ledig dag

jag är så trött idag. jag vet inte varför, om det beror på vädret eller om det beror på att jag faktiskt sovit själv i natt för första gången på 100 år känns det som. eller... om det bara var det att jag sov för länge. inte sent, men länge. jag somnade tidigare än jag gjort på länge och vaknade rätt tidigt för första gången, gick och la mig på soffan och lyckades somna om en stund. eller nåt. jag vet inte, allt var så konstigt.

diskade och donade på där hemma på förmiddagen och åkte sen iväg till vildmarks för att hämta intygen som skulle skickas in så att jag får rätt lön på det nya arbetet. åkte sen till firman för att scanna in dom och skicka iväg dom, och efter det hade jag synundersökning. synen hade inte försämrats så himla mycket, han trodde att det var mina linser det var fel på, att dom inte hade allt det här som dom skulle ha... fråga inte mig vad det var, jag glömde bort det så fort han sa vad det var. i allafall, så skulle han beställa in nå linser åt mig som jag skulle få prova under en månad och se hur dom passar. so, we'll see. sen var jag på intro på nautilus, nu jävlar ska jag bli snygg och smal! eller smal lär jag väl aldrig bli, inte snygg heller för den delen... vet inte ens varför jag skrev så :P men komma i form ska jag göra. nu jävlar! :D det gick riktigt bra, och hon är väldigt stöttande och snäll. så jag håller tummarna för att det ska gå bra, den här gången. bye bye fläsk.

nu gapar ungarna här för fullt så får väl gå och se efter vad dom bråkar om nu... hoh hoh. det här är lätt det bästa preventivmedlet, att vara barnvakt alltså! :D

imorn: jobb! WEEHO!

Peace.


hos dig...hos dig är jag stark.
hos dig är jag underbar.

Peace.

feeling good

woho! fick just ett mail om att jag börjar på min nya arbetsplats redan på onsdag (!). idag måste jag alltså iväg till vildmarks en sväng och få mina anställningspapper och sedan skicka in dom till rekryteringsansvarige. hoh hoh, hoppas nu detta kommer att bli bra... allt ordnar ju sig på något sätt förr eller senare, det visste jag ju. men att jag har sån tur... det trodde jag aldrig.

nu ska jag fortsätta mysa på här.

åh, fan vad bra allt är nu :)

Peace.

update

då har syster och jennifer åkt iväg mot gällivare för att operera flickans hals. allt kommer att gå bra, det vet man ju... men stackarn hon var så nervös. jättenervös men lugn och det är ju bra. lilltösen :*

själv sitter jag här hos syrran och väntar på att kristoffer kanske ska kliva upp. han blev lite småtjurig när det var jag som var här när han vaknade, och inte hans mamma ;) nåväl, hoppas moster duger här lite senare i allafall.

imorn jobbar jag 10-18.15 och sen är jag ledig resten av veckan. vad ska man hitta på? egentligen har jag massor att göra men jag vet inte riktigt var jag ska börja... eller, till och börja med kanske jag borde göra klart mina kompletteringar. SUCK! något som måste göras, tyvärr. får nog koppla in alla sladdar i datorn där hemma och sitta någon kväll och göra klart allting. gillar inte att ha det liggandes sådär bara, usch. man småstressar som över det hela tiden. på torsdag ska vi ju till johannas butik och se hur det ser ut där :) ska bli spännande! sen var det någon som snackade om bowling på lördag? jag bowlar ju självklart inte men kan ju bara vara roligt att följa med dit och glo på när alla andra bowlar ;) dra med folk till baren för shots osv. nåja, det blir nog bra.

jag känner att jag håller på att bli sjuk. jag frös ända in i benmärgen igår kändes det som och huvet kändes lika stort som en ballong. fattas bara. kroppen kände väl av ledigheten och bestämde sig för att det var dags att bli sjuk ;) ont i huvet har jag fortfarande men jag vet inte om det är pga hur jag sovit eller vad det kan vara. less blir jag, haft ont i huvet nu säkert under en månad, om inte två. nästa dagligen. aja, whatever.

nu är det dags att busa med gullpojken. den lilla alltså ;) den stora gullpojken saknar jag, han är nånstans på vift ;)

Peace.

