...orkar du för två?

när jag blir grå,
när jag faller,
orkar du för två?
när idag blir igår
kommer du att älska mig ändå?

                             

Peace.

tankspridd

oh, då hade jag ju återigen ett hjärnkontor i min säng förra natten innan jag skulle sova. det är så mycke tankar kring universitetet å det just nu, flytten, studielån osv. å så blev jag orolig för att jag inte kommer klara av det :( (såklart...) samtidigt så VET jag att det är nåt jag verkligen, verkligen vill göra men ändå så... känns det som att det är så mycket som jag inte klarat av å göra på sistone så jag kan lika väl sabba allting. å sen började jag räkna ihop poängen från mina gymnasiebetyg å jag tyckte inte det såg direkt bra ut, så jag blev orolig över att jag inte kommer in å aldrig kommer härifrån. men ändå vill jag inte använda det som flykt. suck. jag vet inte :/ det skulle vara så skönt å komma in men samtidigt en jävligt stor smäll rakt på käften om jag inte skulle komma in. å jaaa, jag VET att man inte vet förrän man chansar men fan... jag vet inte.

förhoppningsvis är det här min sista sommar här :) det känns skrämmande å säga... men jag hoppas det. nu drar jag på riktigt :) känns sorgligt å skrämmande samtidigt som det bubblar i min mage av lycka, å jag är så nervös å spänd å förväntansfull å det känns så härligt! snälla, låt nu allt gå som jag vill. bara den här gången.

äh, nu blir det å laga nå mat innan bodypumpen ikväll. känner mig otroligt seg i hela kroppen å det känns som förkylning. så länge det bara är förkylning så... mammas sambo hade fått feber idag. ska hålla mig låååångt borta från honom. känns som att jag inte har tid eller råd å bli sjuk nu.

Peace.

finlir x 2

sååå... då var det söndag igen :) nästa helg jobbar jag hela helgen, helgen efter det fyller lisa år å helgen efter det så jobbar jag också. sen är det väl påsk typ eller något. HUH, snart ett år sen vi tog studenten. det är helt sjukt!

hursomheeeelst... i fredags var vi hos sandra med tjejorna å hade lite babbelkväll ;) det var hur skoj som helst. kollade let's dance å pratade om allt mellan himmel och jord. sen vid... ett nångång? raggade jag å lisa skjuss från korpi å chaufför hem ;) lisa hade kanske... 10 meter hem men hon skulle köras hem ändå! sen var det min tur. skönt å inte behöva gå, det var ju så jääääääkla kallt ute. anyway... vaknade på lördagmorgon trött som en gris. hungrig som aldrig förr. jag var verkligen hungrig å visste inte vad det var för konstig känsla jag kände för... ja, det var helt skumt. kom på det då på natten innan jag skulle sova men var alldeles för lat för å gå å äta nåt... åkte iväg med mamma till ica å så kom jag hem, gjorde käk, alla åt å så gick jag å duscha sen. gick över till nyström å ruotimaa å när jag kom in i lägenheten så såg jag att dom hade lan :P suuuck! for iväg därifrån med johan på en gång, han skulle äta. sen snurrade vi ett tag på stan å så åkte jag hem å åkte iväg till carita sen. skulle ta nån grogg där å så blev det också :) sen tog hon fram sina piercingssmycken å jag lånade en stav av henne till läppen.



det känns helskumt å ha stav där igen! har ju haft ring i... ja jag vet inte hur många år. lär ju inte kunna ha kvar den länge då det känns som att den sliter på tänderna hela tiden :( synd.

kommer väl komma upp lite bilder senare på min pixbox från helgen :) nu ska jag äta lite.

Peace.

orklös

when the day is long,
and the night,
the night is yours alone,
when you're sure you've had enough of this life,
well hang on,
don't let yourself go,
'cause everybody cries
and everybody hurts sometimes...

Peace.

ny frisyr å bodypump

då fick man en lite förnyad frisyr iaf. vågade inte göra en drastisk klippning å är faktiskt lite besviken på mig själv :( det är ju bara hår, det växer ju för fan! men nää... jag var för feg. suck... kanske nästa gång? sätter in en bild nån dag när jag orkat fixa håret ;)

sen var vi bodypump igår. ett skönt träningspass faktiskt :D men fan vilken träningsvärk jag har idag. HUH! men det var faktiskt jävligt skönt.



får se om man går som en invalid imorn... annars får man väl dra sitt feta arsel till aspen å köra ett pass igen :P vi bokade badminton tid igår också å nästa tid som fanns var nästa vecka på torsdag! snacka om fullt hus. nåja, vi bokade den iaf. lisa jobbade till 19 å vi hade tid 19-20 men... ja man får se hur det blir helt enkelt :)

sen tycker jag att bindor, tamponger å choklad ska vara gratis för kvinnor en vecka i månaden!!!

för övrigt så vore det kul å veta vilka som läser ens blogg egentligen :) man har ju ganska många läsare men ingen kommenterar ju. höhh... säg hej åtminstone :D

sen har jag ju nån sånhär pixbox också... http://uniqueee.pixbox.se. där finns det några bilder :P kommer fler sen när jag... har fler bilder. HAHA!

nu ska jag fortsätta ha PMS å tycka synd om mig själv.

