anställda stod och fnittrade bakom kassan och jag kände bara "hell no att jag sponsar det här stället". Lite synd, och jag är jävligt envis. Fattar man inte vad det betyder att jobba inom handels så ska man fan söka sig till ett annat jobb.

Nåväl, den 10:e bär det av till Sunderbyn i allafall, sen ska även Mio och lite andra affärer få besök av oss... Hoh, det blir nog bra hur fan det än blir :)

Näe, nu drar jag. TJING!

Peace.


Allt

Tomt. Så tomt. Lättnad. Lycka. Sorg. Många frågetecken. Var börjar man? Hur kommer allt att bli? Det är bra nu. Snart är det sämre. För mig alltså. Känslorna åker berg-och dalbana. Jag vet varken ut eller in. Jag är glad men har tårar i ögonen. Vad betyder allt? Vill inte förstå samtidigt som förståelse är den enda egenskapen jag vill ha. Jag fattar inte. Min hjärna känns som en ballong. Min kropp känns som en mörbultad kanelbulle. Min själ känns som ett trasigt lakan.

Jag tar hand om dig nu, så som du tog hand om mig när jag var liten.



Peace.

Kortis nr 2

Mitt tålamod börjar snart ta slut. Kan dom fan inte höra av sig från Kemi snart så jag vet vad som ska hända i mitt liv?! :D Puhh... Skulle jobbat sista dagen idag (för typ... tredje gången?) men fick jobb på onsdag också så DÅ kanske det blir sista dagen jobb :P Who the hell knows.

Jag är så grymt jävla trött. Måste iväg nånstans nu innan jag däckar.

Vart fan tog sommaren vägen? Kom tillbaks.



- Bilden tagen i Sangijärvi på midsommarafton.

Peace.

Unga hjärtan

Aaaah, nu känns min kropp ärligt talat som en mörbultad kanelbulle. Stigit upp före 6 idag, jobbat till 15.30, kom hem, slöade på en stund. Jag var så sjukt jävla trött, och hade jag inte varit så envis som jag är så hade jag sagt till Sandra att jag skiter i kvällens body pump-pass, men skam den som ger sig... Masade dit fetarslet till slut och satan vad jobbigt det var, puhhh... Musklerna fick jobba, jobba, jobba! Kom hem, dusch, fixade matlådorna och nu har jag parkerat röven här i soffan och jag har som en känsla av att jag lär däcka hit. Nåja, det vore inte första gången, och med all säkerhet inte sista gången heller.

Helgen var superkul, precis som jag förutspått. Vi tog vårt dricka och styrde klackarna till "grannen" Anteboy för lite partaj, kul med nytt folk och trevligt som fan var det. Efter några timmar bestämde vi oss för att dra ut på krogen, vi promenerade till sportsbar och där var det lika dött som i... Ja, jag vet inte vart det kan ha varit så dött. Andreas stannade någon bil som var till salu och grabben där var schysst och körde oss till Torneå istället. Väl framme på Umppidumppi var det kö, och inte blev det bättre av att man var törstig och ville in, nej, då skulle folk fan gå före en i kön och det kändes som att vi stod där en timme. Hur länge stod vi där månne?... Anyhow, nån cigg och nån shot senare bestämde jag och frugan oss för att promenera hem. Vi kom till slutet av gatan och vilade en stund, haha, och sen bestämde vi oss för att ringa efter skjusstill Max, vi åt säkert hur jävla länge som helst och gick hem, and that's all folks.

Har ni någon gång drömt sådär äckligt verkliga drömmar? Att det ni kände i drömmen verkligen var till 100% äkta känslor? Alltså, jag hade en sån känslostark dröm här för några dagar sen, det känns som att jag inte kan glömma vad jag drömde, samtidigt som jag inte riktigt, riktigt kommer ihåg så detaljerat allt jag drömde om... Men det var så äkta. Fyfan vad äckligt äkta det var. Jag vaknade ur drömmen och kände fortfarande lika starkt, men då för någonting som inte var där. Ah, vilken besvikelse. Lite sorgligt, lite förvirrande. Det tog en stund innan jag vaknade till ordentligt och insåg att jag faktiskt drömt allt det där. Helt sjukt. Haha, lite skrattretande också. Men mest sjukt. Det kändes ju så jävla bra, det kändes så rätt, just i det ögonblicket kändes det så rätt. What the hell liksom?

Nu är jag så grymt trött så det är dags att borsta tanden, ta ut linserna och krypa ner under täcket, mm-m! Nattinatti!



Peace.

Kortis

Ah, skönt med lite bättre väder när jag är ledig i allafall :) Och jag är ledig hela helgen, HALLELUJA MOMENT!!! Vanligtvis har det regnat dom dagarna jag varit ledig... Hmpr. Igår skulle ha varit min sista dag på hemtjänsten men fick ännu chansen och jobba tre dagar nästa vecka också. Det blir bra det.

Ser framemot ikväll, jag och frugan ska ut på bus och vi ska ha så superroligt. sen vart vi drar och vad vi gör vet vi inte än, mycket bus på gång ;) Jag är trött. Solen skulle kunna komma fram lite bättre så jag kan dra till beachen och sola en sväng.



Peace.

Pirr !

