Dag 3 - mina föräldrar

Då var det dags att skriva om dom två viktigaste personerna i mitt liv... min mamma å pappa.

Min mamma heter Helinä å är 55 år gammal. Hon är en glad, pratsam, underbar mamma som verkligen försöker hjälpa en på alla möjliga sätt. För snart två år sedan fick hon diagnosen alzheimers vilket känns piss, skit å helvete... dock försöker man att nu ta tillvara på varje stund med henne. Å det är viktigt... att man förstår att människorna omkring oss inte kommer att leva föralltid. Min mamma är genomsnäll å att ha gått igenom allt det hon har gått igenom under en livstid... ja, jag är förvånad att hon fortfarande orkar. Själv hade man nog skitit i allt flera gånger om. Hon är så stark som människa, vill alltid det bästa för alla andra å jag kunde inte vara mer stolt av att ha henne som mamma. Hon är min förebild, min hjälte å hon kommer föralltid att vara den bästa mamman i hela världen

Min pappa hette Simo å han var 38 år gammal när han dog i januari 1997. Jag minns tyvärr inte honom så väl vilket jag kan ha dåligt samvete för ibland, jag var ju bara just fyllda 9 år när han gick bort. Det folk har berättat till mig är att han var en riktig skojare å hade oftast ett leende på läpparna å ett ess i fickan, med glimten i ögat. Jag hade en dröm om pappa natten mot lördag... det var så sjukt verkligt. Det var en fest (jag vill minnas att det var mitt å Laotans bröllop :P) å vi hade "festen" hos mamma i hennes hus. Pappa var där... å han var precis så som jag minns honom. Skrattade högt, sjöng... sen så tittade han mig i ögonen å jag drog fingrarna genom hans hår (sista tiden av hans liv hade han inget hår då han blev behandlad för cancer) å drog i det bara för att se att det inte var en peruk han hade på sig. Sen fick jag tårar i ögonen å sa på finska till honom "pappa, snälla krama mig!" å det gjorde han. Hårt å länge höll han om mig å svingade runt mig som ett litet barn i hans famn. Å jag var så lycklig ♥ När jag vaknade upp började jag bara gråta... jag blir så besviken varje gång jag drömmer om honom, för varje gång är drömmen så VERKLIG. Jag saknar honom... så grymt mycket.

Jag är stolt över att vara jag, för det betyder att jag är stolt över mina föräldrar som skapat mig. Tack.

Peace.

Dag 2 - min stora kärlek

Min stora kärlek... jag behöver inte ens tänka "tillbaka" på vem min stora kärlek är.
Min stora kärlek är min framtida man som jag bor ihop med nu. Jag tvekar inte ens för en sekund att han inte skulle vara det. Visst, jag har haft kärlekar förut, å visst har jag älskat, men aldrig så mycket eller så passionerat som nu.

Att bli lämnad/att lämna någon gör självklart ont, jag har gråtit miljontals tårar å funderat om jag gjort rätt, är det här rätt? Å visst, det har inte varit lätt alla gånger... jag är inte den typen som tycker om att vara själv. Men jag känner att jag ångrar INGETING. Allt jag har gjort har varit på grund av att det inte känts rätt, ni vet. Å idag... är jag erfarenheter rikare, jag vet vad jag vill ha i ett förhållande, jag vet att kärleken jag känner nu vinner över allt.

Jag har aldrig varit så SÄKER på någon å på framtiden som nu... samtidigt som jag har aldrig haft sån RÄDSLA för att bli lämnad som nu. Jag har aldrig varit så LYCKLIG som jag är med Laotan. Aldrig. Han gör mig hel.

Han är min stora kärlek. We are indestructible.

Peace.

