suck

usch, fan att det är jobbigt å bli lämnad :( att man för en stund kan känna sig viktig å behövd å sen bara... är man här själv igen. suck.

...jag tycker om dig å jag vill vara med dig varje dag...

Peace.


lördagkväll

å väldigt spännande lördagkväll that is! har möblerat om i vardagsrummet å köket. haha :P läste lite tidigare men blev nyfiken på hur det skulle se ut om jag bytte plats på soffan och tvn. fan vad tungt det var å flytta tv-bänken själv när tvn var där på, den väger ju ton :( å så är den så stor att jag inte får armarna runt den å kan lyfta. inte för att jag hade orkat lyfta den heller... så det blev å släpa hela bänken med tvn på. höll väl på en halvtimme kanske :P helt slut å svettig. men men, till slut så gick det! envis som man är... sen tog jag in köksbordet i "vardagrummet" (öppen planlösning, typ) å så tog jag min svarta ikea-bokhylla å satte den där vart jag hade köksbordet. äh va fan, ni förstår säkert inte, får ta bilder sen nångång när allt är på plats. skulle behöva den där jävla betongborren å få upp lite hyllor å sånt meeeeen orkar inte nu. skulle vela tapetsera å måla också. får se när man hittar tid till det.

tenta på torsdag då! hemskheter. å på måndag går vi från 8 till 17, vi ska ha redovisningar å så ska vi opponera på dom andra grupperna, huh huh... tisdag å onsdag ledigt = plugga. torsdag tenta... fredag ledig. å på fredag kommer mina sötnosar hit!!!! lisen å sandren! hihi. det ska bli så mysigt å jag längtar tills vi ses :) vi ska gå på stan å mysa å bara ta det lugnt å skvallra massor! ♥

nej nu ska jag slänga in dammsugaren i städskåpet å läsa lite litteratur... suck....

Peace.

ett avbrott

uh, tog ett avbrott från pluggandet för å blogga å se på liiiite top model ;) den här dagen har varit så otroligt jävla seg med lite halsont å ruskig huvudvärk. föreläsningen idag var ganska intressant men jag var tyvärr alldeles fööör trött för å orka hänga med 100%. grupprocesser handlade den om iallafall. det är sjukt hur många olika grupper det finns å att alla människor har en viss roll i en grupp. nånting jag aldrig tänkt på men som egentligen varit så självklart. hon berättade lite om sina egna erfarenheter å det är hemskt hur vissa saker fungerar ibland. att vuxna människor faktiskt kan mobba å skita i varann, det är ju sjukt. men men, man förvånas varje dag av allt som händer i samhället så egentligen är det väl inte så konstigt... men det finns inte i min värld bara.

efter föreläsningen gick jag å madde å hämta lunch från det "nya baguette-sallad stället" vid skolan, tog med oss käket å gick å satte oss i skolans minimatsal. maten var väl sådär alltså... hade smakat bättre med en baguette med kycklingröra från café trekanten ;) den är standard. me like.

var in på åhlens medans jag väntade på att bussen skulle gå. hittade en kappa... ååååååh, jag vill ha!!! en svart. skitsnygg höst/vinterkappa. men just nu har jag inte råd, får pengar nästa vecka så förhoppningsvis finns den kvar då. med min otur så finns den ju såklart inte men hoppas, hoppas, hoppas. sen hittade jag en större handväska/bag som jag tänkte att jag köper för å ha skolböckerna i, axelbagen som jag har nu blir så jävla tung å min axel är helt förstörd, gör ont å lyfta en liter mjölk ibland... anyway, hittade en väska som såg helt vanlig ut å var helt okej stor, det bästa var att den kostade 40kr :P hehe. kul å fynda. hittade lite annat smått å gott också men hann inte prova å sådär så får kolla det kanske på fredag, är ledig imorn så orkar inte åka in till stan bara för dens skull. slutar 12 på fredag så kanske man drar på stan en sväng då. skulle behöva handla också :P heeeeh, det är väldigt tomt i mitt kylskåp å det har det vart i nån vecka nu. men jag har inte ens varit hungrig heller egentligen, så kört på lite yoghurt å flingor typ :P jag är inte ens fattig men ändå lever jag redan som en student. haha! nää men det handlar om att jag inte orkar dra å köpa mat för det blir krångligt å ha med det på bussen å jag orkar inte bära :P haha. flingor blir bra!

näe nu ska jag se färdigt top model å sen ska jag skriva klart anteckningarna på kapitlet som jag håller på me nu :)

saknar er där hemma.