Peace.

pensionärens söndagsblogg

haha fyfan, jag är så slö. jag har lyckats få till min dygnsrytm nu, igår kväll somnade jag innan kl 00 :) vaknade efter 8 idag. känns hur skönt som helst å slippa sitta uppe hela nätterna å bara fundera tills huvudet sprängs. det känns så skönt å vara trött! :D iofs ska man ju inte börja överdriva, jag är ung, jag hinner stiga upp tidigt när jag blir gammal. men lite pensionärskänsla får jag ändå... jaja, hursomhelst...

jag känner mig som en mörbultad kanelbulle.

jag har faktiskt inget vettigt att komma med.

nybörjarkurs i kinesiska:
dum snubbe - Dum Gai
liten häst - Tai Ni Po Ni
vad mörkt det är här - Wai So Dim
macarena-låten är ute - Wai Yu Sing Dum Song
du verkar inte vara så smart - Yu So Dum
jag fick den här gratis - Ai No Pei
jag är oskyldig! - Wai Hang Mi?
där var dom - Hia Dei Kum

HAHA :D

Peace.

alla hjärtans dag

just kommit hem från övik. är så sliten efter att ha suttit 8 timmar i en buss. å fan vad olika personligheter man möter på där också :P ja herregud. nog finns det alla sorters.

hursomhelst... åkte hem med sprudlande lycka i bagaget å en liten bit av min alldeles egna värld i hjärtat. en vardag som ingen runtomkring mig nånsin kommer att kunna förstå skönheten i. känns det som i af. i mig fanns ändå ett klent hopp om att folk skulle förstå å dela, att jag kunde smitta dom med glädjen.

det är så jävla sorgligt att återvända för att inse att allt är lika bittert som förut.

det är fan nåt me den här verkligheten som alltid får mig att krympa å falla ihop...

äh, jag tycks liksom aldrig fatta poängen.

*kastar kärlek på* ♥

Peace.

fettisdag

oooh, höll ju på å glömma bort hela fettisdagen ;D tur håkan påminde mig... nu ska jag bara få lisa å sandra me mig å äta semlor... med sylt... mmmm :D

jaah, jag har alltså vaknat efter 8 idag :P å det är inte alls likt mig å vakna så satans tidigt. orsaken till det var att dom håller på å lägga golv här i hallen, just utanför mitt rum, å dom sågar å härjar me hammare å fan allt. jag såg nog ungefär ut såhär när jag vaknade...



men men, det gick bra ändå :P slumra till några gånger tills jag insåg att det inte är nån idé å försöka sova nå mer.

hursomhelst så var jag å busade med lisa å sandra igår :) var på handelsporten å köpte mig en jacka å så sa tanten där att det är 50% på ALLT! inkluderar min jacka då ;) så det var en happyday. sen drog vi vidare till sandren där hon kockade till hennes man, sen åkte jag hem å åt lasagne ;) satan vad gott det var. sen till vuono en sväng å hälsa på syrran å sen till lisa :) lissen bjöd på fika å det va gott ;) haha. satt å skumade ett tag å promenerade till minna sen. blev massa snack om ingenting som vanligt men det var trevligt :) sen kom jag hem å däcka som en klubbad säl lite efter ett nångång.

nu hade jag tänkt duscha så fort jag kommer ut från mitt rum :) sen ska vi på stan å busa. å äta semla :P

Peace.

söndag

helvete, söndag igen. tiden kanske går ganska fort ändå :D

nåja, hursomhelst. förra helgen var vi ju ut å fira min å systers födelsedag :) först va vi ut på stan, jag, lillesyrran, lisa å sandra å sen åkte jag iväg till nina å hjälpte henne duka fram å skära grönsaker osvosv eftersom vi skulle äta tacos ;) muuums. gott var det! sen var det efterrätt, marängtårta... helvete vad det var nice också. men nina har rätt, den smakar ännu godare dagen efter :P haha. sen blev det party lite smått, bra musik å sprit :P efter vi ätit så kom lisa, sandra å sara dit å umgicks med oss. sjöng lite singstar (oh my god...) å spela vomit! tills det var dags för mig å tjejorna å dra ut på krogen en sväng. vi kände oss för snåla för umppari då det kosta in 120 kr. så vi beslutade oss för att betala 20kr å gå in på paradise istället! eller det heter ju inte paradise utan nelson's eller nåt sånt. eller vad fan heter det :/ jaja whatever, dom hade byggt om där så det fanns inge dansgolv å jag som var jätte danssugen :( nåväl, vi satt där på sofforna några timmar, drog lite tequila, drack nån whiterussian å så fick jag en superdrink som folket hade köpt åt mig ;) mmmmmh, den var jävligt god! sen... vad hände sen :/ *kortslutning* jaah efter nån timme så beslutade vi oss för å åka hem, lisa å sandra till kalles, sara hem till sig å sen körde emil å robin mig till nina å därifrån åkte vi hem efter nån timme. så det var det! bilder finns på min lunar ;P

igår så hade fredde å jocke inflyttningsfest så då var det utgång igen. var först inte meningen att vi skulle ut på krogen alls men när jag väl kom dit i mina lantis kläder så hade dom bestämt sig för å fara ut ändå :P nåja, jag gick hem igen å bytte om å fixa till håret lite å så, å sen promenerade jag tillbaks till dom. efter nån grogg så åkte jag, fredde å jocke till umppari å där var det smockat som vanligt. men det var faktiskt helt kul ändå, träffade många jag inte träffat på länge, syrrans kompisar som fyllt 18, folk man känner lite bättre å nya människor :D hade ju lika gärna kunnat stanna hemma känner jag nu, men men... nåja, lite före två föreslog jocke att vi skulle ta taxi till kalles å det gjorde vi. jocke åt å sen träffade vi johan där å han körde hem oss :D jag pratade lite i telefon innan jag somnade medans jag kollade på two and a half men :)

ikväll blir det volleyboll! :D weee, roligt!

Peace.

RSS 2.0