Tillfälligt avbrott

Jaaaa, jag vet! Bloggandet gick åt helvete men inte för att jag inte orkade/ville/hade tid att blogga utan för att min dator har kraschat! :( i tisdags kom jag hem på kvällen från våran trip till Oulu med klassen så då var jag alldeles för trött för att blogga, men igår morse skulle jag starta den å den bara "nee, jag vill inte starta nå mer!". Med hjärtat i halsgropen sprang jag ner till skolans lilla IT-avdelning där kvinnan ringde vidare till höger å vänster, hela tiden hade jag så högt blodtryck att jag trodde jag skulle svimma. ALLA mina dokument, halvskrivna skoluppgifter, mina 12 000 bilder (!!!) kom ihåg-listor, ALLT fanns på den datorn! Jag skickades vidare till en annan skola å en annan IT-avdelning där mannen sa att han hoppas att det inte är hårddisken å jag ber att det inte är den för då kommer jag ärligt talat att gråta. Dom skulle ringa idag men det gjorde dom inte så förhoppningsvis får jag hämtat den imorn, med eller utan mitt innehåll... förbannade jävla skit. Så om det är nån som har en bärbar hårddisk liggandes, SKICKA HIT DEN FÖR FAN!
Nu har vi kört storstädning av lägenheten, jag rensade balkongen på all snö så vi fick slängt dit mattor å sängkläder å nu sitter jag äntligen här, med en kopp thé å bara slöar. Snart blir det att fixa sig å dra på mysmiddag med gänget hos Lucas å hans man Hazar, men först ska jag kika igenom materialet till morgondagens hemtenta... wish me good luck.

Ikväll ska jag fortsätta med min 30-dagars utmaning, ville bara förklara varför det gått åt helvete :D Hoppas alla har en mysig torsdag för det ska jag ha!


- Me & Lucas on my b-day party ♥

Peace.

Dag 1 - presentation om mig själv

Det värsta vore att få denna presentation att låta som en jobbansökan... det vill vi ju inte.

Jag är en normal men samtidigt jävligt onormal brud i "mina bästa år", älskar att skratta å har alltid ett leende på läpparna. Jag älskar att ha människor omkring mig å lära mig av dom, jag är en sjukt rastlös själ å ska alltid försöka hitta på en massa bus för att inte bli uttråkad, gör jag nåt drastiskt så vet man att jag haft tråkigt! Kanske därför också jag flyttat runt en massa sen jag flyttade hemifrån, tror jag räknade att jag tagit å flyttat mitt pick&pack 12 gånger.

Helt sjukt envis. Så envis att folk ibland blir förbannade. Jag är lite svartsjuk... men har svårt för att erkänna det.

Jag pratar. Mycket. Alltid. Högt. Jag är en social människa å jag älskar att lära mig om andra kulturer å religion, det är väl därför jag har fler vänner från andra länder än jag har svenska vänner. Jag planerar min framtid men har egentligen ingen aning om vad som hända skall, för vem fan vet det? :D Jag har så sjukt många drömmar som jag vill uppnå, platser jag vill besöka å folk jag vill lära känna så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt!

Jag älskar min kära sambo å min familj över allt annat på denna jord å utan dom människorna i mitt liv vore jag en nolla. Dom är knasiga, vi bråkar ibland men samtidigt är dom heeelt underbara!

Jag är jag, helt enkelt. Varför vara någon annan när man kan vara sig själv?!



Peace.

30 dagar om mig

Hej. Måndagmorgon, huh? Vad tycker vi om det? Spelar mig ingen roll egentligen då jag är ledig ;) men min bättre hälft fick kliva upp tidigt medan jag snarkade på.

Ska göra en 30-dagars utmaning, bara för att se om jag verkligen "orkar" hålla på så länge ;) vissa veckor bloggar jag dagligen å vissa veckor bloggar jag inget alls så detta ska bli skoj å se hur det går.

