drömmar

hej era nötter.

jag var så stolt när jag lyckades somna i tid i går :) la mig i sängen vid halv ett nångång å somnade rätt fort efter det.  jobbigt bara att jag ska behöva drömma så satans jobbiga drömmar. när jag sover vill jag sova på riktigt! men jag känner mig helt slut i huvet å stressig på morgonen när jag vaknar. å alltid handlar det om nån jag bryr mig om vilket är frustrerande... jag missar kristoffers uppväxt, jag glömmer bort å hämta jennifer på dagis, pia dör i en bilolycka, lisa blir arg på mig för att jag är så självisk, sara blir ledsen för att jag inte förstår... jag fattar inte. i drömmarna lyckas jag alltid göra nån arg å besviken. i drömmarna blir jag dumpad å lämnad ensam. är det för att jag är så himla rädd för ensamheten? eller är det sanndrömmar? är det bara en jobbig period i mitt liv? eller försöker det omedvetna härja med mig? har alla drömmar en mening? är jag annars bara rubbad i huvet? 1000 frågor men inga svar...

äh, nu ska jag duscha.

Peace.

monday bloody monday

jag hatar måndagar egentligen. okej, inte den här måndagen, för jag var ledig. men alla andra måndagar kan man ta bort från kalendern!!! tänk hur skönt det skulle vara å vakna upp efter söndagen å tänka "ååh, vilken härlig tisdag" ;D å jag som börjar först vid 13 på tisdag också :D måste ju vakna tidigt på måndagar, börjar ju redan 9 :P usch då. åt helvete med måndagar! ni som också tycker måndagar är onödiga kan lämna namn å telefonnummer till mig så skickar jag ett brev till regeringen... eller vem det nu är som bestämmer sånt... haha.

okej, en bra grej finns det ju med måndagar också... NYTT AVSNITT AV DESPERATE HOUSEWIVES ;D å ugly betty. men det är inte lika bra. nu har jag iaf fått ner senaste avsnitten av båda så det blir å kolla snart. tvätta lite kläder först å sen... seeen... SEEEN ;D

oh, jag känner mig så satans störd idag. vet inte vad som är fel. har för övrigt kommit hem från lisa för ett tag sen där jag, lisa å sara inte var alltför normala. tomas tyckte säkert att vi var jobbiga ;) mer tjejkvällar åt folket!

annars har jag bara jobbat i helg. tänkte först utgång i lördags men icke sa nicke, jobbade på söndag. å det var skönt å vakna upp utan huvudvärk. det har jag ju iofs gjort i 5 helger nu :) nästa helg är det personalfest å på alla helgons... dag (?) eller natt eller vad det nu är, ska vi ut med brudsen å fira sandra. vi måste fira henne en helg innan eftersom lissen jobbar den helgen. men det ska bli skoj! sen blir det väl en tripp till luleå också, shoppa lite... vet att jag sa att jag inte ska köpa nå kläder före mellandagsrean men nu blev det såhär :P det är bestämt. kan inte banga nu! ;)

okej, nu tömma tvättmaskinen å sen... SEEEN ;D ni vet vad som gäller ;)

so long suckers

Peace.

utmanad

jag har blivit utmanad av lissen :)

Vem är den människa som du vet att du alltid kan komma till oavsett?
jag vet att mina vänner finns där för mig oavsett (annars skulle dom inte vara mina vänner) men som alla kanske vet så har jag väldigt svårt för å prata med folk. inte för att jag menar att jag är osocial eller så, men det finns nog ingen som riktigt känner "the real me". men jag trivs så. känner jag att det blir tungt så får jag väl göra något åt saken, men jag känner att jag inte har krafter till att öppna mig för människor å sedan bli lämnad. inte för att jag på något sätt säger att mina vänner inte stöttar mig, det gör dom! men jag kan aldrig avslöja allting.

Vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest? Kan man göra det eller inte?
kan aldrig göra någon "vän-lista" för att jag känner att alla mina nära betyder lika mycket för mig. visst finns det dom man tappat kontakten med å så, men jag kan inte säga att dom är mindre värda. bekanta är ju en annan sak.

Har du blivit sviken av en vän någon gång? Hur/När? Känns det fortfarande?
för många gånger. så sjukt mycket smådetaljer så jag orkar inte gå in på dom. men visst, det känns.  

Känner du att du har en bra relation till människor omkring dig?
absolut :) känns skönt å kunna vara den man är.

