Those dancing days

Känns som att man har hunnit med en del idag ändå, men ändå inte, typ. Ja, jag förstår inte riktigt själv heller vad jag menar... Varit i skolan från 9.15-14.45, kom hem, lollade på en stund, hämtade upp lillasyster & åkte till Vuono city, umgicks med dom underbara och bakade pepparkakor och drack glögg, det var mys på hög nivå! Kom hem och slöade en stund och sen drog vi med frugan på gym, mina ben känns ärligt talat som spaghetti... Ibland är det kul att vara optimistisk men fan då.

Är fortfarande på jakt efter en lägenhet, har inte riktigt tagit tag i det där och det beror nog mest på att jag inte vill flytta. Känns grymt tungt att packa ner allt igen... Det här var ju vårat. Så lite kluven är jag, jag vill bo kvar men jag vill ändå inte bo kvar, shit alltså. Ibland förstår man inte hur förvirrad man är förrän man läser det man har skrivit ;)

Nu bjuppar jag på en låt som jag fick av en person som betyder väldigt mycket för mig... den beskriver allt så bra. Just här. Just nu.
Peace.

Kära jultomten...

Hej jultomten. Jag tänkte att det kanske var dags för min årliga önskelista igen, inte för att jag förväntar mig några julklappar men om det kanske skulle finnas någon som vill köpa nåt åt mig så kan det ju kanske bli lite lättare :)

Jag tror att jag har varit helt snäll i allafall, nog har jag svurit lite och bråkat och sådär men jag har inte slagit nån eller varit sådär superelak. Och likadant som barnen, får jag bara ha 10 saker på min lista... Inte för att jag lär komma upp i så många saker för jag behöver ingenting... Men vi gör såhär bara för skojs skull :)

Här kommer min lista:
1. Presentkort på IKEA. Eftersom jag måste flytta till en mindre lägenhet betyder det att jag måste byta ut lite av mina möbler, bland annat sängen... Och det är inte gratis :D
2. Som vanligt, på min önskelista har jag en ny klocka ;) Behövs inte funderas så mycket, bredare modell, cool, häftig osv.
3. En 2011-kalender :D Det är bra om det är en "sida" för varje dag, hoppas ni fattar vad jag menar.
4. Guccis nya parfym Guilty. Mmm, just love love love den doften.
5. Pengar :P

Haha, 5 grejer kom jag på... Bättre än ingenting.

:D

Peace.

Kallt kallt kallt!

Nu när skolan har gett bärbara datorer till eleverna så verkar det som att dom inte har råd att ha på värmen, för det är helt sjukt hur kallt det är överallt! Man skulle ha behövt ta med sig en kofta eller två för att klara av att sitta här, och med jackan på ids man inte sitta heller när det sen är -20 utomhus och då fryser man ju bokstavligt talat arslet av sig... Bitter *mummel mummel*

Den här morgonen började inte bra, försovning, stress, kall bil och ingen bensin... Fan, bara jag kommer till Kemi så ordnar det sig nog, tänkte jag. Halt som helvete och snabbt körde jag, men jag lever ännu ;)

Nu är det dags för lite social policy och sen åker jag hem... Är så grymt trött.

Peace.

Can't find it...

Fan, hur tragiskt det än må låta, och hur mycket jag än älskar julen... så har jag fan inte ens fått upp en lykta i fönstret än. Jag orkar helt enkelt inte... Måste ta det till veckan, storstädning och gardinbyte på G, köpa lite klappar och stressa av, få den här julkänslan som jag älskar. För jag får den känslan, varje år... Nu är den lite sen bara. Men det gör inget, jag vet att mitt liv är lite kaotiskt för tillfället men jag hoppas att den känslan hittar tillbaka!

I skolan fick vi flyttat framåt en tenta i allafall = SKÖNT! Det går inte att beskriva vilken lättnadskänsla man fick, även om man vet att man hursomhelst måste stressa ihjäl sig innan jullovet. För på lovet vill jag inte göra nåt speciellt, umgås med min familj och mina nära & kära, jobba lite, slöa och bara vara. Njuta av att få sova fast hela dagarna... haha, nä det kommer jag inte att göra ;) Men jag önskar jag kunde, för att just nu så känns det som att en veckas sömn inte skulle räcka. Men det blir bra ändå :)Fuck, sociologi imorgon, och även om han bara random väljer oss en och en så har jag en magkänsla som säger att jag kommer att få ha min minipresentation. BLÄ. 

