En enda rööööööra!

Återigen har jag fått klagomål för att jag inte har bloggat, förlååååt... men jag har helt enkelt haft så jävla mycket att göra + att jag knappt varit hemma över huvudtaget dom senaste veckorna. Huvudet är som ett enda stort kaos pga flera olika anledningar, så det är väl också en av orsakerna till att jag helt enkelt inte orkat blogga.

Julafton kom å gick, å det var supermysigt att få spendera en hel dag men min älskade familj. Dock hittade inte den äldsta av systrarna hit i år men förhoppningsvis så kommer hon nästa år! :) tomten hälsade på självklart, barnen drunknade i deras klappar BOKSTAVLIGT TALAT! Men helt underbart att se dom så glada. Mamma verkade pigg å glad hon också, lite rastlös då hon säkert är van att kunna göra något/hjälpa till men iom att allt redan var förberett så var det inte mycket man kunde göra. Hon fick ett presentkort på klippning från mig å det verkade hon vara nöjd med... men som syrran sa, hennes närminne har blivit ganska dåligt nu. Det är så konstigt för vissa gånger kan hon vara mer klar å andra gånger helt borta, kan kanske bero på hur mycket hon själv har att tänka på... nåja.

Juldagen blev det ingen utgång för mig i år! Bestämde mig att jag inte orkar, har varit så mycket fester å krogbesök på senaste tiden så man får ju sig en alkisvarning snart ;) på nyår blir det fest istället, har försökt att hitta något att ha på mig men mellandagsrean var inte så stor på Rajalla tycker jag... hm. Men men, ska snart ta bussen till Happyranda igen, har en butik kvar att besöka så jag hoppas att jag hittar något därifrån :)

Har precis tvättat bort min hårfärg från skallen, imorn ska jag äntligen få förlängningar igen! WEEEE! :D Så jag har längtat. Nu ska jag måla ögonen lite å dra iväg på lite äventyr ;)

Hoppas att alla hade en mysig julafton!

Peace.


MixMixaMixat

Sitter i vardagsrummet å känner mig inte trött för fem öre. Borde försöka sova då jag ska upp tidigt imorn å ta buss till Happyranda å sen därifrån ska vi dra vidare till Luleå å på kvällen blir det MOTÖRHEAD! Har sett framemot den här dagen så länge å äntligen är den här! :D

Nu känns det riktigt ensamt. Alltså, riktigt ensam sådär, ja som det inte ens går att förklara. Jag har varit i skolan 8-12, haft Sandra å Edvin på besök fram tills ikväll å sen drog vi på ölbingo. Jag kom hem å kände bara... tomhet. Gillar inte riktigt att jag känner att jag måste ha sällis av nån hela tiden så att tiden ska gå snabbare, å speciellt inte när jag känner att jag måste ha det en hel dag... för då känns kvällen bara hundra gånger värre. Nästa vecka ska jag bara sitta ensam här, bara glo filmer å tycka synd om mig själv å invänta julen. För efter julen blir det nyår. Å efter nyår... ja då kommer han äntligen hem!

Men först ska vi självklart röja loss imorn, deppa får jag göra senare ;)



- WEHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! :D

Peace.

Snart, snart...

Aaah, måndagen är snart slut. Igen. Fattar liksom inte. Aja, det gör inget, imorn har vi en presentation, på onsdag har vi en presentation å på torsdag åker vi äntligen till luleå! Så vi har väntat :D ska bli superduperkul!

Helgen var vild å galen men skoj hade vi. Satt hemma hos Anjan till en början å tömde baileys flaskan, sen drog vi vidare till Kyllikinraitti för självaste festen å det va gääääälet å gäääälet roligt! Efter det så råkade vi hamna på krogen här å fan vad kul vi hade, är så glad att jag bestämde mig för att följa med dit. Dansade å hade roligt, drack dock bara vatten på krogen å tur var väl det... fick sen två unga killar att följa mig nästan hem så jag slapp så själv, men vi hade trevligt å jag ramlade inte ens fastän det var halkigt som fan :D kom hem vid 4-5 på morgonen, kikade fejjan, tvätta fejjan (HÖHÖ) å gick å la mig... tog ett tag innan jag somnade, tusen tankar å jag vaknade kring 10 så hann inte få så mycket sömn! Men jag minns inte ens när jag har varit på krogen sist så det var lugnt värt det. Måste samla bilderna från den festen också, är så van nu att alla andra har kameror så jag glömmer bort min helt å hållet, ful ovana, jag ska bättra mig, jag lovar!

Nu ska jag fixa klart det sista på min presentation... Uugh.



- Det här väntade mig när jag kom hem idag... hon såg så mysig å oskyldig ut tills jag hittade hennes buserier.



- Hon hade haft roligt med blomman... IGEN! Det var blomjord till å med under soffan. Hmhm :)

Peace.

Here, there or where?!

