Irritation

Sitter och glor på femman och Ballar av stål. Jag tycker programmet är skitroligt, jag kanske har dålig humor men då får det vara så ;) dock blir jag irriterad på finnen som är programledare. DETTA ER EN TEVLING! TA IN VÅRA TEVLANDE! Tävling och tävlande heter det, för fan! VELKOMMEN TILLPAKS! Nåja... har nog sovit för lite då till och med detta irriterar mig grymt mycket.

Fryser som fan gör jag också, har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Skrev idag en lista på allt som måste göras i skolan, och det var ingen kort lista... :( Sen ska man ju helst hinna jobba litegrann också! Ska bli intressant att se om man överlever våren :D

Ne, nu ska jag slöglo på tv och sen sova. Min trötthet har gått över i övertrötthet och nu väntar jag bara på att den ska släppa så jag bara kan vara trött! Låter helt sjukt men så äre...

Peace.

Helt galet

Alltså, idag vet jag att jag är trött. Så in i helvete. Slutar på en stund, åker hem, drar en sväng på banken, käkar lite och sen har jag kvällsjobb från 16-21 :( Kommer aldrig mer att ta på mig ett kvällspass då jag börjat skolan 7 på morgonen... känns lite småtungt att gå 7-21 :D

Imorn är jag då ledig, tänkte väl hinna med lite träning, städning och plugg. På onsdag ska jag iväg till frisörstudenterna i Kemi, dom ska få färga mitt hår och fixa mina ögonbryn :D Dock ska jag vara en engelsktalande kund, hur fan det nu ska gå... Jag har ju lärt mig "socionomengelskan" men inte "hårengelskan" :D Nåja, det går säkert skitbra ;)

Jag åker till Turkiet i september! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

Peace.

Boring Sunday

Aah, I don't like sundays. Im just feelin lazy and I'm soooo tired, and it's like I've a thousand things to do but Im too lazy to even do one of those things. Tomorrow I have school 7.15 and then Im going to work the evening too, I will be dead like a fish afterwards.

Now Im just waiting for my laundry to get ready so I can go and pick em up, and then I'll try to sleep... hopefully. Im not even tired but I know I have to sleep.

Yesterday was a nice day, two birthday parties and then dinner and a party later on in Nikkala, I really had a great time even though the day was a bit stressful ;) I just missed my love, that's all...

Im tired and Im not tired. I don't know what the hell I am! :D

GOODNIGHT!

Peace.

Glädje

Sitter på en lektion och småtråkar. Jag är så otroligt jefla trött idag så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen :D Mycket som snurrar i huvet kring GBP och allt det här, fasen, ibland önskar man att man hade någon som tog besluten åt en. Ena dagen ja, andra dagen nej... Jag vet inte riktigt vad jag är rädd för. Jag önskar bara jag slapp velandet och kunde känna glädje för mitt beslut!

Vara glad, glädje... Vad är det egentligen? Finns så jäkla många olika sätt att visa det på, att vara glad på. Det finns så otroligt många grejer här i livet som gör mig sprudlande lycklig och glad, men ändå är det så lätt ibland att se till den mörka sidan. Vad beror det på? Har man det så bra att man ibland går i blindo? Eller är det så det är helt enkelt, ibland bra och ibland dåligt?

Skadeglädjen är den bästa glädjen sägs det, och visst kan det vara roligt ibland ;) typ att se att någon ramlar eller att en lärare blir sjuk... Tillfällig glädje då? Att få höra att tjejen ens ex dejtar ser ut som stryk? Att hitta den där efterlängtade jackan på rea? Äta en mjukglass?! :D ja, jag vet inte. Långvarig glädje... är lätt den bästa glädjen enligt mig. För visst, man är jävligt blind ibland. Men när man väl kommer upp igen och öppnar sina blå ögon, då ser man. Då märker man hur jävla bra man har det egentligen. Jag ser framemot så många olika saker. Jag känner sån glädje inom mig, fastän jag inget vet om framtiden. Jag vill göra så mycket men jag vet inte var jag ska börja! Eller jo... jag måste börja med att ta det där beslutet, SEN kommer resten!

Det går bra nu ♥

Peace.

TRÖTT

Haha, så otroligt jävla trött. Det var tydligen hela huset gungar på Västa Esplanaden 9 i natt, hade jag haft en pistol hade jag gått ut i trappuppgången och skjutit folk. Jag var så jävla LESS! Nån knäppskalle som gick med högklackat upp och ner och UPP OCH NER för trapporna i en jävla evighet, idioter gormade som aldrig förr och fan jag ville bara spy. Tur att jag var alldeles för trött för att gå ut och skrika på dom, annars hade det var börjat gå rykten om att jag är mentalt sjuk.

Jag skiter i det annars, jag är inte känslig av mig när det kommer till ljud och stök... men igår hade jag verkligen velat sova då klockan ringde 5 i morse. Grr!

En halv dag i skolan och sen till Vuono city, vi har varit ute och åkt spark med barnen, Jennifer åkte skridskor ett tag och sen åkte vi hem. Det är inte bara jag som är trött för här har det grinats och bråkats med två minuters mellanrum. Härliga torsdag!

Imorn åker vi till Snö Slottet i Kemi! :D

Peace.


Truth is...

"Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for."
-Bob Marley

Peace.

The one




                                                              

"That thing, that moment when you kiss someone and everything around you becomes hazy. And the only thing in focus is you and this person. And you realize that, that person is the only person that you're supposed to kiss for the rest of your life. And for one moment, you get this amazing gift. And you wanna laugh and you wanna cry. Cuz you feel so lucky that you found it and so scared that it will go away all at the same time."
-Drew Barrymore from Never Been Kissed

Peace.


The bad guy

Att känna efter. Att fånga känslan, att förundras. Fundera tills det knakar i huvet. Bestämma sig, öppna sig. För det måste man faktiskt, till slut. Det har jag insett nu. Jag har provat att skita i allt. Att rymma. Att komma tillbaks med vetskapen om att jag hittat mig själv, för att senare märka att det bara var bullshit. Att gå in så mycket djupare...  Att svälja, om och om igen till jag spyr galla över alla människor jag träffar. Men att inse... det kom som en blixt från en klar himmel. Helt plötsligt alltså. Men det känns okej, för det är väl det här jag har väntat på.

Det är jobbigt att inte ens i mina drömmar kan man låta bli att fundera på framtiden. I natt hade jag så många konstiga drömmar att jag till slut bara låg där, klarvaken. I min dröm skulle jag få en massa pengar från två snubbar som jag känner, det var en gåva typ till hyror och lite annat, och då skulle mamma hjälpa mig med matten. Hon var helt suverän. Hon multiplicerade, delade, upphöjde och allt vad fan det nu heter, och varje 15:e sekund frågade hon mig; "vem är du?"... "Din dotter", svarade jag, hundra gånger, men hon kom inte ihåg. Jag vaknade av att jag grät. Helt skumt.

Bara inte samvetet hinner ikapp mig. Jag håller tummarna.

Peace.

Tack jag!

Det känns så skönt. Man känner sig så jävla fri på nåt sätt, förstår ni? Det går inte ens att förklara, tack till mig själv! Tack för att du gjorde som du gjorde! Nu är du fri från allt det där jobbiga, och kan bara blicka framåt. Jag trodde inte det skulle gå såhär jävla fort... men ibland så fumlar man i mörkret liksom. En smäll på käften behövs ibland för att kunna hitta ut... och nu känns det så jävla bra!

Imorn: Helsingborg!

Tack jag!

Peace.


RSS 2.0