Förbannat!

Vilken seg dag det har varit. Jag har hela dagen sett framemot att se dom desperata hemmafruarna ikväll, men tror ni att jag fick se nåt avsnitt?! NEJ! För att idioterna på kanal 5 hade bestämt sig för att sända nå jävla CSI istället (jag tycker om CSI i vanliga fall men detta gjorde mig bara förbannad)! Aja, får väl glo på det där förbannade CSI och invänta Cougar town och Christine istället. Skit.

Idag har jag försökt att rensa lite så man slipper göra det efter flytten. Jag lyckades hitta alla mina gamla skolkataloger, så det var kul att få fnissa och småskratta en liten stund också ;) Det är så sjukt hur vissa har förändras skitmycket och vissa ser exakt likadana ut nu som på högstadiet :) Lucky them...

Åh, känns som att dagarna går så sakta! Jag vill ju flytta nu, nu, nu! Själva flyttandet är väl inte så jävla roligt men att få komma till en nytt och fräscht ställe, bada badkar, få börja INREDA... fasen, vad jag ser framemot det. Läggan kommer nog att bli kanonfin tror jag! Men, det är lite mer än två veckor kvar så förhoppningsvis går tiden fort.

Igår var jag på arbetsintervju till IKEA. En lite ovanlig intervju men det var trevligt :) Jag fick ur mig det mesta vettiga jag hade att säga, sen är det upp till dom. Take it or leave it, som man säger. Verkar vara en del roliga flummon som jobbar där i allafall ;) Jag har dock inga förväntningar på det där, blir det av så blir det av. Jag hann ju redan glömma bort att jag varit dit. Stabilt.

Aja, ska vika in lite kläder i skåpet och sen ska jag glo på tv.

Peace.

* * *

Nu var det några dagar sen jag bloggade sist. Det känns som att det har hänt så hemskt mycket under dom dagarna men nu när jag väl börjar tänka efter så har det nog inte det... jag har bara haft en massa att fundera på. Många tankar har tagit plats i mitt lilla huvud och jag har inte riktigt vetat hur jag ska handskas med allt. Jag är slut i kroppen och slut i själen. Jag måste få vila huvudet för att orka.

Jag känner mig rätt så tom i huvudet för tillfället. Jag var helt själv på gymet ikväll så jag vågade mig på att testa alla maskiner jag aldrig provat förut, utan att behöva vara rädd för att se dum ut... Nu håller jag tummarna för lite träningsvärk imorn. Det ilar i en av mina tänder också så jag är lite orolig över att det har blivit ett hål eller något... Kanske borde ta tillbaks min bettskena och sova med den och prova om det försvinner. Jag hatar den där jävla bettskenan, känns som att sova med en banan i käften. Helt jävla obehagligt alltså.

Aja, jag ska fortsätta surfa lite på klädsidor och pina mig själv med att inte kunna beställa ett enda plagg därifrån... Dom som säger att "det är bara kul att titta utan att alltid behöva shoppa nånting" snackar bara skit.

Peace.

Varför?

Ibland händer det saker utan att vi förstår varför. Vi kan spekulera, vi kan undra... Vi vill förstå. Ibland händer det saker, och det finns inga förklaringar. Det finns inga förklaringar och det finns inga tröstande ord. Inte för att det kanske finns några ord som tröstar just då... Men vi kan ju alltid försöka.

Min familj är jätteviktig för mig. Jag vill att alla i min familj ska ha det bra, att dom ska må bra. Att dom ska få vara lyckliga. Ibland händer något som får mig att förstå hur starkt jag egentligen känner, och igår var en sån dag. Jag hoppas att ingen av dom behöver gå igenom något sådant igen. Aldrig mer. Jag blir stum, och ledsen. Och förtvivlad. Och sen säger jag mest dumma saker. Jag är värdelös på att trösta, det vet jag. Allt jag säger blir bara så fel och... ja jag vet inte. Men man blir bara chockad ibland, förstår ni? Jag vet inte alltid vad jag ska säga, och därför blir det bara mummel. Styrka, det behövs.

