HairHair

Hej alla nötter! Torsdag idag. Snart är även den här veckan slut, och på söndag är det även den sista februari. På måndag börjar en ny vecka och därmed en ny månad, vi går in i mars månad! Tiden går så snabbt så jag knappt hinner reagera. Nyss var det jul. Känns inte som länge sen då vi var och hämtade mina saker från Övik. Innan det var vi till Rhodos. Jag har bott i den här lägenheten snart 6 månader. Ett halvår. Wooh...

Idag blir nog en lugn dag. Heikki har stannat hemma från jobbet för att han hade feber igår kväll :( Trist att vara sjuk. Jag har dock inte känt av något ännu *peppar peppar* men det lär väl komma det också. Tycker alla har nån slags förkylning på gång nu. Ska väl försöka hitta på nå middag till senare och eventuellt fara och träna ikväll. Imorn ska jag till frissan! Jag blir nervös, jag har inte klippt mig hos en "frisörfrisör" på hur länge som helst, utan alltid låtit en kompis klippa (hon är dock utbildad frisör). Jag har ingen bild på hur jag vill ha det. Eller jo, en liten bild. Men jag vet att mitt hår aldrig blir så som jag har tänkt mig, så därför går jag dit utan några förväntningar och låter henne klippa mig så som hon tror att jag skulle passa i. Jag har några önskemål, rockigt, fräsigt. Coolt och lättfixat. Vi får väl se vad hon lyckas hitta på :) Längden spelar ingen roll längre, klipp bort skiten om det är det som krävs. I höstas klippte jag mitt jättelånga hår till jättekort (enligt mig...) och redan nu har jag växt hur mycket som helst. Det växer tillbaka, det gör det. Så istället för att alltid fega till och bara toppa eller klippa lite etapper så tänkte jag slå till stort! Nåja som sagt, vi får se hur det blir.

Jag ska nog skala mig en blodapelsin och slöa vidare.

Peace.


GI

I morse när jag vaknade fick jag stå ett tag och fundera på vad fan det är för dag. Det är illa :P Det är inte många veckor jag gått hemma nu men jag börjar lessna. Fyfan vad jag är less. Det är tråkigt att inte ha nåt vettigt att göra på dagarna. Blä, jag vill jobba :(

Sen har jag allvarligt funderat på att börja på GI-metoden. Syrran äter enligt den metoden och hon är nöjd. Bara prova, liksom. Kan ju inte vara dåligt för kroppen att skippa allt socker och vitt mjöl bland annat? Det är ju inte fettet vi blir tjocka av, det är ju sockret. Nå iaf, syrran hade köpt en bok om GI som jag började småläsa igår, sen när hon har läst klart den så ska jag låna den. Min mage tycker inte om, i vanliga fall heller, så mycket bröd och annat. Och i och med att jag inte tål laktos heller så är jag än mer sugen på att prova... Nu har jag ju lärt mig att äta laktosfritt, dom flesta mejeriprodukter i allafall. Men det finns ju laktos i så många andra produkter. Nåja... Bara en fundering :) Tror jag får starta med sånt :)

Nu då? Jag kanske ska börja lite med städningen i brist på annat att göra. Några timmar kvar till älskling kommer hem :)

Peace.

Till mitt hjärta.




Förlåt, förlåt, förlåt.

Jag älskar dig.

Peace.

Sjukdomar

Mitt förra inlägg fick en del respons och kommentarer, och självklart när man skriver att ingen behöver spekulera kring det så spekuleras det som aldrig förr. En del har tagit åt sig, vilket jag inte kan göra nåt åt, men tyvärr så har alla den vännen jag pratade om. Punkt slut.

Vad gör man om man misstänker att nån man känner börjar bli allvarligt sjuk? Om man dag för dag ser förändringar från hur det var förut? Hur ska man reagera? Ska jag bara skita i det och låta det vara, eller ska jag, som jag gjort nu, bara fundera på hur jag kan göra det bättre? Sen vet jag ju inte om det går att göra det bättre heller... Envisheten hos denna person kan lika gärna göra att allt bara skiter sig. Det är tröts allt ingen tvång på att kolla upp det heller. Hur ska man lägga fram det snyggt? Eller finns det ens ett snyggt sätt att lägga fram det på? Hoh hoh säger jag bara...

