dreams

då har man vart internetlös i över en veckas tid, känns som att man vissa gånger håller på å ta livet av sig. är sjukt egentligen hur beroende man blir av det :P sitter å har tråkigt - "men jag lyssnar på musik på youtube" - å liknande fall, blir så irriterad ibland.

sen har jag sovit fruktansvärt dåligt dom senaste nätterna, när jag väl somnat efter att ha snurrat omkring i sängen i flera timmar så drömmer jag helt konstiga drömmar. drömt flera gånger om att jag vart gravid å fått barn, å när jag väl ska välja gudföräldrar till barnet så blir det inte alls dom människorna som jag alltid tänkt mig skulle bli det. folket hemifrån är som bortglömda å jag tänker inte ens på dom. dom finns inte ens med i min värld på nåt konstigt sätt. inte familjen alltså, utan "vännerna". helt skumt. sen minns jag att jag i drömmen sa att "ut med dom gamla å in med dom nya", vad fan menar jag med det? aja, kanske är ett tecken på att man upptäckt att folk som man trodde alltid skulle ställa upp inte gör det, å man märker att människorna här är så underbara å alltid försöker å göra sitt bästa, att man bara... låter sjukt men... glömmer bort dom andra? äh, inte vet jag.

är fortfarande seg, ska gå å mysa på lite.

tack mina sötnosar för att ni finns :*

Peace.

en känsla

såhär känner jag mig idag...
kärlek, glädje, längtan, sorg, orohet, saknad, ovisshet, kaos.

Peace.

19:e januari 1988

en satans kall januarinatt kl. 02.04 föddes en skrikande å liten bebis på kalix bb, hon var 52cm lång å vägde nånstans kring 4 kg, minns nu inte exakt... mamma fick sin tredje flicka å pappa sin första, jag blev lillasyster till två. döptes, lärde mig å krypa, gå å prata... lekte, dansa, skratta.

här sitter man, 21 år senare, å inte fan känns det som att man lärt sig nåt vettigt. jag önskar att jag inte visste vad kärlek å allt det där innebär, jag önskar att jag inte visste att det faktiskt finns människor som leker med en å sårar en, jag önskar att jag inte visste att leva livet skulle göra så satans ont. samtidigt så önskar jag att jag vissa gånger visste bättre. jag önskar att jag visste när sann vänskap övergår i falsk vänskap, jag önskar att jag visste när folk slutat bry sig, jag önskar att jag visste hur det känns att för en gångs skull slippa oroa sig över allt å alla.

"när jag var liten kunde jag trolla.
jag kunde göra underverk, läka sår och gå på vattnet,
färdas obegränsat i tid och rum,
jag hade makt att förvandla världen eller skapa en ny.
när jag var liten kunde jag trolla.

det var innan dom lärde mig att jag inte kunde."

Peace.

söndag

söndag igen... den här veckan minns man knappt, var så mycket å göra så man gick som i dimman hela tiden. imorn börjar det nya momentet som sagt, hoppas det är nåt kul å som får mig å vela stanna kvar...

sen ska jag kika på en lägenhet vid 17-tiden. den får jag ändå inte, men för säkerhetsskull så kan det vara bra å kika. på fredag ska jag kolla på en annan också, lite större möjlighet å få den men man ska inte vara för säker... anyway, återstår å se vart man hamnar. kanske säljer bort alla mina möbler å flyttar in i en studentlägga på 20kvm bara för å ha över lite pengar å leva för :P låter inte heller så lockande.

jag säger som micke säger, som student har man börjat få förståelse för prostitution, bara för att man är så fattig. sen att det finns studenter som knarkar också, det förvånar mig inte heller, den press som man har på sig. ja, så pratar en blivande social arbetare...

kanske man ska ta sig en dusch å gå å lägga sig... haha, yeah right! who am I kidding... kommer komma i säng vid 2. börjar skolan kl 8 imorn. kommer vara så död hela dagen...

Peace.

insane

uh, nu är jag så trött så jag tror jag faller ihop snart. tenta, seminarie å individuell inlämningsuppgift på en å samma vecka är helt GALET enligt mig. helt jävla insane.

går inte med ord å beskriva hur skönt det känns med lördag imorn. slippa gå till skolan å sitta där å glo. ska sova så länge jag kan, kolla om det är ledigt å tvätta vilket det säkert inte är med min otur... städa lite, laga mat å bara vara. aaah, en hel helg utan plugg... oh my god.

näe, ska fortsätta surfa runt å sen ta en dusch å sova.

Peace.

notis

oj, oj... att jag har så många "kompisar" (tolka det som ni vill...) som inte tänker längre än näsan räcker. är så synd att se dom göra bort sig. att vissa är så säkra på sin sak men egentligen inte vet något om hur det kommer att bli. visst, man ska våga chansa men handlar det om större saker än småchansningar, så kanske man borde tänka efter före. men, jag trodde aldrig det skulle kännas skönt å bo här å slippa allt det där som händer hemma, behöva vara orolig å bry sig om allt å alla, när man sedan inte får något tillbaks. vad ska man göra? :)

så, nu ska jag fortsätta med skolarbetet.