30 dagar om mig
Dag 1 - presentation om mig själv
Dag 2 - min första stora kärlek
Dag 3 - mina föräldrar
Dag 4 - detta åt jag idag
Dag 5 - vad är kärlek?
Dag 6 - min dag
Dag 7 - min bästa vän
Dag 8ett ögonblick
Dag 9 - min tro
Dag 10
- min framtid
Dag 11 - mina syskon
Dag 12 - i min handväska
Dag 13 - den här veckan
Dag 14 - mina drömmar
Dag 15 - ett foto på någon som gör mig lycklig
Dag 16 - mitt favoritminne
Dag 17 - min favoritfödelsedag
Dag 18 - detta ångrar jag
Dag 19
- den här månaden
Dag 20 - ett ögonblick
Dag 21 - det här upprör mig
Dag 22
- det här får mig att må bättre
Dag 23 - det här får mig att gråta
Dag 24 - en första
Dag 25 - mina rädslor
Dag 26 - min favoritplats
Dag 27 - det här saknar jag
Dag 28 - mina ambitioner
Dag 29 - vad ingen vet!
Dag 30 - ett sista ögonblick

Yepp... vi får se vad det blir av det hela ;) stay positive, right? Börjar med Dag 1 senare ikväll, dvs en presentation om härliga mig! :D haha!



- Varför vara ledsen när man kan vara glad? :D

Ha en mysig måndag!

Peace.


Confuuused

Jag är helt förvirrad i vad det är för dag. Jag vet inte om det beror på att jag var på en fest i fredags (annars är ju lördagar min "festdag") så igår var jag helt säker på att det var söndag å idag måndag å ja, jag vet inte riktigt vad som pågår inne i mitt huvud ;)

Idag har det varit värsta snöstormen här. Tänkte först att jag inte ska röra på mig nånstans men kom på att jag måste ta en bild (eller Anjan tog en med sin systemkamera) till ett tågkort då vi ska till Oulu med klassen på tisdag på besök på olika ställen... sen gick jag även förbi affären å köpte kyckling. Minns inte ens när jag har lagat kyckling hemma, är nog flera månader sen. Påväg hem tog jag en omväg för att få lite frisk luft å fick riktigt kämpa för att komma fram i flera centimeter snö å världens blåst, så väl framme vid dörren så var vaderna lite ömma men det kändes skönt. Kom hem, skalade pottisar å slängde dom i ugnen, slängde ihop en bulldeg på jäsning, fixade sallad å currydressing, stekte kyckling å sojakorvar å sen åt vi. Sen var det dags för bakning... även fast jag hade min "godisdag" igår så var jag tvungen å smaka på en nygräddad bulle å kall mjölk till, fasen vad gott det var!

Nu sitter jag å glor på Dirty Dancing, känner sån nostalgi när jag ser på den filmen! Så romantisk, gammal film :) imorn är jag ledig som vanligt då det är måndag, ska ringa lite viktiga samtal å försöka få bortfixat såna "ärenden" som legat å skräpat länge för att jag inte haft ork att ta tag i dom ;)



- Stekt kyckling med en massa kryddor, ugnspottisar, grönsallad å currydressing av creme fraishe.



- Bullar. Mööööms!

Peace.

Packåsnor

Tjing!

Hoppas alla har en mysig lördagkväll. Bänkade arslet i soffan för att kolla på Gladiatorerna då min gamla klasskompis Saga skulle tävla, dock blev det en kort stund för henne å hon skadade sig :( så trist... spänningen var på hög nivå på Merikatu under dom minuterna som hon tävlade.

Idag var det helt grymt väder ute å vi bestämde oss för att dra på långpromme, sen promma vi förbi Cittari å megahandla. Det är lite knepigt när man ska handla massa å speciellt tunga saker (mjölk, juice, yoghurt, 2kg mjöl, socker, kattmat etc) å bära allt i ryggsäckar å väskor å fastän det inte är långt å gå så kändes det som att min rygg höll på å gå av när vi kom hem :D Vi måste ha sett ut som två packåsnor.

Igår var vi på födelsedagsfest å det var trevligt. Prommade till Faith å vi åt lax å pottisar, fixade oss å tog taxi till da partyplace. Kring två på natten prommade vi hem å det kändes skönt å gå (tog typ 40 minuter) när det var nice väder, dock mådde inte mina fötter bra av å gå flera kilometer i kilklackar... nåja. Nu har jag gjort det å nästa gång ska jag ta med ett par andra skor i väskan ;)

Nu ska jag åter bänka arslet i soffan å mysa med älsko å se på film.