Vad tror du andra tycker är din bästa och sämsta egenskap?
bästa... hmm, inte lätt å fråga mig om vad andra tycker. kanske att jag är rätt öppen av mig. glad, sprallig. en positiv människa.
sämta egenskap... jag skulle väl då säga att... jag kanske börjar sura för lätt. visst, jag är positiv av mig, men vissa stunder är jobbiga. jag säger aldrig att jag är sur, det vågar jag inte, men folk märker väl när man blir lite småirriterad. äh, jag vet inte.

nu ska jag iväg till malmarna å hälsa på sanna å på kvällen ska jag till lissen :)

Peace.


en oplanerad dag

vad skönt med en ledig morgon :) hade tänkt fara på bilden men sara svarar inte på mina sms å inte heller när jag ringer, så jag antar att hon ligger å nanar fortfarande. orkar inte gå själv. jag orkar inte idag bara :P vill bara sitta här å sitta. yepp.

börjar matten vid 13 å håller just på å tvätta kläder för fullt. lite skillnad ändå, jag har blivit van å tvätta mina egna kläder men nu ska man tvätta kläder åt 5 personer. det är ju helt sjukt mycket tvätt :P aja, det går ändå. mamma å dom åker bort i helg så en liten fest skulle inte sitta helt fel :D jobbar väl iofs lördagen å måste jag jobba söndagen också så blir det ingen fest. då orkar jag inte :) men annars hade man kunnat grogga på litegrann. men det visar sig.

igår satt jag, lisa å sara å spelade spel :D minns inte vad det där ena spelet hette... cu...ce...??? aja, man skulle iaf lösa ett mord. aldrig spelat tidigare så det tog ett tag innan man lärde sig tekniken, men sen vann jag ;D sen spelade vi junior labyrinth, från 5 år. :P sara förlorade hela tiden å till slut så gav vi upp helt enkelt. en massa flum å magskratt, uuuh det är så nice! :D å så lånade jag house säsong två av sara. weee!

jonas skulle komma förbi idag men har som inte sett till honom, hade vart kul å få säga hej. nå, inte vet jag vart han har tagit vägen. ska dit i helg iaf, saknar sally så sjukt mycket... fan.

idag har jag inga planer :S ska till skolan en sväng å räkna lite matte (vi har fått en extratimme på onsdagar, frivilligt å gå på den iofs...), sen... vet jag som inte. ska hälsa på johanna på jobbet senare ikväll iaf :) annars har jag som ingenting planerat. det visar sig vad som händer ;D

nu kanske jag borde äta, hungrig som ett as...

"can you hear me calling your name?
I'm trying to reach out to you
take my hand now, or fake it somehow
because I just can't take the truth

hear me calling your name
I feel I'm depending on you
my heart's bursting out
I scream and I shout
can you hear my call?"

Peace.


lördag

å jag sitter å funderar på vad jag ska hitta på idag :) måste ut å bära lite ved snart men... det tar ju inte så länge. lisa skulle i af ringa efter jobbet om hon å sandra skulle hitta på nåt skoj! :D

nu håller dom äääääntligen på med syrrans rum! dom skulle lägga tapeter å byta tak (det var tydligen helt värdelöst) å måla väggarna sen. uuh, äntligen! :D å så ska jag få sova i en riktig säng... mmmmmmmm... lovely.

annars så går allt bra :) vissa dagar i af. men jag tänker inte så mycket på att jag flyttat hem igen. det är liksom... jag var tvungen :) för min egen skull :) å det känns bra å äntligen ha fattat det. jag var tvungen, jag hade inget val. men men, snart är skolan slut å sen får man se var jag tar vägen! är sugen på å testa lite annat. komma bort härifrån ett tag :) men som sagt... det visar sig var man hamnar till slut! :)

åh, å så "råkar jag av misstag" gå in på H&M's hemsida... fuck it. har inte råd å beställa nu men har råd å beställa nästa vecka... suck. jag går å bär ved istället, annars har jag massa kläder i min "shoppingbag" snart...

- ♥ -

Peace.

thanx for the memories

uuuh... jag mår så bra nu :) visst känns allt lite osäkert ännu, men jag känner att jag inte orkar fundera på det mer. jag vill bara ta dagen som den kommer å bara få njuta av allt det här. det känns som att jag behöver det :)

kom hem igår... helgen kunde inte ha varit bättre. även om man inte gjorde så mycket så kändes det som att... jag fick ut massor av det. hemresan var jobbig, allt bara kändes jobbigt. åka därifrån, komma hem igen... samma gamla vardag. men jag kommer leva på dom dagarna länge :) thanx for the memories.

nu sitter jag här i källaren å väntar på att sara ska bli klar. vi ska till skolan å äta å sen till hannas en sväng. har ringt henne redan två ggr, hon somnar ju om för fan ;) men men... kanske man ska fixa sig lite, å min telefon har kommit från lagningen! ska bli spännande å se vad dom gjort med den. får hämta ut den samtidigt när vi åker å fikar :)

nää nu ska jag borsta tänderna å sånt :)

WEEEEEE!!!!!!! :D

Peace.

RSS 2.0