Jag älskar min familj, ja, jag älskar er.




Peace.

Jag minns...

Minns ni?

Mary J. Blige - Family affair

Ett hemmadisco hos Soffi på högstadiet. Sjuan till och med, om jag minns rätt. Det var roligt med en massa nytt folk man aldrig träffat eller pratat med förut. Det bildades några nya par den kvällen, haha. Och redan då visste vi att vi skulle regera över alla!


Britney Spears - Toxic

Epa-tider. Roliga tider. Fylle tider. Vi trängde in oss alldeles för många i en a-traktor där man egentligen bara får sitta två stycken. Vi sjöng, skrek. Gapade. Stannade ute hela nätterna. Tonårskärlek som man trodde skulle hålla livet ut. Vänskap som man trodde skulle hålla livet ut. Vad lite man visste då, även fast man trodde att man visste allt.


Eminem - Shake that ass for me

Mmm... Jag körde, jag trodde jag gjorde fel... Fan också! Nu skulle jag ge upp! Jag skulle skita i det här jävla körkortet, vem fan behöver det ändå? Tills han sa "du får fortsätta övningsköra... på egen hand"! Jag skulle jag skulle svimma, så glad blev jag. En obeskrivlig känsla. En lördagkväl tog vi mammas audi och åkte runt på stan, coola som vanligt ;) Eminem bara strömmade ut från högtalarna. En cigg på det här så är livet hur bra som helst! Det var även då jag fick slut på glykol i bilen och fick åka till en mack och köpa det innan bilen skulle kollapsa... Med mig hade jag min goda vän Johanna. Ja visst, glykol var lätt att handla, men i vilken jävla behållare skulle vi hälla det i? Då kom Johanna med ett bra förslag... Korken på glykolflaskan var blå, och en behållare i bilen hade blå kork... Det kanske har ett samband? Tur att vi inte hällde i det där i allafall, för den behållaren i bilen innehöll spolarvätska. Dum vi ;)


Iggy Pop - The passenger

Långmercan. Återigen fylla. Alla mina närmaste vänner samlade. Elina köper muffins från Shell. Fyfan vad vi är bra! Stadtdiscon, åh så roligt. Låtsaszigenarna som skulle göra inbrott i huset. Stefans spyor. Alla tyckte stockholmaren var klen, han kan inte supa som riktiga norrläningar! Mopedisten som skulle jävlas men som åkte fast av polisen, haha fan vad roligt. Rätt åt han, han ska inte komma och tro att han är något ;)


The Poodles - Metal will stand tall

ROZ. Jag var till och med chaufför den kvällen åt grabbgänget. Dom är roliga dom, ibland ;) Kul hade vi! Jag vet inte hur många dom trängdes in i den mercan. Skuffen var till och med full av pojkar! Det var kul. Påväg till Nikkala däckade Linkan (som vanligt, tydligen) och han gick fan inte att väcka. Hanzo satt bredvid honom, och Linkan låg lutad mot honom, samtidigt som han gled bara mer och mer neråt med huvudet. "Linkan, sluta för fan å andas varm luft på min pung!" Haha, härligt.


Helen Shapiro - Walking back to happiness

Så många minnen. Från alla möjliga ställen. Den låten har varit med på många fester. Och många cruis. Minns du Mia, den där gången när vi var ute med Markus bil hela natten? Vi kom hem vid nio på morgonen och sov några timmar, sen åkte vi och käkade pizza på Hassans. Haha, jävlar vad vi lyssnade på den låten då! Även sommaren 2009 lyssnade vi på den, hur mycket som helst. Jag blir glad av den låten, jag har så många härliga minnen till den.


Bryan Adams - Summer of '69

Mina tjejor kom till Övik. En underbar helg jag aldrig kommer att glömma. Det var så härligt, att få vara med mina egna. Vi strosade på stan, vi åt gott, vi drack gott. Vi röjde som fan. Ett minne för livet.