freaky friday

fredag idag. fyfan vad skönt! jag vet inte om hela min vecka förstördes för att jag skulle jobba tisdagen, då jag egentligen var ledig... eller om jag bara är allmänt less och trött. ska i allafall bli skönt att få sova ut i morgon, sen har jag lovat att ta barnen till candy world då dom har byggt lekland där ;) hoh... hoppas jag slipper ångra det. jag har hört rykten om att marknaden är i torneå också men jag vet inte, det sas att det bara var torsdag och fredag, nån som vet? idiotiskt om det inte är på lördag... även om man inte köper något vettigt därifrån så är det alltid kul att bara glo runt och småfrysa lite. eeh... köpa lite godis om inte annat. jaja, jag får väl köra förbi där efter jobbet för att se om gatan är avstängd eller icke.

ikväll var det väl nå snack om nå partaj... hojja, hojja. egentligen vill jag bara duscha efter jobbet och bara lägga mig ner på soffan. glo en film eller nåt annat, kanske äta middag för första gången den här veckan :P nåväl... frugan vet att jag alltid är på, så det var väl därför hon frågade ;) lite sniket! haha.

nu ska jag iväg och fylla på min vattenflaska som jag tömt redan två gånger idag, jag får då i mig tillräckligt med vätska i allafall :P och det är ju bra. sen är det back to work!

snart helg.

Peace.

pirrigt värre

usch, jag har ont i magen. jag är så nervös så jag snart spricker! men men, jag antar att det bara är att försöka vara sig själv, visa att man är positiv och glad. och det känner jag mig idag, glad.

jag vaknade på morgonen och drog ett täcke runt mig och gick mot toan. jag halvsov ända tills jag kollade ut genom fönstret och såg snön. åh, det var en så otroligt varm känsla jag fick! jag vet, jag vet, jag kommer att vara förbannat less på snön om några månader men nu kändes det bara bra. jag ser fram emot vintern, jag vet inte varför men jag har bara en bra känsla i magen. jag är nyfiken på vad som hända skall :)

usch, klockan bara tickar... har jag förberett mig nog mycket? tänk om jag inte förstår vad dom säger? eller... tänk om jag inte kan prata utan bara mumlar? oh my god. nåväl, det går som det går, jag kan inte göra mer än mitt bästa. det ska bli intressant om jag kommer fram till rustabyggnaden med sommardäck ;) kan bli en upplevelse om inte annat.

grattis goding, du klarade det :*

Peace.

aggro

fan.

har du nångång känt... när du sattit dig i bilen och är på väg till nånstans, att det blev för mycket? att du inte ser var du kör för att tårarna bara vill rinna ner längs kinden men envis som du är så håller du dom tillbaka? att du bara vill parkera bilen nånstan och skrika ut alla dina aggressioner för att det ska kännas lättare? att du går omkring småsur på jobbet och bara vill slå till alla idioter som kommer med idiotiska frågor? en sån dag har jag idag. jag orkar inte nu och jag orkar inte sen, jag vill bara... jag vet inte vad jag vill. stress, stress, stress... så mycket inre stress.

hur ska det blir med allt? vad vill jag göra? hur vill jag att mitt liv ska se ut om ett visst antal år? och om dom frågar... vilka är mina bra och dåliga egenskaper? jag vet att det finns massor av båda två. just nu orkar jag inte tänka klart. korrigering... jag orkar inte tänka över huvud taget. gör vad fan du vill, du har ju alltid rätt ändå. det är DIN magkänsla som är rätt, det är DINA funderingar som är viktigast. FINE, då får det vara så. jag tänker inte yttra mig ett skit för din del nå mer, kom ihåg det. tack för att du ställde upp, yeah right... dölj din entusiasm, please.

idag är jag aggressiv, jag har inte orkat känna efter varför. jag bara är det, låt mig vara det. och inte nog med det så är min lunchrast slut. skitkul, skitkul.

Peace.

at work

paus nu... ganska lugnt idag. inte så mycket folk i farten, ganska skönt men lite tråkigt. jag vill ju hem. hem och mysa.

åker väl eventuellt på att jobba i morgon också. det var ju sämre, var så mycket jag skulle hinna göra. städa på firman, tvätta, städa hemma, handla, försöka fixa klart den sista kompletteringen... nåja, det hjälps inte. och sorgligt men sant så måste jag ta emot alla timmar jag får nu för att få det att gå runt ekonomiskt. jag hoppas på ljusare tider snart men vettefan när det är dags för det egentligen. ibland känns allt bara hopplöst.

jag är så äckligt lycklig just nu. jag trodde aldrig att jag kunde känna såhär. jag vill känna såhär för alltid. tack gose för att du är min :*

nu måste jag väl återgå till arbetet... suck. känns bara tungt idag.

Peace.

RSS 2.0