Som i en mixer

Hallå!

Helgen har gått grymt snabbt igen. I fredags kom min man hem igen och det kändes helt UNDERBART! Vi har suttit barnvakt i helgen, försökt att hitta på något att göra då vädret har varit skit. Det är så jävla typiskt, nu när det är sol så är det värsta stormen ute, hallå liksom? Och när det regnar... ja då är det myspys-varmt-väder-tänk-ännu-solen-på-det-här-åååh-så-varmt-det-skulle-vara!-väder. Förstår icke... vill vädergudarna att våran sommar ska vara lika sugig som förra sommaren? Isåfall flyttar jag...

Känns så konstigt att jag faktiskt har sommarlov nu :) Dock har jag så sjukt mycket skolarbeten kvar att göra så jag kommer väl ha "sommarlov" en vecka till hösten innan skolan börjar igen! Men det spelar ingen roll... det här är studentlivet liksom, ibland suger det balle men oftast är det hur roligt som helst! :D

Idag har mamma lovat att komma och hjälpa mig med att få med det sista från min lägenhet. Jag blir så jävla frustrerad på folk, "joo ring när du behöver hjälp och jag kommer", psssst, bullshit. Min rygg är fortfarande helt skadad efter att ha burit på allt själv (min gravida bästa vän fick bära på kuddar och lampor) och sen fick jag hjälp med sängen... tack som fan har man lust att säga men jag orkar fan inte. Det jag vet, det är att jag ska tamejfan komma ihåg detta när det är någon annan som behöver hjälp. Fan, vad ledsen jag varit över det här också. Mest för att man känner sig som en idiot som frågar efter hjälp, men också för att ryggen har pajat helt och hållet... Nåja, imorn måste jag lämna tillbaka nycklarna så ska få gjort det tills dess, sen har jag hela veckan på mig att lipa över ryggen!

Nu dags för lunch!

Peace.

Ain't no mountain high enough

Nu har helvetesveckan precis börjat. Överlever jag den här veckan och hinner bli klar med det mesta jag måste göra, då kan jag vara riktigt stolt över mig själv... jag måste skriva ner det så att jag ska komma ihåg det sen när den här veckan är över :) men det är väl så, alltid överlever man ju. Man är så mycket starkare än vad man vågar hoppas på vissa gånger. Ain't no mountain high enough... ;)

I morse klev jag upp, iväg på gym, kom hem och packade 4 kartonger så nu är jag en bit på vägen i allafall. Som tur är så har jag inte en massa onödigt skit som ska packas ner så detta kommer nog gå rätt fort ändå. Två uppsatser, fyra mindre uppgifter och två tentor är vad jag har kvar innan jag kan ta sommarlov... Haha, jag är körd. Aja, en dag i taget.

Kan inte förstå att det redan är den sista veckan på våran praktik :) 5 veckor gick ju skitfort ju! Och om några dagar kommer min älskade hem igen, äntligen äntligen äntligen! Helgen kommer att spenderas med att vara barnvakt åt mina favvoungar, vi hoppas på bra väder så man kan vara ute i massor. Lika bra att ta det lilla lugna denna helg, förra lördagen var jävligt vild... mådde skit hela gårdagen. Anyhow, jag hade roligt i allafall ;)

Jag skulle verkligen behöva åka och handla något! Har inte haft mat hemma på säkert en vecka. Men jaa, jag flyttar ju snart ändå så är nog ingen idé att handla :D

Nu är det dags att klä på sig och dra iväg till praktiken :)



Peace.

Who am I to say...

TjoTjo!

Helt grymt övertrött är jag. Det är fan inte mänskligt att kliva upp 4.30 (eller okej, jag snooooooozade till 04.50), men känner sig inte som en människa på resten av dagen. Tur att jag bara har tre kvällar och EN morgon kvar av min praktik, sen är det slut för denna gång! :D

Näe för fan, nu måste jag sova... lite plugg imorn, sen blire fest. TJOHO!

Peace.

Mannen i mitt liv! ♥



Peace.

! ! !

Den här veckan har gått fort som fan... det är redan fredag imorn. Idag jobbar jag 13-20 och imorn 6(!)-14, sen är jag ledig helgen. Hade ju hoppats på bra väder så man kunde gå och sätta sig på terassen och dricka en cider eller två i solen... men det verkar ganska kört för min del. Vädret suger pung.

Idag efter praktiken måste jag åka till ICA för att hämta lite bananlådor och börja packa mina saker :D Ser såååååå mycket framemot att få flytta till Kemi, få in lite ny energi i min vardag och inte bara samma gamla jävla skit. Billigare, nära till skolan och framförallt... få vara nära min kärlek jämt! :) Dessutom... idag är det bara 8 dagar kvar tills Han kommer hem! ♥

Men vilket jävla skitväder. Tack gode Gud att bilen är lagad, jag hade dött om jag hade behövt börja cykla eller gå till Torneå i det här vädret. Ösregn och storm, mmm, underbara vår... Meeeeen fan vad trött jag är. Hade lätt kunnat sova hela dagen, skyller det också på vädret :D

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Peace.

Kärleksförklaring

Den kvava luften. Det mysiga regnet. Flugor. Människor på vift. Paraplyer överallt. Det öppna, mäktiga vattnet. Suget efter att ta ett första dopp. Doften av bbq. Det glada humöret. Solens strålar som värmer. Grönt gräs.

Att känna. Att andas in den rena luften. Att höra regnet slå mot det öppna vardagsrumsfönstret. Att se dom ljusare tiderna. Att må bra.

Älskade sommar... jag ser framemot att ha dig här nu mer än nånsin. Mest för att jag vet att det bara kan bli bättre. När man väl legat på botten en gång så känner man sig så otroligt fri när man börjar klättra uppåt igen. Att våga älska. Att dansa i regnet. Ååååh... Kom, bara kom.