Lady GaGa - Pokerface

Övik. Studentlivet. En sliten kväll på Olles. Men fan så roligt vi hade :) En gammal gubbe försökte ragga på Sawmya och vi låtsades att hon var min flickvän, men inte ens då skulle han lämna henne i fred. Shots från små jägerflaskor inne på toaletterna. Micke hade kirrat det. Pruta på taxikostnaderna när jag skulle åka hem, "kommer jag hem för 150kr? Jag är student och har inge mer pengar!" Haha, och jag kom hem alla gånger.


Slinkee Minx - Summer rain

Den där kvällen. Underbart sällskap ute på bastuflotten, vi åkte gummiring efter båten och fick ont i arslena. Sång (som vanligt), en jävla massa surr, hoppa i sjön och upp igen. Sen helt plötsligt så står han där. Och jag förstår. Äntligen, jag har längtat. Han kysser mig. En kyss jag aldrig kommer att glömma. Redan då kändes det så rätt. Det var då jag och han blev vi. Allt som hände den dagen var så perfekt, det hade inte kunnat bli bättre. Ärligt talat alltså.


The Pussycat Dolls - Hush hush

Rhodos. Jag behöver inte säga mer än det. Underbart, underbart, underbart.


The Baseballs - Umbrella

Ja visst, vi kanske går ut ofta. So what? Vi har roligt i allafall. Dansar tills klackarna nästan går av. Och alla sjunger med, en härlig känsla. Nån går och byter bort den låten, men några minuter senare är det nån annan som har bytt tillbaka den. Känslan är grym.


Ibland måste jag få minnas. När saker och ting känns tungt så blir jag glad av att komma ihåg. Nu har det känts tungt. Jag vet, att vi klarar av det. Men du vet... Det är inte lätt. Det känns inte lätt. Jag jobbar på det, jag lovar. Men jag vill bara att det ska bli lätt nån jävla gång också. Men grejen är den, alltid finns det dom som har det värre. Varför ska jag klaga egentligen? Nu vill jag bara minnas. Minnas och le, skratta, må bra. Thanks for the memories.

Peace.


Ibland...

Ibland har jag svårt att förstå saker och ting. Ibland har jag svårt att förstå vad vissa människor menar, ibland har jag svårt att förstå varför vissa människor gör som dom gör. Men det är klart, jag har all rätt att spekulera kring vad som händer. Jag har all rätt att vrida och vända på saker och ting och fundera, vad det är som får människor att agera som dom gör.

Ibland har jag inte energi till att alltid hjälpa, även om det är just det jag vill. Ibland vill jag bara vara utan andras problem, gör det mig till en elak människa? Är jag elak om jag bara vill andas ut ibland? Ibland skiter jag i om någon blir sur, för jag orkar inte hålla på med fjortisfasoner längre när jag är en vuxen människa. Jag har mer vettiga saker att lägga ner min energi på. Ibland blir jag sårad, men vem säger att min sorg är mindre än någon annans? Vem kan säga att det jag känner är mindre viktigt än det någon annan känner? Vem fan tror du att du är?

Ingen ska få trampa mig på tårna längre. Jag skiter i om det är en nära vän, eller någon jag inte känner. Det spelar ingen roll. Jag tänker inte ta nå skit längre, min energi ska slösas på bättre saker än detta. Jag orkar inte med negativa ord och meningar hela tiden. Kan man inte bara vara, utan att behöva anstränga sig jämt? Ibland blir jag bara så trött på allt. Ibland vågar jag säga ifrån, och nu vågar jag. Nu är jag less på det här.

Peace.

You & I

Det känns så skönt med måndag igen. Jag vet inte om det beror på att jag i själva verket vill att tiden ska gå snabbt nu när vi snart ska få flytta, eller om det bara känns skönt... på nåt sätt. Ny vecka, nya utmaningar heter det väl?