Peace.huh, då var lägenheten uppsagd... får se vart man tar vägen efter det här :D älskar å ibland inte veta vad som händer, gör livet så mycket roligare :P

Peace.

think twice

ah, vilken dag... jag var så less på morgonen när väckarklockan ringde så jag ville bara... begrava mig under täcket å ligga kvar hela dagen. steg upp till slut efter å ha znoosa i en evighet, hoppa i duschen, slängde i mig lite frukost, fixa å dona på innan jag sen tog bussen till stan. promenerade från busstation till micke som inte är så långt, men fan vad skönt det är å få rensa skallen på lite onödig skit ibland me hårdrock skrikandes ur mp3-spelaren. love it. vi plugga på litegrann å surra massa skit som vanligt innan det kl. 16 var dags för den hemska tentan... en timme satt jag med den, sen gav jag upp. funkade inte alls. var nästan så jag ville köra huvet genom fönstret men fick lov å låta bli... anyway, satte mig i datasalen me micke å madde ett tag innan det var dags för finnjäveln å åka hemåt. köttfärsgratäng blev det till dinner å sen efter det har jag bara suttit å glott. är så slut å huvudet så jag inte vet vad fan jag ska ta mig till...

imorn å fredag blir det å skriva individuella uppgiften å sen är det helg!!! på måndag fyller jag år :/ å då börjar också nya kursen som är nåt som jag inte orkar tänka ut nu, nya basgrupper också. å på tisdag är jag ledig. sen vet jag inte resten å bryr mig inte heller.

till helgen blire inflyttningsfest hos sandra, eller fest för dom andra men inte mig :P har varken lust eller råd nu. nästa vecka på fredag så ska vi fira min födelsedag, men jag vet inte vad dom där busbarnen har planerat :P haha. ska bli kul å se vad det blir!

jävla tentajävel alltså... *irriterad* känns som ytterligare en orsak å packa sakerna å åka hem. vill så gärna hem men vill ju stanna här också. skulle behöva ventilera mina tankar å bolla idéer också men vem fan orkar ta tag i det...

"be careful what you do because the lie becomes the truth..."

Peace.

little sparrowall ye maidens, heed my warning
never trust the hearts of men
they will crush you like a sparrow
leaving you to never mend

they will vow to always love you
swear no love but yours will do
then they'll leave you for another
break your little heart in two.

Peace.

this shit

aaah, jag är så less nu. allt jag har i huvet är psykiska funktionshinder, anknytningsteorier för barn, vad är kriminologi?, osv... allt annat känns så jävla tufft nu å så ännu en tenta på allt det här... det blir skitbra det. känns som att min hjärna är så överhettad så den bara lägger av snart. sen kanske man skulle behöva äta nåt för idag också. blä, har ingen lust.

igår blev det iaf middag hos micke, för å få ventilera tankarna lite å kanske tänka på nåt annat än tenta å skola å seminarier å allt det där. riktigt trevligt var det. tänkte lägga ut bilder på min facebook men måste få nåt program som tar bort redeyes först för jag får aaaaalltid röda ögon på foton. det fick vladde också iofs ;) så får kolla om jag får tag i det, annars får jag lägga ut dom som är okej. orkade inte med nån utgång å tjohejsan, drack ett glas vin till maten å sen tog jag tiobussen hem! å sen blev det mys på hög nivå, hihi! ♥

nu håller jag på å hungrar ihjäl. ska gå å dricka juice :P

Peace.

reminds me of you.

 

"she's been crying at night
god, don't know what to do
she's been screaming your name
she's been bleeding for you...

I'm standing all alone
I've got nothing to live for
she reminds me of you
and she reminds me of you
and it breakes my heart in two"

Peace.

ut med det gamla & in med det nya

ah, då är det 2009 då. känns helt otroligt. jag fyller 21 om 18 dagar... hehe, knas. å eftersom alla gjort en liten summering om vad som hänt å vad som hända skall, så vill jag ju också göra det.

år 2008 hände följande:
- 11 år sen min pappa gick bort
- jag fyllde 20 å fick äntligen köpa sprit på system bolaget
- förstod att det kanske är bra å vara ensam ibland även om det gör ont
- blev kär
- lärde mig å skjuta kärlekskänslorna åt sidan, för min egen skull
- jobbat å slitit hela sommaren
- blivit antagen till socionomprogrammet i övik
- packat mina saker å flyttat 50 mil från alla mina nära & kära
- fått underkänt på min första tenta som drog ner mig TOTALT
- lärde mig å acceptera mitt utseende
- kände mig bokstavligt talat värdelös många gånger
- festade en massa
- träffade en massa nytt å härligt folk

år 2009, mina mål:
- ska försöka kämpa med skolan å inte ge upp...
- kommer inte att förlåta människor lika lätt som jag har gjort tidigare
- ska sluta vara så blåögd
- ställa högre krav på människor
- förhoppningsvis köpa en bil
- ska börja tänka lite mer på mig själv i första hand
- ska försöka tala klarspråk å inte krångla till det
- åka till nån ny plats med nån man tycker om

yeah, så äre. nu ska jag snart åka iväg till syrran å gänget, sen packa lite saker innan jag sätter mig på bussen 11.20 imorn för å åka tillbaks till övik...

Peace.


RSS 2.0