tomt

det är helt sjukt hur trött jag är. kanske inte var någon höjdare att ha två dagar ledigt på en gång, känner att jag blir som så seg när jag kommer till jobbet å det tar ett tag innan jag kommer igång. sofia frågade mig i morse om jag var sur, å när jag kände efter så kände jag mig lite småirriterad faktiskt. varför? har ingen aning. antar att det är mycket som rör sig uppe i mitt huvud just nu å jag har ingen aning om hur jag ska sortera alla tankar. men... jag försöker att vara positiv till det här. jag gillar inte stora förändringar å jag vill helst inte märkas av för att människor inte ska tro att jag är misslyckad... men fram tills nu har jag lyckats skita i vad alla andra tycker å bara kört mitt eget race, så det kanske blir bra ändå till slut.

näe, nu ska jag gå å se till så att barnen har det bra å att dom sover gott, sen ska jag duscha å sen sova :)

Peace.

en sommardag

hahaaaaa, det bara pirrar i min mage å jag är så jävla lycklig! :D det är helt sjukt hur bra allt känns. jag vill aldrig att det här ska ta slut å ska göra ALLT för å stanna här. hoh... fyfan vad livet är underbart :D

nu sitter jag här hos syrran å skumar bara. har haft med barnen till stan å vi har promma runt lite överallt, raggade upp sandra å vart å fikat å lekt ett tag i lekparken å sådär. gick tillbaks till morsan å hämtade bilen så sandra fick storhandla på ica :) snart blire middag å sen vet jag inte alls vad jag ska göra. vänta till sandren ringer så vi kan fara ut å promenera, tänkte prova stavar idag så får väl se ;)

jag är ledig två dagar i sträck!!! kan ni fatta?! helt otroligt. sen jobbar jag resten av veckan å så ska jag sitta barnvakt i helg men det blir nog bra ändå.

jag längtar...

Peace.

I'm good

faaaan vad trött jag. under hela helgen har jag fått sammanlagt max 8 timmars sömn å det är jag inte riktigt van vid... jag måste ju ha mina 8 timmar/natt för å orka prestera ;) inte nog med att jag sovit lite under helgen så försov jag mig från jobbet idag. skitroligt... nåväl, tur man har ett kanonjobb me ett kanongäng som inte gnäller för lite.

helgen var helt underbar, på många olika sätt. fredagen var jag ledig å då var det dags å åka å städa på firman. kom hem, tog en dusch, var å åt glass med elin å johan å sen var det dags å åka till tivolit. fyfan vad kul det var men nog håller man på å bli för gammal för sånt där... en karusell som jag åkte två gånger efter varann för två år sen klarade jag knappt av nu. jag var yr resten av dagen ;) sen var det mest hanging around som gällde, vi åkte en sväng till sangijärvi där vi hann med massa roligt, jag å lisa. bland annat så var vi ute å rodde båt ;) å så har vi kört fyrhjuling å lisa var å paddlade. landet är najjs ;D

lördagen bestod av jobb å direkt efter det (nästan direkt...) åkte vi iväg till sangijärvi där bastuflotten stod fint å väntade på oss. blev lite grillning först å så satt vi å slöade på ett tag innan vi åkte ut med flotten. bastade i flera timmar å åkte badring efter båten å allt, fyfan vilken bra kväll det var. sen blev det sent å dags å åka in till stan, åkte hem till lisa snabbt å fixa till oss lite (vi gjorde oss i ordning på 5 min ;)) å sen drog vi på krogen. HUR KUL SOM HELST!!! lätt den bästa helgen fan ever :) jag har njutit på så många olika sätt, av underbart sällskap å av det nya som jag inte riktigt än vet hur jag ska ta. men jag mår så otroligt bra. så sjukt jävla bra.

hösten får man ju se vad som händer. jag vet inte längre vad jag vill med allt :) ska ventilera tankarna med mina nära å kära så ska jag återkomma senare om vad jag bestämmer mig för å göra ;)

Peace.

jag vill.

jag vill känna såhär för alltid.

Peace.


just crap

fan, jag borde sova. men jag kan inte. näe, jag kan inte. känner mig så förvirrad ibland. jag vet inte alls längre vad jag vill. visst, jag är bestämd men fan, ibland så vet jag bara inte. visst, jag förstår att saker å ting kan vara krångliga ibland... men varför ska jag alltid, ALLTID stöta bort alla viktiga känslor för? vad fan är det jag är rädd över? varför kan jag bara inte, för en gångs skull, ta reda på vad i helvete jag egentligen vill? det finns många "alternativ" å prova på men jag vet inte vilket som passar bäst... jag vet inte var jag ska börja. hur fan ska jag sålla liksom? å det är inte min mening å såra nån. jag vill inte såra nån. ska allt bli fel kan jag lika gärna åka tillbaks hem å slänga ut dom sexiga brandmännen från min underbara lägenhet... AAAH!!!

dagarna går å jag funderar på om jag ska ta steget eller om jag bara ska skita i det. varför ska jag engagera mig egentligen när allt bara skiter sig ändå? det skiter sig alltid. jag vet, jag vet exakt hur det blir. jag försökte intala mig själv att det skulle bli så bra förra gången... å vad fan hände? jag hade så jävla rätt å jag visste hela jävla tiden att det var för bra för å vara verkligt alltså.

ja jag vet, jag borde sova...

Peace.

I'm just more
"it's too late to look beyond
it's too late to darn my socks
I left my shoes, left you behind
ran barefooted through the crowd, yeah

I'm just more than you can see obviously."

Peace.

RSS 2.0