Peace.

Utmanad!

Heeeejsan.

Alltsååå... har varit lite slö igen. Eller ja, jag har helt enkelt inte haft tid. Å mycket har hänt... men det ska jag skriva om imorn. Nu ska jag ta mig an en utmaning som jag fått ;)

Vad gjorde du för tio år sedan?

Gick i åk 7 på Gränsskolan. Hade fått en massa nya, spännande vänner... var allmänt förvirrad i min egen identitet. Flamsa runt, skolkade, surfade på nätet, umgicks med kompisar å hade ALDRIG tråkigt! :D

Vad gjorde du för ett år sedan?

Var helt grymt nyförälskad å sååå lycklig! Planerade en resa till HBG för att hälsa på syster. Pluggade, festade, sov när jag hade tid... umgicks med vänner & familj, hade nåt slags beroende för Mario Bros på Wii ;)

Fem snacks du gillar?

Lösgodis (surt å sött!), chips&dipp, sourcream&onion cashewnötter å Ben & Jerry's!... ja, that's it.

Fem sånger du kan hela texten till?

Den senaste låten jag lyssnar på hela tiden nu är P-square - No one like you... dom andra är Rihanna - Only girl, Alexandra Burke - Broken heels, Bruno Mars - Just the way you are ooooooooooooooooch The Boppers - Rama lama ding dong bland annat. Men jag sjunger jämt... så jag kan en heeeel del texter också. Music = one of the passions in my life ♥

Fem saker du skulle göra om du blev mångmiljonär?

Åka till Nigeria, resa allmänt överallt. Köpa ett hus i Australien. Betala bort alla mina skulder, å alla skulder min familj har. Köpa en bil... och skänka pengar genom välgörenhet.

Fem dåliga vanor?

Har världens sämsta självdisciplin så håller aldrig det jag lovar mig själv = idag måste jag plugga, idag måste jag sova tidigt, idag måste jag... blablabla. Tar ibland på mig mer än jag kan klara av så jag får ordna saker å ting me eld i baken. Är liiiite för optimistisk ibland vilket kan komma å bita mig i arslet men än har jag inte förvandlats till en neggokärring på heltid :) Vill alltid ha rätt. ALLTID. Å sen är jag förbannat envis!

Fem saker du gillar att göra?

Mysa, kramas, shoppa, njuta av sommaren å skratta!

Fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa?

Till skillnad från Sandra som aldrig skulle köpa foppisar å ändå gjorde det, så lovar jag att jag ALDRIG kommer att köpa ett par foppatofflor för att dom är så äckligt fula :D keps (passar inte mig då mitt ansikte å huvve är så stort :D), skor med grymt höga klackar för att jag vet att jag inte kan gå med såna, alldeles för små kläder för mig egen storlek å äkta päls.

Fem favoritleksaker?

Mobilen, datorn, kameran, Laotan ;) å kompisar :D

Fem personer som jag vill se göra denna utmaning!

Iom att dom flesta jag känner bloggar bara på halvtid så vill jag att alla som vill gör denna utmaning :) informera mig gärna så jag kan gå å läsa om det sen :D

Peace.

Still waiting...

Hallå.

Sitter i skolan å väntar på att lektionen ska börja. Egentligen börjar vi just precis nu (12.30), meeen vi ska få hit en polisman som ska prata med oss litegrann om droger å alkoholproblem i norra Finland å det ska bli intressant... han anländer dock först om 30 minuter.

Åt precis lunch här i skolan, spenatsoppa blev det idag å gott var det. Vi skulle även ha haft en presentation nu efter lunch men vi hinner nog inte... sen blir det nog att ev åka förbi en sväng i Happyranda efter skolan idag. En shnabbis bara :)

Ikväll händer nog inget speciellt. Får klä på sig ordentligt när man kommer hem så man inte fryser ;) Sen är det Top Model Sverige på tv 3 kl 21 (min tid), det får man ju inte missa! Det är härligt att se hur totalt hjärndöda å ytliga människor det finns där ute... så underhållande, på nåt sätt :D



- Izabella Scorupco å Jonas Hallberg som leder Top Model Sverige 2012!