Helgen som gått har varit underbar på många sätt. I fredags var det kalas här, Heikki fyllde ju hela 23 år! Dom sista gästerna for kring midnatt och då var jag redan så trött så det var bara att gå och lägga sig på en gång. Vaknade pigg och utvilad på lördagmorgon. På eftermiddagen åkte vi iväg till syrran en sväng, sen har vi mest bara myst. Hur underbart som helst. Bara tagit hand om varandra. Mm, det behövs det också ibland, bara skita i omgivningen och bara vara vi. Lördagkväll såg vi film på tv:n och självklart så somnade jag i soffan... Släpade mig till sängen och det tog inte länge innan jag somnade om. Återigen så vaknade jag pigg och utvilad på söndagmorgon, härligt härligt. Då åkte vi mest runt i olika möbelbutiker och försökte hitta en bra soffa. Det är fan inte lätt alltså... Inte för att det är någon stress direkt men skulle ju vara kul om man hittade någon som är superbra :) En lite större en. Aja, vi har en del krav men vi får väl se... Igår åt vi även grillat för första gången ;) Lite bränt men fyfan så gott. Mmm, det är nu det börjar.

Jag är så lycklig. Så otroligt lycklig. Aldrig trodde jag att jag skulle få känna såhär, att jag förtjänade att känna såhär. Helgen har bara tillhört dig och mig och ingen annan, och det har varit underbart. Jag älskar dig, tack för att du är min.

Peace.

Aaaaaaaaandas ut

Då var det fixat! Det känns så otroligt skönt, det känns som att en sten har fallit från mina axlar. Aaaaaaaah, jag kan andas ut. Nu slipper jag oroa mig över att inte bo hälsosamt, jag slipper också oroa mig över att inte hitta en bra lägenhet i tid. Idag var vi och kollade på en mysig tvåa på strandgatan, och vi blev båda två förtjusta i den :) tredje våningen, ca. 60 kvm, lagom hyra, ett stenkast från torneälven och beachen... Äntligen ska vi få skapa någonting som endast är vårat! Snart älskling :*

Imorn är en dag full av måsten, vilket jag inte riktigt gillar. Förhoppningsvis går den dagen fort så jag slipper tänka så mycket. Heikki ska jobba dubblapass imorn så han åker före 5 och kommer tillbaka först vid midnatt. Jag ska väl... Städa, dona på lite, åka på ett möte... Dra till Torne en sväng, träna, kanske hinna baka något till kalaset på fredag. Äh, jag tar dagen som den kommer, det blir nog bäst så. Vad som än händer så lär jag gå omkring med ett leende på läpparna, för just nu känns allting så jäkla bra! Och bättre kommer det att bli, helt sjukt! :)

Tack för den här dagen. Tack.

Peace.

Energi

Det är så underbart att vakna på morgonen när man ser att solen skiner! Jag blir i allafall på så mycket bättre humör och bara att stiga upp från sängen känns hur lätt som helst. Våren är här nu och jag älskar det. Jag ska äta lite lunch snart och sen iväg och promenera en sväng, mmm andas in ny energi, härligt härligt!

Lägenhetsjakten går väl lite sådär, dock var det inte många hyresvärdar jag fick tag i igår... Aja, men skam den som ger sig. Vad som helst duger inte heller, det ska vara fräscht och snyggt. Pfff... nåja, det är bara att fortsätta leta :)

Näe, nu ska jag värma lite lunch och sen drar jag iväg och hälsar på Malmarna en sväng!

Peace.

Dropp dropp för fan!

God kväll! Söndagkväll återigen, och jag sitter här och försöker att bli lite trött... Jennifer och Kristoffer kommer hit redan före nio i morgon så då måste moster vara pigg och glad! Förra natten har jag sovit lite knepigt, eller egentligen flera nätter i rad nu har jag sovit knepigt. Jag har drömt så konstiga och osammanhängande drömmar att jag varit väldigt fundersam på morgonen när jag har vaknat. Ni vet, man fattar inte riktigt om man har drömt eller inte, samtidigt som det varit helt idiotiska drömmar så har dom varit så sjuk jävla verkliga. Äh, inte vet jag, är väl det undermedvetna som spökar hos mig ;)

