Dag 14 - mina drömmar

"Mina drömmar" kan tolkas på så många olika sätt, min tolkning är om mina drömmar i framtiden, vad jag drömmer om, vad jag suktar efter, vad jag hoppas på ska hända och vad jag vill åstadkomma - eh... ja... för vad drömmer jag om egentligen?
 
Just nu är min allra största dröm att våran bebis som bor i magen ska komma ut när det är dags, och må bra. Egentligen är det mitt enda orosmoment också för tillfället... framtiden är oviss. Men ja, min största dröm just nu är att veta att bebbe mår bra. Men visst finns det andra saker jag drömmer om också: ta examen, åka till Nigeria, flytta till en storstad alternativt byta land helt å hållet, att mamma ska ha det bra, att mina systrar med familjer ska ha det bra, att jag ska få ett jobb, att gifta mig, att jag kommer känna mig behövd, att vi ska kunna resa, gå en make-up kurs, eller inredningskurs, eller lära mig å sy egna kläder... ja, allt sånt. För det kallas väl för drömmar också, eller är jag helt ute och cyklar?
 
Det finns ett citat som säger "Don't be pushed by your problems, be lead by your dreams" och det säger väl allt man behöver påminna sig själv om ibland anser jag. Don't let your dreams always be dreams! The only one who can make your dreams come true is you, and only you.
 
 
- Min pappa och jag ♥
 

Peace.
 

I'm leaving on monday morning

Tjo!
 
Återigen är det ett tag sen... jag får som sug efter att blogga men då vi inte har direkt fungerande internet hos mami så skiter det sig. Igår skulle jag söka efter recept för morotskaka å det tog mig en halvtimme att googla för allt var så segt! NEJ TACK! Blir mest galen känns det som.
 
Allt är ok här annars, man är med om mycket nytt för tillfället... :) Mysigt å skrämmande men det ska nog gå bra. Förra veckan var jag å kikade på en lägga men har fortfarande inte hört nåt om den, kanske blev det så att vi inte fick den... :/ Får ringa å höra idag å samtidigt passa på att ringa lite andra hyresvärdar för att visa intresse så att säga.
 
Sitter på "jobbet" å inväntar ett möte som jag ska gå på själv, utan min handledare! (gör ju alltså praktik som skolkurator...) Känns lite pirrigt men samtidigt så ska det bli väldigt intressant, hela praktiken hittills har varit väldigt givande å rolig så jag ser framemot dom här 7 veckorna som jag har kvar! :D
 
Helt sjukt hungrig är jag, då jag missade frukosten i morse. Lite illamående :/ Blä. Aja, inte länge kvar så äre lunchdags.
 
Hoppas alla har det fint. Jag mår superbra :)
 
Peace.

RSS 2.0