Nuff said...Peace.

Äääääntligen!

IIIIK!!! Nu har vi fått några svar på lägenheter i Helsingfors, får väl se vad vi bestämmer oss för å vad vi får men det är skönt att det börjar gå framåt! Dock saknar jag ännu jobb :/ fasen... men det ska nog bli bra ändå, är ju bara april ännu å jag har skickat över 40 arbetsansökningar så någon ska väl ändå nappa tycker man?! :D annars får jag fortsätta leta när jag kommer dit ner helt enkelt :)

Nu måste jag ringa några samtal å sen dra iväg på banken en sväng, komma hem å äta lunch, plugga lite å sen är det dags för gym + fotboll/volleyboll/innebandy vad vi nu bestämmer oss för att göra. Efter det blir det att handla då kylskåpet gapar tomt, å sen får vi se vad det blir av resten av kvällen, mina desperata hemmafruar går ju på tv så det får man inte missa ;)

Nu ska jag ut i dimman... trist. Var är solen idag?!- Utsikt från vårt vardagsrumsfönster i söndags, soligt å fint :)

Peace.

Dag 9 - min tro

Ah... lite kluven är jag när det kommer till denna utmaning, kan vara därför som jag "undvikit" att skriva något.

Jag tror på Gud. Punkt slut. Egentligen skulle jag inte behöva förklara mig mer än så, men ja jag vet inte... jag är född kristen, döpt, tagit konfirmationen å allt det där, men jag vill inte påstå att jag tillhör en viss religion eller har en viss tro. Jag önskar det fanns en sån som var mixad, ni vet, tankesättet från buddhismen, godheten från islamen, hjälpsamheten från hinduismen etc, men det finns det inte. För mig räcker det med att säga att jag tror på Gud. Sen behöver jag inte specifiera det mer än så, det är ju ändå MIN tro.Peace.

Andra direktiv

Vilken mysig söndag. Kom hem rätt sent från festen igår, men vilken tid det var har jag ingen aning om... men kul hade vi i allafall :) tack till alla mina fina vänner för att ni hade roligt med mig!

Har hunnit vara ute i solen å ta lite frisk luft så man "vaknar till"... gjort träningsschemat för nästa vecka, planerat lite mat, handling, plugg osv. Nu ska jag bara vara å se på film resten av dagen å inte göra nåt vettigt alls... kanske äta nåt ;) men inte mer än det.

Jag har suttit å diskuterat en stund med en riktigt klok man, å ibland när man har mycket att fundera på kan det kännas bra att få in synpunkter från någon som man annars inte står så nära. Ibland kan man känna sig så grymt sviken av människor så man inte riktigt vet vad man ska ta sig till. Till svar fick jag "Maybe it is time to give up on people making you happy and concentrate on being your own cheer leader". Helt underbart. Helt rätt. Tack fina du för att du öppnar mina ögon å får mig att förstå även om saker känns jobbiga.

Nu dags för mer bakishäng å mer filosoferande. Once you pop, you can't stop.- As long as I have you by my side, everything is going to be allright ♥

Peace.

RSS 2.0