Peace.


Snöstorm!

Hallååååå!

Sitter här å försöker hitta lite material till morgondagens redovisning men njaa det går väl sådär! Mest går det sådär för att jag är så sjukt lat. Kom hem för en stund sen, har varit på ett möte om våran internationella dag (låter så viktig när jag säger "möte" men det är ett möte! :D) som ska vara nästa vecka på torsdag å jag hoppas att det kommer bli kanon! Jag är så glad att jag fått den där möjligheten å bli vald som en ledare för internationell handledning å kunna bolla mina tankar å idéer å faktiskt kunna förverkliga många av dom med hjälp av skolan å lärarna. Denna möjlighet hade jag aldrig kunnat få under min studietid i Övik. Så tack, tack, TACK! :D

Vädret har gått från -32 (igår) till -14 (idag) å snöstorm! Förstår mig inte riktigt på det här jeffla vädret ibland. Men hellre snöstorm å sånt väder att man faktiskt kan vara ute å röra på sig också utan att frysa till döds.

     



- Lite snöbilder från stan. Å det sista fotot är taget från vårt vardagsrumsfönster... stackars kvinna som håller på att skotta snö, what's the point liksom? :D

Nu är det pluggtime!

Peace.

Brr...

God dag!

Jag känner mig så sjukt slö idag, även fast jag har sovit säkert 10 timmar :D vilket är väldigt ovanligt för att vara jag. Dock tror jag nog att det beror på att jag sovit för mycket, typ som att man går i en dimma å fattar ingenting. Vädret blir bara kallare å kallare, jävla skitland. Å idag hittade jag is på INSIDAN av vardagsrumsfönstret... what the hell?!



- IS!!!

Har duschat för ett tag sen å ska väl snart börja göra mig i ordning, iofs vet jag inte om det är nån idé å fixa hår osv när man ändå måste ta på sig mössa... nåja, det blir vad det blir. Har inte fått nåt svar från Sandra som säkert ännu ligger å slöar om det blir nåt besök på IKEA idag. Den som lever får se.



Peace.

Diamonds are forever...

Åh, kära fredag får jag chans på dig?! :D

Även fast jag inte har så mycket att göra nu... men det kan vara skönt det med ibland. Ser framemot 50-års festen imorn, det ska bli superkul! Å det bästa är att min älskade vän Sandra lovade å köra hem mig på kvällen så jag får ändå sova bredvid älskling i våran lilla säng! ♥

Det är dom små vardaliga sakerna som gör mig så lycklig.

Jag har i allafall lyckats plugga lite å stolt är jag. Sakta men säkert börjar högen med uppsatser å inlämningar minska å det känns så förbannat skönt! Kan ni fatta att jag redan pluggat över 1,5 år?! Helt sjukt vad tiden går fort! Typ i mars har jag gjort halva min utbildning. Nu är det bara våren kvar som kommer gå galant tror jag, vi går mot ljusare tider å det kan ju inte bli annat än bra, eller hur?! Sommaren är jävligt oviss men det är en orsak till att bara leva i nuet å njuta av varje minut. Jag längtar tills jag är färdigutbildad socionom (är lite avis på mina gamla klasskompisar i Övik som precis har tagit examen...) å kan komma ut i arbetslivet å jaaa jag vet att man verkligen inte blir miljonär i det här yrket men att man äntligen får börja tjäna pengar! :D WOHO! Men det får inte bli alltför tråkigt heller. Sådär, hej-jag-gör-samma-sak-dag-in-å-dag-ut... för ni som känner mig vet ju att det blir drastiska åtgärder å det blir aldrig bra ;)

Jag håller tummarna för att framtiden blir ljus för oss.



- Äre inte så?!

Peace.

Filmtajm!

Hej era fårskallar!