Och lättare blir det inte när man googlar på allt det där. Jag blir bara knäpp, man märker alla småtecken och när det börjar vara andra än jag som märker skillnaden så blir jag rädd. Fan, vad ska man göra? Jag vill inget illa, jag vill bara hjälpa. Och bättre blir det inte när oron bara blir värre och värre, och jag blir bara irriterad. Det är inte alls meningen att det ska vara så, men samtidigt som jag avskyr tjat så blir jag orolig som fan. Jag får ont i magen. Jag får ont i magen.

Nu tycker jag att det har varit nog med sjukdomar och allt annat, för det första så får Danne ta och komma hem snart, tycker han har varit nog länge på sjukhus... Sen vill jag bara att allt ska ordna sig, blåögd som jag är...

Peace.


Falsk vänskap

Ibland blir jag bara så trött av att fundera på hur fan andra människor fungerar egentligen. Jag vet att det finns dom som säger att andra människors lycka betyder mer än sin egen och att man alltid bryr sig om andra, fastän det egentligen inte alls är så. Jag blir så trött på människor som ska försöka verka som nå jävla änglar här på jorden, dom är så bra och dom ska få bekräftelse från alla jävla håll och kanter.

Vad gör du när en sån person kommer fram till att hon/han endast ska tänka på sig själv? Det är så skrattretande så jag inte riktigt vet hur jag ska reagera. Så fort den här personen behöver något från dig så ska du minsann finnas där och ställa upp (inte tvunget, men en självklarhet för mig, sorgligt nog) men vänta bara tills du själv behöver hjälp med något eller behöver någon att prata med... Nej, då är man någon annanstans och bara bryr sig om sig själv. Såna människor kan dra. Jag behöver inte er i mitt liv längre. Vänskap är inte att man bara ska ta och ta och ta, utan även kanske få sig en tänkeställare att ibland ge tillbaka! Jag blir så jävla less på sånt där. Som sagt, det är en självklarhet för mig att finnas där för mina vänner, det är bara tråkigt att vissa av dom inte känner likadant. Men nu vet jag. Efter att ha fått det bekräftat från flera olika håll så vet jag. Det är inte bara jag som tycker så, och det känns skönt. Att en människa kan förändras så mycket på en så kort tid... Ja det är fascinerande.

Jag har några riktiga vänner som jag älskar och uppskattar, och jag hoppas att dom vet att jag finns där för dom dag som natt, i värsta fall bara ett telefonsamtal bort... Resten behöver jag inte.

Och ni behöver inte fundera på vem, när, var, hur... För det här är bara mina tankar och funderingar.

Peace.

Äntligen

Onsdagkväll. Idag har jag ärligt talat inte gjort ett skit. Det enda vettiga jag har gjort var väl att jag var och boka tvättstugan till imorn förmiddag, annars har jag bara degat. Funderade först på att fara på gym idag men efter att jag började må så illa där igår så blir nog kroppen också tacksam om den får vila ikväll. Jag kan ta det imorn på morgonen istället, eller nåt. Sån huvudvärk har jag också, jag vet inte om jag är stressad över saker och ting eller vad det är som påverkar. Jag har mycket att fundera på nu känns det bara, dock vet jag inte riktigt vad det är heller. Det känns bara som att jag vill få ordning på saker och ting nu, men det är tufft. Jag vill inte erkänna för mig själv att jag har misslyckats, det är väl litegrann där det sitter tror jag...

Jag bara längtar tills klockan blir 23 och Heikki slutar jobbet. Fastän det nu inte handlar om så många timmar som han är borta så känns det ändå jobbigt, jag är ju van att ha han nära hela tiden. Nu förstår jag att jag har hittat den kärleken alla pratar om. Den löjliga, underbara, får-dig-att-tappa-andan och kan-inte-leva-utan-varanda kärleken. Äntligen.

I'm waiting.

Peace.

Varför stressa?