Fuck it. Hatar att jag alltid ska lyckas göra mig själv så sjukt nervös. Jag trodde att jag skulle spy, på riktigt. Hade så grymt ont i magen och jag tänkte bara "fuck, nu har jag fått magsjuka också!", men konstigt, det försvann helt plötsligt... Jag kanske lyckades tänka lite lugnare tankar? :P Samtidigt äre lite roligt att vara nervös för minsta lilla, allting känns som världens största happening :D

Idag har jag jobbat 12.30-21.00 och efter det åkte jag och tankade en sväng, och när jag kom hem hade Heikki gjort hemmagjord pizza och äppelpaj med vaniljglass! Jag har verkligen världens bästa pojkvän! ♥

Iiik, klockan är sådär mycket redan, måste ju vara pigg och alert i morgon, efter 8 ska jag åka hemifrån. Lär nog vara hyper hela natten! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!!

Peace.

Dunno

Ääääääntligen, "helveteshelgen" har passerat och även helvetesmåndagen, snart i allafall ;) Det har varit tungt, god dammit! Men nu är min sista jobbhelg avklarad och vad som händer nu, ja det vette fasen. På torsdag blir det Kemi och intagningsprov och intervjuer, så jag håller tummarna att allt går bra, då vet jag vad jag ska göra i allafall. Om inte... Ja då måste jag ta en allvarlig funderare över min framtid... Och det vet jag inte om jag vill göra riktigt ännu :)

Fuck it, jag börjar bli trött. Imorn ska jag sova länge, till 8 i allafall :P Ska fixa lite med mobilen, få in lite nya låtar och sen ska jag nog baua.

Peace.

Friday

Jag börjar må lite bättre i allafall, tror inte att jag hade feber när jag vaknade. Dock är ju förkylningen densamma, trist men... Det är bara att kurera sig idag, sen är det tre långa dagar med jobb. Har delad tur i morgon och den ser jag inte framemot för fem öre. Vem fan har kommit på nåt så galet som delad tur? Allt för att kommunen ska spara in pengar, era snåla jävla fi**or... Förra gången jobbade jag delad på söndag, och måndagen var helt förstörd för min del, så nu jobbar jag delad på lördag, å 07-16 på söndag, så detta ska bli intressant! Kommer jag falla or I'm I still standing efter helgen?

Och så missar jag kalaset också, inte så viktigt iofs men hade vart kul och dra och kika läget, nog för att det varit dött ute på stan dom senaste åren när vi varit för snåla för att gå in på området, but still ;)

Snart lite lunch och sen ut nu när vädret bjuppar på sol för en gångs skull.



Peace.

Thank you

Jag blev tungt besviken på godiskuren. Ett dygn senare och jag mår fan hundra gånger värre (nästan hundra... kanske 7)! Så det är ingen idé att prova den tycker jag. Om man sen vill äta godis bara för att, det är sen en annan sak. Men det funkade inte mot förkylning ;)

Det jobbiga är att jag blir som ett litet barn när jag är sjuk. Jag är inte självständig för fem öre, gnäll, "tyck synd om mig", jag svettas, fryser, GAAH I hate it. Hoppas denna förkylning passerar mig fort som fan.

Helgen var så grym. Det var så skönt att få umgås med alla mina kära systrar och bara skratta och mysa, sen fick vi ju med en av våra "bonussystrar" också så det var riktigt, riktigt trevligt. Först var det bilutställning på dagen och jag gick mest omkring och drägglade över dessa fina jänkare... En vacker dag så ska jag ha en! Shotar, drinkar, poolparty, bastu, massa surr, dansgolv i vardagsrummet i Vuono, grillad korv med god sallad, kramar, pussar, karaoke och både gammal och lite nyare musik senare var det dags att dra ut på krogen och slå klackarna i taket, jag och frugan drack en long island icetea och det var sista gången jag beställde en sån, det var som om alla hämningar släppte och hjärncellerna försvann efter en sån. Kul som fan var det, en helt galen kväll med mina nära och kära. En kväll att minnas länge. Tack!

Nu myser jag ner i soffan och glor på tv. Jag skulle vela vara med i wipeout, testa boxväggen och studsbollarna. HAHA! Fyfan vilken syn. Fyfan vad kul det skulle vara!

Peace.

Don't give up

Det är helt sjukt hur trött en människa kan känna sig ibland. Har jobbat 7-13.30 idag, varit och fixat med lite skolpapper och sånt, skrivit ansökan, kom hem och skulle börja sortera tvätten när det var dags för tvättstuga... Jag höll på att somna sittandes. Och ändå har jag sovit typ 6 timmar i natt, vilket brukar vara tillräckligt när jag jobbar morgonpass. Helt insane.

Huvudet är uppe i tusen varv. Jag trodde inte att jag kunde söka in på internationella socionomprogrammet förrän nästa vinter igen, men ack så fel jag hade... Kan göra en senanmälan fram till 5:e augusti. Spännande :) Håller tummarna för att allting går bra och för att jag kommer in. I really, really want to. Lite annorlunda intagningar i Finland dock, är intervjuer och tester och allt möjligt för att dom ska kunna se att man verkligen är lämplig, och det är ju superbra med tanke på vad det kan vara för folk som vill läsa till socionomer idag... Dock kan min nervositet göra så att det skiter sig, men då äre inte meningen helt enkelt, då får jag prova nästa höst igen! Skam den som ger sig ;)

Min hals gör så sjukt ont, har hört att lösgodis hjälper så jag ska testa den kuren nu. Återkommer senare om hur det gick.

Peace.

RSS 2.0