Peace.


Pinigt...

Åh... vilken underbar helg jag har haft. Allt kändes så lätt, så bra... bättre än vad jag vågade hoppas på. Nu är det bara 12 dagar kvar innan han är här igen och jag får borra in ansiktet i hans famn och bara andas in honom och aldrig sluta. Grymt fint väder har vi också haft, känns som att sommaren är påväg då man kan sitta ute i bara linne utan att frysa :D

I fredags var vi på ica och där utanför satt ett gäng moppekillar, jag hör att dom pratade både svenska och finska. Helt plötsligt skriker en av dom något skitful åt älskling, och jag blir helt chockad... Jag går omkring och bara gapar med munnen i 5 minuter innan det sjunker in vad dom faktiskt skrek. Då känner jag hur jävla förbannad jag blir. Jag skäms så otroligt jävla mycket, jag skäms och jag vill bara gå och spöa upp skitungen som skrek det. Det är så jävla äckligt hur människor tror att bara för att man är mörk/svart att man förtjänar sånadär anrop. Jag fick en sån klump i magen och jag minns att jag bad om ursäkt, fastän jag inte gjort något fel, men nånstans så tyckte jag så otroligt synd om honom. Han brydde sig inte, det är dom liksom vana att höra. Man ser hur underbar han är bara genom att se han i ögonen, och så behandlar vissa människor honom såhär... Usch. Speciellt då han säger att i hans land är alla välkomna. Alla behandlas lika. Alla har lika rättigheter. Jag ville bara sjunka genom jorden. Som tur var så höll han mig ifrån att gå och se stryk åt ungjäveln!

Jag längtar redan efter honom. Nu får dom här två veckorna gå fort, fort, fort!

Jag älskar dig Laotan ♥

Peace.

Det blir bättre...

Vill börja inlägget med att skriva att jag nu är på bättre humör än jag varit när jag skrivit dom senaste inläggen ;) Så ni inte tror att jag har gått och blivit en bitterfitta.

Jag är bara så grymt trött idag :) Varit ute och prommat en hel del, suttit i den underbara solen och njutit av livet. Dock så saknar jag min man fortfarande... Men tiden går inte fortare av att man sitter hemma och deppar. Hoppas han kommer i helgen, men blir det inte av så ses vi om 17 dagar... Räknar nerdagarna...och timmarna :)

Mina fötter gör ont!

Peace.


Better than a dream

Every night before I go to bed, I close my eyes, and think about what I ever did to deserve someone like you. Then I realize I didn't do anything. I just got lucky. ♥




Peace.


Whiiiiine

Att drömma. Hur sjukt äkta det kan kännas ibland. Allting känns så bra, du kan känna vinden på din kind, sanden mellan tårta och känna lycka, för att sen vakna upp och märka att du fortfarande är kvar i den gråa, trista vardagen. BLÄ!

Skönt ändå att det är sånt skitväder då jag ska på praktik 13-20. Imorn går jag 6-14 (!), hur fan det nu ska gå. Har så grymt mycket att göra men får inget gjort! Har två tentor jag skulle behöva göra, förhoppningsvis kan jag åtminstone göra en av dom innan sommarlovet börjar, så jag slipper stressen. Iofs skulle jag kunna göra bort båda tentorna på samma dag... måste bara få tag i böcker. Måste nog åka till Kemi nästa vecka och låna lite böcker och sätta igång att plugga. Sista maj ska en uppsats vara inne, och 3:e juni ska en till uppsats vara inne, sen är jag fucking done for this year och tar sommarlov! Oj juste, sen har jag ju en flytt däremellan också? HOOO! Det blir nog bra det här. Tiden får gärna gå fort, vill bara att 27:e maj ska komma nu nu nu nu NUUU!

Det är så härligt att vara negativ ibland. Även fast jag inte känner mig hemma för fem öre när det gäller den här känslan, så känns det bara skönt. Piss, skit och helvete. Snart kommer en bättre dag :) optimisten i mig finns ännu där i allafall...

Peace.

Fucked up

Nu nu nu är det mycket som händer i huvet igen. Eller mycket är det väl inte egentligen, eller jo... eller vem fan vet. Läggan är uppsagd i allafall och det känns fucked up, om några veckor är det utflyttning och jag får verkligen hålla tummarna att jag hittar något i Kemi, annars kommer jag ta livet av mig. Nä, lite väl drastiskt kanske men ni hajar. Livet är bra drastiskt ibland. Fucked up life.

Ingenting är roligt längre. Det är fucked up. Jag vill bara att min man ska komma hem så jag kan känna glädje, sann glädje.

22 nätter kvar... hur jag nu ska palla. Det är helt sjukt det här, jag vill aldrig aldrig aldrig mer befinna mig i en sånhär situation igen. Aldrig. Det är en fucked up situation.

Jag saknar dig, älskling. Utan dig är jag fucked up.



Peace.

. . .

Vilken jobbig morgon. Jag drog iväg till gymmet det första jag gjorde när jag vaknade, men jag kände mig så grymt orkeslös. Konstig känsla, vet inte riktigt vad det är. Min energi har försvunnit :)

Idag är det 24 nätter kvar tills min älskade kommer hem igen. Känns som att dagarna går så grymt sakta när man bara väntar på att han ska komma tillbaka... Lite över en vecka har gått men det känns som att han varit borta i en månad. Det är tufft och det suger pung, men man befinner sig i en situation som man bara måste acceptera, det finns inget annat val tyvärr. Livet är inte alls roligt nu känner jag...

Aja, nu är det bara att dra på sig fake smajlet igen, snart dags för lite lunch och sen jobb (läs: praktik) 13-20.

Peace.

RSS 2.0