everything

den här julen blev inte alls så som jag hade föreställt mig... allt kommer kännas helt annorlunda när jag åker tillbaks till ovik. jag trodde jag var viktig för dom närmaste människorna men nej, vissa åker bort å vissa ger bara fan i det här. men det kallas väl prioriteringar. eller nåt. sen känner jag också att nya känslor har blivit till på nåt konstigt jävla sätt. jag vet inte om det känns bra eller om det känns som att jag kommer skita i övik å flytta hem igen. allt har blivit så konstigt på nåt sätt å det känns som att jag inte vill vara me nå mer...

har sån beslutsångest när det gäller allt det här så jag vet fan inte riktigt hur det ska bli. hela julen har man gått som i nån slags dimma å bara haft en miljard tankar i huvet som man har velat rensa bort men så fort man fått bort en så kommer två nya. hur ska allt bli? vågar man ta steget eller handlar det om nåt helt annat?

äh...

Peace.

julafton 2008

aah, då har man gjort det man gör varje julafton: sover länge å går å bastar. fan va nice det var, varmt som fan. saknat bastu :)

iaf, snart kommer syrran m. familj hit å så ska vi väl sätta igång me maten å så. sen kommer tomten... hoppas jag varit snäll i år... återstår å se. är iaf skönt å va hemma. å på fredag blire utgång å det ska bli det bästa nånsin!

näe, orka.

GOD JUUUUUUUL!!!! :D

Peace.


kortis

jaa, jag lever.

Peace.

lördagsgodis

jaaah, jag har fått jullov!!! så jag har längtat. på torsdag åker jag hem å ska gosa sönder familjen å alla andra sötbollar. saknar er så otroligt mycket :*

i lördags blev det ju då utgång, å det var riktigt, riktigt trevligt. sandra kom hit å vi "dona å pyssla" (haha) på här innan vi sen åkte till stan, sprang in på hemköp å köpte cigg å så åkte vi iväg till micke. vi var dom första VIP-gästerna som kom å det hela firades med en grogg som micke bjöd på. sen bjöd han även på en massa jägermaister shotar så redan före middagen så såg jag ut såhär...

 

(fullt ös, medvetslös)

å dom andra såg ut såhär ;)

   

sen var det dags för middag. jag åt... revbensspjäll som va marinerade i chilisås eller nå sånt, me pommes å vitlöksdipp ;) riktigt nice. micke åt samma sak, men eftersom han aldrig ätit revbensspjäll förut så fick jag skära köttet åt honom som en jävla morsa. nåja, det gick bra till slut ;)

   

sen var det slut på middagen å så vart det bara fullt ös på harrys ;)

   

det var min lördag ;)

ha det gött.

Peace.

I wonder why...



Peace.

gratis färgade linser

oh, titta vad jag hittade :D detta är till för oss som bloggat längre än två månader å som är sugna på å prova färgade linser :) nu kan du få dom gratis! kolla hemsidan: http://www.fargadelinser.se/ för mer info :) tror jag ska prova bruna...

Peace.

thank you

undra vad jag skulle ta mig till om jag inte skulle ha en så underbar familj som jag faktiskt har. att dom alltid ställer upp för en utan å tveka en sekund. att dom trots allt tjafs å bråk vet att man älskar dom över allt annat på denna jord. tack min kära familj för att ni är ni.

i väntan på att torktumlaren ska snurra klart så sitter jag å småglor på sex and the city å väntar på att sötsandra ska anlända. vi ska fixa oss i ordning å sen bär det av till stan å till micke för å dela ut presenter å annat roligt ;) sen blire middag på harrys lite senare. ska bli kul å få träffa alla en sväng innan jullovet :)

snart åker jag hem!

Peace.

kärlek

jag vill ta dina läppar, jag vill ta dina ögon,
allt som är vackert det tar jag ifrån dig.
jag ska klippa ditt hår å låsa in din själ
så endast jag kan se hur vacker du är...

Peace.


jävla måndag

aaah, jag är så TRÖTT så det känns som att jag snart somnar sittandes. försökt hitta på saker å göra efter jag kom hem från skolan, slutade iofs 17 idag. imorn går vi 8-17!!! hell day. anyway, suttit å glott på sex and the city å gått igenom lite skolskit. nu vill jag ha jullov.

hey santa! jag glömde några grejer på min önskelista.

- en bil. aah ge mig min audi A4!!!!!!!!!!
- ett hus me pool. stort vardagsrum, stor gård... men inte för stor, har aldrig klippt gräs :/ (inga höga krav här inte...)
- en katt. kolla hur söt den lurviga är! :D
- en personlig massör.

eeh det var nog allt för den här gången :D återkommer om det är nåt mer jag önskar mig.

sen blev det utgång i lördags å faaaan vad kul jag hade :) hade först tänkt sitta hemma å glo på stjärnor på is-finalen å äta fruktsallad :P men sen börja micke å vladde å gnälla på msn om att jag skulle komma till stan å det där me skjuss ordnar sig å blablabla... så, jag bytte om å fixa mig å sen kom sötcecilia å hennes karl å hämta mig. hur snällt som helst. åkte till micke å så kom det massa folk dit å sen gick vi på olearys å dansa i flera timmar... två va vi ut därifrån å sara kom å vänta på taxin me mig, jag åkte hem å duscha å greja på innan jag somnade sen... vid 3-4 nångång. tack folket för en rolig lördag :)

shiiit vilken seg dag!!! kan inte klockan bara bli... mycket så jag får gå å lägga mig?! jag behöver sööömn...

Peace.

svammel

blä, jag vet att jag ibland kan sura länge för småsaker men just nu känns det bara som att folk njuter av å ljuga för en... vad ska man säga liksom... jag känner mig så jävla skör så jag tror jag ska gå sönder. går inte å förklara me ord hur skönt det ska bli me jullov, få åka hem till familjen å bara ta det lugnt. att saker å ting känns så förbannat jävla tufft ibland alltså... suck!

va så godissugen nyss också men orkade inte börja vandra 100 mil till närmaste affär så fick slänga ihop lite banan å ananas å vaniljyoghurt, riktigt nice. slängde mig ner i soffan å skulle börja äta så tappa jag flera bananbitar överallt, så nu ser det ut som att nån har varit å spermat ner min soffa. roligt värre... *tummen upp* ja' är int' bitter!

fan jag vill ha en lägga i stan alltså... helst igår. bo i studenlägga på valla för 4000kr i månaden låter inte heller så lockande... äh fan, får se helt enkelt. som det känns nu så vill jag säga upp lägenheten å flytta hem. men men, kan ju ändras... kanske.

nu ska surfinnen gå å göra nåt annat kul, har sån lust å gå ut å bygga en snögubbe men grannarna skulle väl säkert ringa å låta nån hämta mig.

Peace.


so I say farewell...

världens tråkigaste musikvideo med världens vackraste låt. lyssna å njut.



so I say farewell, I'm yours forever
and I always will be.
missing you,
in my heart you are the one.
and you always will be...

Peace.

en saga

han skriver hennes saga...
han ber henne att aldrig öppna ögonen, för han skriver dikter över hennes ögonlock.
historier som ingen vågar läsa...
för bakom dom döljs färger där orden bleknar, å när hennes fingrar snuddar vid den saga han tillägnar dör varje bokstav.
en liten bit... lite till...
å när alla penslar tappat glansen ska han göra henne blind,
så att dom ögonen aldrig kan fästa sig i hans...

Peace.


RSS 2.0