JAMEN GISSA OM JAG HÅLLER PÅ Å BLI KNÄPP?! Har suttit med min blogg i flera dagar å försökt fixa å trixa å jag blir så jävla arg för att det inte blir som jag vill. Funderar ärligt talat på att stänga ner skitblogg.se å börja blogga nån annanstans, jag vet inte... nu är jag bara pissed off.

Många saker som irriterar mig idag. Har inte varit en bra dag helt enkelt, igårnatt satt jag uppe till 3 å försökte göra en powerpoint som ändå sket sig! La ner så mycket tid på den men när jag kom till skolan så funkade inte själva formatet på skiten, vilket gjorde att jag fick byta format å all text å allt blev annat! Jo, å sen försov jag mig till skolan också, skulle ha börjat 8.15 å jag befann mig där 10.15. Idag har jag saknat Laotan jättesupermycket, är väl en av orsakerna till att det känts så tungt. Jag känner mig lite vilsen idag på nåt sätt. Tänkt mycket på mamma, vilket gör mig ledsen på en gång å det är jobbigt. Blä. Idag är en dag då jag vet inte alls var jag är påväg. Förstår ni vad jag menar som? Jag brukar oftast välja min egen väg, jag har sprungit bland småstigar i vissa tillfällen å ramlat å slagit mig å rivit upp huden i buskar med taggar. Jaah jag vet inte, just nu känns det mest som att jag sitter mitt i en rondell med min picknick-väska å glor på alla andra som kör å väljer riktningar å bara gasar vidare. Normalt? Jag vette fan längre.

På lördag blir det iallafall en hejdå-fest hos våra härliga, underbara utbytesstudenter å det känns ledsamt... men det ska bli kul. Det är något jag ser framemot. Fest å på lördag har Laotan varit borta en vecka, så vi är en vecka närmare hemkomst!



- Ett glatt gäng på våran inflyttningsfest! Notera hur snea alla ramar på "wall of fame" är... dom har också festat rejält!

     

- Förra vårens hejdå-fest :)

Nu ska jag ta katten under armen å gå å spela spel på mobilen lägga mig :D

Peace.

Independence day

Tjing!

Nu har jag precis vinkat av Edvin, Sandra å Peter. Dom har varit här å myst med mig idag, vi har fått prata å fikat lite å så. Mysigt med lite sällis när man känner sig ensam! Tänkte först åka till Happyranda idag, men iom att det är Finlands självständighetsdag så går det inga bussar. Typiskt... Men det var supertrevligt ändå :)

Igår besökte vi alltså Santa Land (Rovaniemi) å det var superkul! Har dock inga bilder att visa därifrån ännu då jag inte har tömt kameran... är så jäkla lat när det gäller sånt, å ändå tar det bara några minuter. Nåja... dom kommer när dom kommer. Måste sno bilder från andra också å sen kan jag ladda upp alla istället på en gång :)

Tänkte dra iväg på middag men jag tror jag skippar det... är så jävla lat, plus att jag har tvättid nu. Har spanat på lite läggor i söder, ute i god tid jag vet men jag vill ju nuuu... jag vill ju se vad som finns tillgängligt ;) HÖHÖ. Det blir nog bra det. Vi får se :)

Imorn åker jag iaf till Happyranda å när jag kommer hem måste jag färdigställa powerpointen till torsdagens presentation :) Har redan börjat på den iof så får nog färdigt den redan ikväll, om jag bestämmer mig för att sluta slöa :) 3 nätter har jag sovit själv hittills å lite stolt är jag faktiskt... några veckor kvar. Hoppas tiden går fort. Nu är jag mest bara sugen på julmat :D

Peace.

Loneliness

Hej.

Klockan är 02.15 lokal tid å jag är inte trött alls. Var å vinkade av älsklingen idag, han tog tåget till huvudstaden Helsinki för att jobba under jullovet. Å vi vet inte ännu när han kommer tillbaks, kan bli uppemot en månad :( Vill inte ens gå å sova, kommer kännas så ensamt. Hoppas Leyah är villig å vara min gosenalle inatt.

Har för en stund sen anlänt från en portugisiskt födelsedagsfest. Det var jättetrevligt, massa portugisisk mat (plockmat) å sangria bjöds det på! :D Å självklart sång å dans ;) Imorn blir det plugg... jag vet att jag skrev tidigare att jag inte ska göra ett skit, men plugga måste jag. Sen ska jag iväg å störa Anjan å Tan, så jag slipper vara själv. Dagen kommer gå supersakta annars. På måndag är det återigen dags att besöka jultomten i Rovaniemi, det ska bli skojjigt :) Träffa alla nya internationella studenterna, nog för att jag träffat en hel drös på alla dessa fester som varit på sistone men ändå :D Å självklart ska det blir trevligt att träffa tomten också!

Nu ska jag borsta tänderna, lägga mig i sängen å mysa med katten. Å sakna älsko :(



Peace.

RSS 2.0