På fredagkväll kom jag hem efter att ha sett Let's Dance hos frugan och ser att gardinerna från sovrumsfönstret var borta och där stod en hink istället. What the hell? tänkte jag. "Det läcker in vatten i sovrummet", sa Heikki. Ooooh no, varför just nu?! Ja, tydligen är taket här i huset såpass gammalt att det har sviktat, vilket i sin tur gör så att is och annat kan tränga in där mellan brädorna, och när det sen smälter så rinner det. Ja, det rinner och det jävla droppar och det gör en helt galen på nätterna när man bara hör "dropp, dropp, dropp" när det droppar ner i hinken. SUCK! Aja, vi har fått ha en hink där (och två hinkar i natt, när det började droppa från ett annat ställe vid fönstret) tills idag då det har slutat än så länge i allafall, så vi får väl se om det börjar igen när det blir lite varmare väder, för det är ju då isen smälter. Så nu går vi omkring i flytt-tankar, dock är det inte det lättaste att få tag i en någorlunda billig, hyfsat stor lägga i stan, men skam den som ger sig. I morgon får jag slänga iväg några samtal och ordna upp det här. Är väl ingen fara så länge det droppar, men sen när det väl börjar igen så... Sen är ju inte doften den mysigaste som man möter när man kommer in. Luktar lite unket och... blött hus helt enkelt.

Gårdagen var superrolig, dock blev det lite galet där mot slutet som det oftast blir :) Läppar möttes lite här och där och när jag sen fick ett mess från Elina i morse så visste jag inte vad jag skulle tro. Folk spydde och blev utslängda, vi blev bjudna på shotar, vi dansade rövarna av oss, folk surra, det var tjafs, ja u name it. Men dra åt helvete vad roligt det var. Det är sällan jag och Elina går ut, så när det väl händer så är det out of control på nåt vänster :) Härligt, härligt.

Nä, jag får väl slänga mig i duschen och sen försöka sova... Händer ju inget vettigt en sån här natt ändå.

Peace.


P A I N !

Oooooh... Jag tog ju då till mig mod och ringde och beställde tid för massage i måndags. Idag var jag dit. Min allra första gång hos en riktig massör, och jag hade förberett mig för det värsta (typ, att det skulle göra så ont att jag började gråta). Men nu förstår jag varför människor går på massage, det var så underbart skönt! Jag sa till honom att jag är väldigt, väldigt, väääääldigt känslig och om man bara så smeker mig på ryggen/axlarna/nacken så piper jag till. Han visste det redan. Mina axlar sa allt. Skadad nacke och axlar (inte skadad SKADAD, men småskadad) och han var inte förvånad att jag haft problem med nacken hela hösten och vintern. Hållningen och musklerna var det inget fel på, tvärtom. Det var bara att jag hade överansträngt mig en lång tid... I allafall, han masserade bort knöl efter knöl efter knöl och jag känner mig som en ny människa. Jag sa till Heikki att jag inte ens kom ihåg hur det kändes att INTE ha ont, och då är det ju illa. Men nu är det gjort, och jag är stolt över att jag vågade fara ;)

Men denna "eftervärk" eller what the hell man nu ska kalla det är hemsk. Haha, det gör så förbannat ont! :D Duschstrålen mot axlarna gjorde ont! Aja, det försvinner ju snart, men ändå. Sån jävla smärta! Men jag får försöka tänka att det är av bra skäl ;)

Imorn är älskopälsko ledig, och undra vad vi då ska hitta på? Åker väl eventuellt på att sitta barnvakt en stund där på eftermiddagen, men efter det? :) Jag hoppas på bra väder i allafall. Aja, morgondagens problem. Undra om jag skulle slå igång en skiva med Sex and the city (har ju inte sett alla säsonger mer än 13 gånger, kanske, undra om det räcker...) och mysa på här en stund. Risken finns att jag däckar på soffan, är helt död i kroppen...

Nattinatti :*

Peace.