Peace.

everything burns




"she sits in her corner
singing herself to sleep
wrapped in all of the promises
that no one seems to keep
she no longer cries to herself
no tears left to wash away
just diaries of empty pages
feelings gone a stray
but she will sing

til everything burns
while everyone screams
burning their lies
burning my dreams
all of this hate
and all of this pain
I'll burn it all down
as my anger reigns
til everything burns"

Peace.

top model

tyra å gänget har kommit igång igen med en ny säsong av top model å den här säsongen kommer nog vara intressant... som vanligt med en massa konstiga personligheter, men det är ju bra, man måste ju göra good tv ;) ni missar väl inte top model om en halvtimme?!



fan vad hon är vacker! GAAH!

Peace.

sverige - ungern

kom igen nu för i helvete, sluta tramsa å spela på riktigt grabbar! dom första 45 minuterna va ju kaos, men blir väl säkert som förra matchen, dom va som effektivast i slutet... inge mål blev det ändå. gör mål nu! heja sverige!

Peace.

andra veckan

oh. söndag redan!!! fan så tiden går fort. jag har myst hela helgen å det har varit lovely. imorn ska vi åka på internat med klassen å sova över där, kommer hem på tisdag eftermiddag. hmm, känner inte alls för å fara iväg, vet inte riktigt varför. jag brukar tycka sånt här är skitkul, olika lekar osv. men tror det är för att det är okända människor å okänt ställe, är första gången jag åker iväg helt själv med en jävla massa människor som jag inte vet nånting om. eller... jag vet inte, kanske jag är lite töntig trots allt ;) haha.

nu har jag köpt mig en begagnad tv också så man har nåt å glo på. lånade två säsonger prison break av håkan så jag ska sitta å nöta lite :P va å inhandla en ny dvd också så nu matchar den tvn ;) nu fattas det ju bara att allt slutar funka, å med min otur så är det väl inte så jävla konstigt. eller så ska jag gå å koppla in nånting å tappar tvn i golvet. eller trampar på dvd-spelaren. eller nåt annat klantigt. fattas bara... v-rumsbord måste jag ännu köpa, är så jävla tomt här. men det får bli sen när jag fått tillbaka bilen igen, är lite bökigt å börja åka runt me buss... jaa, om jag nu nångång får bilen. om den är värd å rädda. har inte hört nånting om den så får se. men däremot hörde jag att jag hade fått en helvetes mysig räkning från bärgaren... tur man är gjord av pengar! det doftar ironi...

sen måste jag bara säga till alla er som är less på era liv eller känner att allt bara går åt helvete hela tiden; FLYTTA!!! det finns ingen bättre känsla än den här känslan! byt stad, utforska nya platser å prata me nya människor, det känns så jävla bra så jag undrar varför jag inte gjort det här redan för 100 år sen typ. jag undrade tidigare vad det var som fick mig å bli negativ å sur hela tiden, men nu har jag kommit på det :) för första gången på länge så känner jag mig lycklig, på riktigt. jag behövde bara komma bort till något som bara är mitt!!! ett helt nytt ställe med nya ansikten å roliga platser. love, love, love!

Peace.

nu är jag här

sådär. då var man öviksbo. känns skumt ännu men det blir nog bättre snart, hoppas jag. lägenheten börjar snart vara i ordning, mest sånadär saker som ska upp på väggar som är kvar, å det är betongväggar ÖVERALLT. okej, nu överdrev jag lite men allt som jag märker att jag själv hade kunnat få upp på väggar utan någon annans hjälp går ju inte, eftersom jag ska ha dom på just betongväggar. typiskt. jävla skit.

andra dagen i skolan idag, vi hade föreläsning om forskning å sambandet mellan forskning å socialt arbete. det verkade lätt, man kommer ihåg mycket, men det var ju inte direkt det mest intressanta jag hört. efteråt blev vi indelade i 8 basgrupper, vi var 5 stycken inklusive jag i min grupp. förhoppningsvis så får man lite bättre kontakt med nån så man inte står där ensam å ser helt vilse ut. haha. idag satt vi vid ett bord å snackade, jag å två till, å då var det en lärare som hörde att jag kom ifrån haparanda å blev helt imponerad! haha. hennes son hade gått på svefi i happis å pluggat till... gissa vad... ljudtekniker ;) det gör ju typ alla som går där, tycker jag. imorn åker bussen in till stan vid halv nio å lektionen börjar nio, så det blir skitbra. vi har lektion från 9-12 å kl 14 ska vi sen träffas i våra grupper inne på biblan så man lär sig å hitta något där, kan ju vara en bra idé...

nej nu kanske man ska ta sig en dusch, fick äntligen duschdrapperiet på plats så man slipper blöta ner hela jävla toan :P

miss you guys!

Peace.

RSS 2.0