Aaaah, återigen en ledig dag ;) Jag har haft så fullt upp idag (sarkasm igen), jag har varit och lunchat med en gammal arbetskompis, hälsat på hos syrran och handlat! Nu snart ska jag laga mat och sen ska jag träna. Fyfan, och ändå tycker jag att jag har gjort mycket idag till skillnad från mina andra lediga dagar. Man uppskattar nog dom lediga dagarna mer då man jobbar, men nu när jag känner att jag förmodligen inte kommer att få ett jobb förrän till sommaren så kan jag lika gärna lämna städningen till imorn... eller helgen... eller nästa vecka. Vi har en megastor tvätthög där också men vem har bråttom? Haha, this sucks!

Snart kommer älskopälsko hem, han for tidigt i morse så då får han komma hem tidigare också! Mysigt. Så jag ska väl sätta igång med matlagningen här om en stund, har i och för sig ingen aning om vad jag ska laga för något... Alltid lika kul, speciellt då man hatar mat egentligen. Att varje dag fundera på vad fan man ska stoppa i sig för att orka och för att inte bli en galen varulv som jag kan bli då jag inte får i mig energi. Suck.

Ikväll blir det gym i allafall, få röra på fetarslet och få lite underbar träningsvärk! Jag känner av litegrann i ryggen sen afrodancen igår och det är ju bra ;) Då vet man att man inte bara har slöat sig igenom passet.

Nu ska jag börja med middagen.

Peace.

And I wonder...

Idag har jag gått omkring och funderat en hel del, jag har bland annat funderat på vad jag ska göra med mitt liv :P Sorgligt nog har jag inte kommit fram till något vettigt what so ever. Jaja, ska jag gå omkring och inte göra ett skit, ska jag plugga, ska jag... vad fan? Vem fan vet. Jag känner mig mest negativ.

Jag har till och med haft så mycket att göra (sarkasm) att jag helt totalt glömt bort att jag har varit utan cigaretter över en månad nu! På min födelsedag tog jag några fyllebloss men dra åt helvete vad äckligt det smakade. Inte ens i fyllan var det gott! Jag förstår inte folk som klarar av att feströka, har dom slutat av fel orsaker kan jag undra? Nää, jag slutade för att jag verkligen ville! Jag vill ta min träning på allvar och jag vill verkligen gå ner i vikt, jävlar vad duktig jag är ibland! ;) I allafall, jag saknar inte ens ciggen. Dom första dagarna var hell, men nu känns det som att jag aldrig har varit beroende. Helt sjukt. Ut med all skit från kroppen bara, bort bort bort!

Ikväll har jag återigen varit och skakat rumpa på afropowerdance, jävlar vad kul det är. Hade lätt kunnat dansa en timme till! Imorn blir det nog gym, orkade inte igår... Fy mig :( Men med såna jävla kramper i magen hade det nog inte blivit något av mitt gymmande. Jag känner mig lite seg i kroppen, jag vet inte om den bygger muskler eller om det är någon slags träningsvärk... Jag känner mig så klumpig och seg på nåt sätt. Min kropp är inte direkt van och träna fyra gånger i veckan ;) Men men, det är bara att kämpa på.

Aaah, nu ska jag dra en dusch och sen ska jag mumsa lite frukt.

Peace.

Welcome!

Min första dag som arbetslös. Eller arbetssökande, som det nu kallas. Det känns redan förjävligt. Har ett gäng samtal jag skulle behöva ta tag i men... Fan att allt tar emot! Sen sitter jag och bollar emellan om det är bättre att ringa eller bara fara dit, vad vet jag.

Inte för att jag känner mig speciellt negativ idag ändå. Är kanonväder ute, knappt några minusgrader och solen skiner som aldrig förr. Jag tänkte få upp min kära sambo från sängen snart, han ska iväg och jobba eftermiddag den här veckan... Undra vad jag då ska hitta på :/ hade tänkt åka och hämta mammas bil  i allafall, hon behöver ändå inte den ;) Sen om man hade handlat och kanske bakat lite. Ikväll ska jag dra på gymmet också hade jag tänkt. Kanske åker och hälsar på och syster med familj bara för att fördriva tiden? Aja, det visar sig.