Peace.

Nattblogg

Ögonen smärtar för att jag är så trött, men fortfarande har jag svårt att bara gå och lägga mig... Mycket som snurrar i huvudet just nu, och sen är jag förbannat hungrig också ;)

Det har varit en bra dag idag. Vilse i Kemi, lektion på finska och flera magskratt senare sitter jag här... och för första gången på länge så känns det helt okej - för vem kan klandra mig?

Nu blir det att gräva ut linserna, borsta tänderna och lägga mig i min underbara säng. Men först lite two and a half men ;)

Peace.

Listen to your heart

Let your heart make your decisions - it does not get as confused as your head. ♥Peace.


Det här var intrasslat...

Men tror du inte att jag vet? Haha, jag är ju jag. Självklart vet jag, fastän jag ändå inte har någon aning. Ibland känns det bara så jävla surt, du vet, för jag vet att jag inte har lätt att prata om saker och ting, och jag vet inte varför. Jag har ingen aning om varför jag är som jag är. Varför är du som du är?! Du tror att jag inte litar på dig och jag önskar jag kunde säga något som får dig att sudda bort dom tankarna, för så är det inte. Fråga alla som känner mig, jag är jävligt komplicerad, jag vet. Det tar tid för mig, fan jag vet. Men vad ska jag göra?

Ibland vill man bara... vara, du vet. Varför ska det alltid behöva vara så komplicerat? Varför ska allt tolkas jämt? Varför kan det inte bara vara "helt enkelt", du vet?

Nu har jag lyckas trassla in mig själv i mina tankar igen, men nog kommer jag lös så småningom :) just give me some time. Optimistisk men förvirrad.Peace.

Sick&Tired

Ibland känner jag mig bara så jävla trött på allt, och det är ju självklart mestadels för att jag inte sover... Eller jag sover, men alldeles för lite för att 3-4 timmar per natt räcker inte. Jag kan bara inte släpa arslet till sängen i tid, eller jag vill inte, eller nåt. Jag vet inte. Morgonen har jag fått överleva på red bull och tuggummi, och jag lever ju faktiskt ännu. Dock har jag börjat missbruka red bull såpass mycket att jag får hjärtklappning, lite skrämmande känsla men den försvinner ganska fort, och pigg blir man ju. Screw you, kaffe.

Det är så sjukt mycket att göra i skolan nu så man är mest förvirrad hela tiden. Inlämningsuppgifter och presentationer till höger och vänster, kom nu jävla jullov, kom! I need some fucking rest :D

Jag tror den här helgen kommer bli bra. Ikväll kommer min Camilla hem till mig och vi ska ha det mysigt, prata om allt och inget, imorn ska jag med mami till Oulu och sen blire filmkväll, ser framemot det så grymt mycket!

Shit, sitter i biblioteket och försöker skriva min del av rapporten till presentationen på tisdag men det går fan inget vidare. Social policy, private sector; externalities, risks, social choice, social priorities, economics of scale and efficiency, the geographical distribution of services, choice and coverage. Ni som vet något om detta, HÖR FÖR FAN AV ER!Peace.

Long time no see

Lite besviken blir jag på mig själv. Jag som hade kommit igång med bloggandet så bra och sen helt plötsligt så... kände jag mig så tom inombords så jag inte riktigt visste vad jag skulle skriva. För så är det ju faktiskt ibland, livet blir aldrig som man har tänkt sig.

Efter att ha gått som i en dimma i flera veckor börjar saker och ting så småningom att falla på sina rätta platser igen. Sakta men säkert börjar man att se något slags ljus någonstans, och det känns faktiskt helt okej. Det gäller att hitta sina små ljusglimtar här i livet, njuta av det som får en att le, göra saker man tycker om, det handlar om att VÅGA CHANSA!

Nu sitter jag här i skolans bibliotek och det är så jäkla tyst här. Shit, vilken rolig dag det har varit i skolan, det är nåt helt galet hur man får skratta åt allihopa. Min klass är lätt den bästa, fan vad man blir glad alltså. Idag har jag till och med fått en lap-dance av en munk, haha, det ni det händer inte varje dag! :D

So... Should I stay or should I go?

Peace.

Någon...

Ge mig styrka och mod.

Peace.

Why do all good things come to an end?Who's gonna make my decisions? I can't make them on my own.
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around.
Who the hell is gonna believe me, when I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him...

Peace.

RSS 2.0