Idag har jag inte fått mycket gjort kan jag säga. Ju mindre man gör desto slöare blir man tycker jag. Vaknade i morse, slängde i mig frulle å fick springa till affären pga dåligt minne när man är å handlar... det är därför jag alltid har en lista. Annars glömmer jag hälften av grejerna jag skulle köpa. Anyhow... Var inte riktigt säker på hur kallt det var ute men det ligger nog kring -30 som alla andra dagar den här veckan, så jag fick se till å klä på mig ordentligt. När jag prommade hem från affären så såg jag solen skina så fint vid stranden/snöslottet så jag tog en omväg, å det var så mysigt att få suga in energin från solen även fast det var kallt som i en isbjörns rövhål.

Kom hem, diskade, åkte ner till tvättstugan för å se om det fanns lediga tider, plockade ihop tvätten, slöade på en stund å sen var det dags att tvätta första maskinen. Under tiden har jag bara plockat å donat lite, försökt göra en bra playlist då jag måste bränna en skiva till syster... pluggat lite, druckit mitt thé å bara varit. Fixade ihop lite lunch till mig å ja... vi måste verkligen handla. Jag tog lite kokt ris å stekte det i lite olja, tillsatte tonfisk, kryddor å sweet chili sås å min "sallad" idag blev gurka å tomat... hm. Men imorn åker jag till Happyranda för att fira kära Eija på hennes 50-årsdag så jag får passa på att handla då. Andra maskinen snurrar på nu å jag måste snart ner för å hämta upp tvätten å sen har jag inga fler planer för idag!

Nu har jag laddat ner två filmer som vi tänkte se ikväll å jag hoppas dom är bra. Mästerkatten (på engelska såklart, originaltitel: Puss in Boots) å The Descendants å trailers till filmerna kan ni se här å här. Vi har sett grymt lite film på sistone så om ni har några tips på bra/roliga/skrämmande filmer som släppts på senaste så vore jag väldigt tacksam :D



- Min lilla skrutt. Hon är så underbart söt på den här bilden! Inte undra på våra hjärtan smälte så fort vi såg henne ♥



- Å nu har hon blivit så stoor! Våran egna lilla Mästerkatt :D

Peace.


Nattblogg

Åh.

Just nu känner jag bara lycka. Det är en sån underbar känsla, speciellt när den bara kommer... bara sådär. Helt enkelt. Å heeelt underbart.

Idag när Sandra skulle åka hem så körde hon mig till Anjan & Tan för vi hade bestämt oss för att plugga lite... mhmm, yeah right. Vi drack thé å surrade om allt å inget, ringde elektronikaffärer å drömde. Jag älskar Anjans thé, det är något speciellt med den. Thé a´la Nepali way, har ingen aning om vad man har i den men den är supergod. Anyhow, vi kom fram till några saker vi ville ha med på presentationen å jag ska försöka fixa det under morgondagen. Efter några timmar tog jag på mig mina kläder (såg ut som en michelingubbe med lager-på-lager) å prommade hem, det är inte långt men jag hann frysa till rätt ordentligt. Kom hem å lagade en sen middag som bestod av omelett med paprika, lök å tomater å sen var det dags för min tv-kväll! Once upon a time å Revenge har jag sett ikväll, å hur ska jag orka vänta en vecka till?! Är så sugen på att ladda ner dessa serier men då har jag inget att se framemot å det blir ju värre :D Aah, vilket dilemma.



- Once upon a time... torsdagar klockan 20.00 (svensk tid) på kanal 5!



- Å direkt efter det, självklar Revenge på Trean! :D

Semlorna blev jättegoda förresten. Stolt är jag!

Nu ska jag dricka ett glas vatten, borsta tänderna, tvätta bort sminket å gå å lägga mig brevid min underbara man som redan ligger å sover å jag kan faktiskt höra hans gnisslande med tänderna... hade han inte varit så överdrivet söt så hade jag garanterat blivit irriterad på gnisslandet ♥ jag älskar dig Laotan.



- Min snygging. Det är så man blir knäsvag när man ser på honom. Å tänk att nån som han kan älska nån som mig... helt otroligt!

Peace.


Yummy yummy, semloooor

Hejhejhejhejhejhej!