Nu ids jag fan inte sitta inne längre när det är sånt kanonväder!

Peace.

Bored!

Jag är lite uttråkad.

1. Hur gammal är du om fem år?
27.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Heikki :)

3. Hur lång är du?
158,5cm ;P

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Såg Tokyodrift på 6:an igår :)

5. Vem ringde du senast?
Syster Nina

6. Vem ringde dig senast?
Samma som ovan.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"När kommer ni?" från Jennifer som undrade när vi skulle anlända med fikat som vi köpt på kondis ;)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Hmm... Känner jag inte för att prata så skickar jag gärna sms. Eller när det handlar om mindre grejer. Eller när jag bara har energi över att skriva. Annars samtal.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Varken eller.

10. När såg du senast din mamma?
Hmm, förra helgen måste det nog ha varit.

11. Vilken ögonfärg har du?
Blue.

12. När vaknade du i dag?

Före nio nångång.

13. Vilken är din favoritjulsång?
Alla julsånger! Förutom Stilla natt *hatar*

14. Vilken är din favoritplats?
Beror på humöret och sällskapet.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Där det är mörkt och kallt.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Säkert i Haparanda, förhoppningsvis med barn och hus ;)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Jag minns faktiskt inte. Mina mardrömmar skulle jag tro.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Igår när vi lirade badminton och syrran gjorde nåt knasigt. Trodde jag skulle tappa luften :D

19. Hur stor är din säng?
Lagom stor ;)

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Båda två :)

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Utan kläder.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra sammanlagt.

23. Hur många landskap har du bott i?
Två! ;D Norrbotten och var Övik nu ligger :P

24. Vilka städer har du bott i?
Haparanda och Övik.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Eftersom jag hatar fötter och speciellt mina egna så strumpor :P

26. Är du social?
Ja, jag tror det.

27. Vilken är din favoritglass?
Cola Calippo.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Eeh... Gräddtårta? ;P

29. Tycker du om kinamat?
JA!

30. Tycker du om kaffe?

Ibland. Är helt okej ibland.

31. Vad dricker du till frukost?
Juice eller vatten. Eller thé.

32. Sover du på någon särskild sida?

Det varierar kraftigt.

33. Kan du spela poker?
Ja det tror jag.

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja!

35. Är du en beroendemänniska?
Det skulle jag nog inte påstå.

36. Känner du någon med samma födelsedatum som du själv?
Japp.

37. Vill du ha barn?
Ja det vill jag. Nångång.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Jopp.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja det har jag.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Beror på om det är kallt i havet ;P

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder, inredning... Saker som gör mig lycklig. "Den som spar hon har men inte roligt".

42. Äger du dyrbara smycken?
Vissa är dyrbara för mig.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Desperate housewives, Grey's, Vänner osv.

44. Kan du rulla med tungan?
Japp.

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Alla mina vänner är roliga på sitt sätt! :D

46. Sover du med gosedjur?

Nej.

47. Vad har du för ringsignal?

Lady GaGa - Bad romance.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja, det finns säkert nånstans på mammas vind ;)

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Barnens leksaker.

50. Flirtar du mycket?
Jag är nog lite flirtig av mig har jag hört.

51. Kan du byta olja på bilen?
Nej men jag kan lära mig!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej :D

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Eeh. Jag började läsa på Svensk Maffia men nu har jag paus :P

54. Läser du dagstidningen?

Ibland.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej.

56. Dansar du i bilen?
JA!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Nån kanal här hos systeri.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Ett telefonnummer.

59. När var du i kyrkan senast?
I somras när Elin och Johan gifte sig.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Hasse Bolin. Hur kul snubbe som helst.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Jag är stadsbo... En natt är enough.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Älsko idag när han köpte våra nya kökslampor. Puss :*

Nu åker vi mot stan och handlar ;)

Peace.