Me, me, me.

Idag har jag känt mig lugn. Jag har inte direkt haft något speciellt att prata om, och har inte orkat yttra mig desto mer om vad andra har haft att säga. Såna dagar har jag ibland. Jag har funderat en hel del på saker och ting, ingenting speciellt. Mest allt möjligt. Pengar, jobb, hund, plugg, barn, framtid, resor... Ja, allt helt enkelt. Jag är rädd för att jag har kommit till en punkt i mitt liv då allt bara står still. Det är samma sak dag in och dag ut, och jag har aldrig varit den som nöjer mig. Risken finns att jag kommer att bli hur uttråkad som helst, och att det då kommer att smälla en gång för alla för att jag kommer att göra något så drastiskt som inte går att ordna... Believe me, jag känner mig själv. Hårklippningen är ju bara ett bevis på att "ofan, såhär kan det gå!" :) Jag vill bara känna att jag behövs ibland, samtidigt som jag inte vet var jag ska ta vägen. Och jag vet, jag vet att det ordnar sig, men jag är så less på den jävla meningen just nu. Det kan ta hundra år innan allt ordnar sig men då är det ju ändå ordnat. Jag skiter i vilket just nu faktiskt, ibland är det tufft och idag är en sån dag.

Jag saknar. Jag längtar. Jag funderar. Jag bollar tankar med mig själv. Jag skrattar. Jag gråter. Jag samlar till mig mod. Jag är nära. Jag ler. Jag älskar. Jag hatar. Jag hoppas. Jag vill. Jag tror. Jag tänker en gång extra. Jag blundar. Jag drömmer. Jag önskar. Jag försöker. Jag njuter. Jag grubblar. Jag hittar lösningar. Jag är en katastrof. Jag är liten. Jag delar med mig. Jag är. Jag finns. Jag är här.

Peace.


Första mars

Jävla förbannat! Att jag hatar denna förkylning alltså. Jag tänker alltid "aah, alla andra blir sjuka förutom jag", tills man sitter där med hög feber och världens förkylning. Jag har nog endast snutit ut sådär 10 000 liter snor under helgen som gått. Och jag vet att mitt immunförsvar är helt fucked up, har skitdåligt immunförsvar, jag har i princip varit småförkyld/sjuk hela hösten och vintern. Nåja, nu hoppas jag att febern har bränt bort dom flesta bacillerna och att jag snart blir frisk. En stund hinner jag ju vara frisk innan det är dags för mig att dra på mig den årliga vårförkylningen :D Ja ä' int' bitter!

Så var jag ju och klippte mig i fredags. Hann nästan bli lite bitter där ett tag när jag beställt tid till Uniq, men när jag väl kom dit så satt en lapp på dörren att hon blivit sjuk... Grrr, förbannad blev jag. Nåja, åkte förbi Habitz och tänkte att jag bara springer in och kollar om dom råkar ha några tider samma dag, och tur för mig för det hade dom... Kom dit nån timme senare och hon satte igång. Kort, kortare, kortast är mitt hår nu! Riktigt tuff frisyr som är hur lätt som helst att fixa. I did it! Jag vågade! Haha sug på den alla ni fegisar! :D Nöjd är jag dessutom, puhh... Nu är det äntligen gjort! :)

Nu har Heikki åkt iväg till jobbet och jag känner redan på mig att jag kommer bli förbannat uttråkad senare idag. Känner mig halvkry, men inte nog kry för att hitta på nåt/träna/åka nånstans/hälsa på nån. Ska ta tag i sovrummet i allafall, tvätta febriga sängkläder och dammsuga, skura och dammtorka. Bädda rent och mysa, mmm.

Snart är det en månad sen jag blev uppsagd... Det är sjukt hur fort tiden går. Och nu blir jag helt orolig för att jag aldrig kommer att få ett jobb. Suuuck. Försöker hålla humöret uppe, men det är också lättare sagt än gjort alla gånger. Varför ska det vara så jävla svårt?

Peace.

RSS 2.0