Ledig dag idag, eller nee egentligen inte... vi fick skippa våran lektion från 10.15-11.45 å skulle haft en till lektion från 12.30-14.00 men jag tänker inte börja promma till skolan (även fast det bara tar en kvart eller så) i -32! Never. Så jag bestämde mig igår att jag skulle stanna hemma. Efter att vi varit med kompisgänget å käkat på New Bombay igår så gick jag förbi affären å handlade lite grejer till bakningen. Slängde ihop en morotskaka igårkväll (en av Laotans favoriter) å nu står bulldegen på jäsning som jag ska göra semlor av! Hoppas verkligen jag lyckas, visste inte hur länge jag skulle knåda degen för att den ska jäsa men den som lever får se vad det blir ;) Körde efter syrrans special recept så jag hoppas mina blir lika goda som dom vi åt i Vuono i helgen! YUMMY! :D

Sitter nu å väntar på att Santeri ska komma å hälsa på. Hoppas hon inte fryser ihjäl här :D Bad henne dock att ta med sig en extra kofta å yllestrumpor för att det är svinkallt, på riktigt alltså. Men vi kanske får koka oss lite thé å vänta på semlorna å mysa på. Skulle haft ett möte på kvällen också men även det blev inställt, puhh skönt.

Nu ska jag slöa på en stund innan Sandra kommer.



- Sandra&jag, våren 2010!

Peace.

Jeffla...

Tjing!

What's new?! Jo, glömde ju skriva förra gången att jag tappat känseln i mitt vänstra lillfinger... helt skumt. Ibland är känseln borta helt å hållet (ni vet sådär, om man ex "sitter på foten" att den domnar bort), å sen ibland så kommer den tillbaka lite lite men sen så domnar den bort igen :D Förslag på vad det kan vara? Det hände helt plötsligt förra veckan när jag var på väg till skolan, fick panik å trodde resten av handen skulle domna bort, sen armen osv, trodde jag skulle få hjärtattack där mitt i rondellen å jag måste ha sett ut som hej kom å hjälp mig med tårar i ögonen å fingret uppe i vädret. Men jag hoppas på att symptomen från en hjärtinfarkt inte sitter i i flera dagar :D Eller vad? Nån sjuksköterska som vet vad det kan vara? Min egna sjuksköterska här hemma tycker bara jag är lite knasig i huvet... :D Men tror inte det kan ge symptom som bortdomningar i fingret? Haha, ja... Jeffla problem man har.

Det blev alltså ingen tatuering för mig idag å fan vad besviken jag är! :( Han hade tydligen blivit sjuk. Satt där å väntade ett bra tag tills syrran hörde av sig å sa att han mått dåligt igår. Han hade dock kunnat informera oss tycker jag! Jag mena, be nån lägga upp en jävla lapp på dörren ska väl inte vara så jävla svårt?! Nåja... gick tillbaka till skolan å bitter var jag. Jeffla skit.

Nu har jag betalt räkningarna å fört över pengar till mitt finska konto å jag hoppas för Guds skull att jag gjorde rätt... att det kan vara krångligt när det gäller olika länder ibland, förstår liksom inte. Jag borde diska litegrann å sen ska vi iväg å äta med ett kompisgäng, det blir nog bra det tror jag. Jeffla gott ska det bli.

Jo, å sen är det typ svinkallt i våran lägga. Ärligt. Yllestrumpor å långärmad på hela tiden å köket kan man inte vara i utan skor/tofflor på fötterna. Var förbi å klagade men "det finns inget man kan göra" tydligen för att huset är så gammalt å att "börja byta ut fönster å dörrar är en så stor kostnad"! EEEH! Jag vägrar å betala 450€ för en lägenhet där jag måste frysa arslet av mig (speciellt nu när det är -30 ute!!!) å sen ska dom ännu höja hyrorna i mars! Glöm det. Jag vet inte riktigt var jag ska gå vidare med det här ärendet men dom har inte hört nog av mig ännu :P Jeffla finnarslen!

Nu ska jag ta på mig skoteroverallen å gå å diska! JEFFLA!



- Syr som satan...

Peace.

RSS 2.0