'Cos I'm strong enough

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.

Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av det.
Att vara stark är att falla till botten, slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.
Peace.

Som kristaller av glas gick allt mellan oss i kras...

För allt du hatar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du älskar hos dig själv - förlåt dig själv.
För allt du skäms över.
För allt du är stolt över.
För allt du vill dölja.
För allt du vill visa upp.
För allt du är.
För allt du ville vara.
För allt som inte blev som det skulle.

Förlåt dig själv.

Peace.


Bara någonting

Jag har inget vettigt att skriva egentligen, jag skriver mestadels för att risken finns att jag somnar på den här lektionen annars... helt sjukt hur trött jag är. Jag har nog flera veckor sömn att ta igen, kommer bli intressant att känna när hjärnan kokar över :P Nästsista skoldagen nu... imorgon kvar, sen drar vi ut och äter middag med några klasskompisar, kommer att bli hur mysigt som helst. På torsdag åker jag och Johanna till Lule där Carita ska sätta hair extensions åt oss båda två, ska bli så kulig, både med nytt hår och med en dag med min älskade vänt! :D På fredag jobbar jag... och sen är det helg. Jag borde nog kanske börja fixa färdigt alla julklappar... Eller börja med att köpa en kanske, har som inte lyckats köpa nå klappar ännu... jaja, det här blir säkert skitbra.

Jag skulle kunna göra mycket för en red bull nu...Peace.

Snart... Snart!

AAAAAAH jag vill ju! Jag vill ju att hela världen ska få veta hur jag känner! Jag vill bara förklara, prata, tjata och skrika ut alla mina känslor på en och samma gång, och fortfarande känna exakt likadant som jag känner just nu. Men en liten stund till får det vänta... en liten stund till får världen vänta på mitt känslomässiga utbrott! Men det gör absolut ingenting. Jag vet ju. Jag vet precis hur jag känner om allting... och det känns så jävla skönt!

Jag känner ju bara som så att... shit, vilken jackpot. Snart kommer explosionen.

Peace.


Neggovarning

Just nu känns allting bara så tungt. Det finns ingen tid till att varken sova eller äta, och jag hatar det här, för jag hatar den jag blir när jag inte får mat och sömn. Grinig, sur, ledsen och allt det där andra i ett och samma paket.

Nu vill jag bara ge upp. Jag försöker, men jag tappar lusten. Min hjärna är blockerad.

Godnatt.

Peace.

Häcken full

Projekt efter projekt efter projekt, tenta hit och dit, inlämningsuppgifter och grupparbeten, redovisningar och arbeten... och jullovet är bara två veckor bort. FIFAN! Denna helgen har jag ännu möjlighet att slöa på, men nästa vecka blir det att ge 200 % till skolan.

På tisdag ska jag iväg och kika på en lägenhet i Kemi... spännande! Förstår inte riktigt att jag överväger att flytta till Finland ;) Men är man fattig så är man, what to do.

Imorn åker vi till tomtelandet i Rovaniemi, är typ 100 år sen jag var dit sist så ska bli kul att få se vad det finns, och kul att få umgås med lite annat folk också. Ser framemot den här helgen, det kommer nog att bli en superdupermysgosbästrolighelg!

Nu lite social welfare på det här, sen drar jag hem.

Peace.

Lite fest på det här...

I don't wanna be an old fart, så därför är jag snart påväg på Independence day-party till Kemi :) "njaaa, njaaaa" har jag känt hela dagen när folk frågat om jag ska komma, och när vi var påväg hem så tänkte jag, "va i helvete, varför inte", jag menar, har ju ändå inga planer för idag. Vi har dock inte anmält oss till festen men förhoppningsvis går det bra att vi kommer ändå ;) Det återstår att se.

Nu ska jag fixa till mig lite, om en halvtimme drar jag. TJING TJING!

Peace.

Lägg ner nu!

Haha, sitter och glor på Bonde söker fru, tror det är det första avsnittet jag sett sen den här säsongen börja. Nu tycker jag faktiskt TV4 får lägga ner skiten! Alltså... det händer ju ingenting! Folk som är med där gnäller att "han ger mig inget, han tar inte oss på allvar, blablabla". Men skämtar ni?! Har ni inte följt programmet dom senaste åren?! För det har då varit lika värdelöst hela tiden. Vad fan trodde ni att det skulle bli?! :D Knäppskallar hela bunten. Nää, lägg ner skiten och sänd nånting mer vettigt istället. Bonde söker fru är OUT.Peace.

Jag vill inte!

Lite småroligt är det, jag har sån jävla ångest för att fylla år så det är helt sjukt. Tiden har gått alldeles för snabbt och jag har panik för att bli äldre, för nu när jag fyller år om exakt 7 veckor så är jag faktiskt närmare 25 än 20 :( Och det svider ska ni veta. Igår berättade jag för min klasskompis om att jag har ångest och han bara skrattade, "tyvärr är det inget du kan undvika"... Men jag kan väl fylla 22 igen?! Varför skulle inte det gå, liksom? Och inte nog med det, så hade jag fått brev från pensionsmyndigheten när jag kom hem. Visst, strö 7 kilo salt i såren, gör det bara, ihan sama!

Måste börja fixa mig nu, skola 11.30...Peace.

RSS 2.0