No good

Onsdagmorgon. Idag hade jag jobbat egentligen men hur jävla roligt hade det varit? Nej, jag klarade av halva dagen i måndags. Ledig idag och sen jobbar jag helgen. That's it. Om det nu inte råkar vara någon som kommer och knackar på min dörr och erbjuder mig ett drömjobb direkt med superbra betalt... Eh, nä.

Igår var jag till arbetsförmedlaren och vi gick igenom mina uppgifter och annat. Det stod där bl.a. att jag fortfarande gick gymnasiet. Hm, bara det förklarar hur ofta jag har varit där. Det är ju snart bara tre år sen jag tog studenten ;) I allafall, jag sa till honom att jag står här utan stämpling och allt i och med att jag inte varit med i a-kassa nog länge, och han tyckte jag var berättigad till grundbeloppet i allafall, och det är inte mycket men alltid nånting. Så... Idag skulle jag behöva åka till både Naturkompaniet och Erätukku och få mig arbetsgivarintyg... Sånt där som man vet tar tid för dom att skriva och man inte vill störa men sorry, I have to.

Och denna jävla nackvärk! Fan, det var ju så bra där ett tag. Nu har jag haft två eller tre dagar då det har gjort ont som fan. Och grejen är den att jag hatar att sova på mage, för det är då jag får ont. Men varenda jävla gång jag vaknat i natt så har jag legat på mage. Usch, det har bara pulserat i nacke och huvud. Förhoppningsvis så är det inte nackskadan från när jag körde i diket som spökar, utan att det bara är helt vanlig värk. Men det känns förtfarande inge vidare.

Jag kanske borde klä på mig och åka iväg och handla, känns som att kylskåpet gapar tomt.

Peace.


Ett frågetecken.

På nåt konstigt sätt så känns det fortfarande inte lättare. På nåt sätt känns det som mygel. Det är en massa frågetecken som uppstår överallt och jag vet inte riktigt vad jag ska tro på. Det är en massa frågor som jag vill ha svar på men som ingen kan besvara. What the hell? Varför inte säga sanningen? Usch. Jag som trodde att jag hade det så bra... Yeah right. Detta är återigen ett bevis på att man inte kan lita på folk. Hur trygg man än känner sig så skiter det sig alltid. Punkt slut.

Idag har jag bara slöat runt och inte fått något vettigt gjort. Vi har tvättat lite och diskat men jag har ännu en hel del kvar att göra. Städa toan och dammtorka allt i vardagsrummet... Ändå sitter jag här. Jag hade eventuellt tänkt fara på afropowerdance ikväll också så jag vet inte hur jag ska hinna med allt ;) Jag kanske får sätta igång.

Jag vill ha ett jobb. Helst nu. Paniken börjar att komma sakta men säkert.

Peace.

God morgon!

Lördagmorgon och jag har vaknat före 8. Jag vet inte om jag ska kalla det tragiskt eller vad jag ska kalla det :P Iofs åker vi ju iväg till Oulu på ett tag... Så hursomhelst hade jag ju ställt väckaren. Men ändå, det känns helknasigt.

I natt har jag sovit ganska gott. Jag har dom senaste veckorna sovit jätteoroligt, och drömt en massa konstiga drömmar. Jag har inte känt mig ordentligt utvilad på jag vet inte hur länge. Jag har haft svårt att komma på vad det är som känns tungt, och det känns som att det har legat något i bakhuvudet som gnagt. Igår blev jag uppsagd. Det var en jobbig dag. Även fast jag nånstans har vetat att affärerna inte går riktigt som dom ska så känns det ändå tufft med ett sådant besked. Jag får välja att jobba kvar två veckor om jag vill. Och det känns jobbigt. Jag måste ju jobba kvar pga ekonomins skull, men jag kommer inte att vara lycklig. Jag hoppas bara på att dom här två veckorna kommer att gå fort. Ibland känns saker och ting bara så... Åt helvete. Det finns inga jobb att få idag. Eller jo, men inga som intresserar mig på rätt sätt. Och jag vet att arbetsförmedlingen kommer att kräva ett och annat från mig. What to do? Det är mycket som snurrar i huvudet just nu.

Nu ska jag börja dona på här lite, fixa håret och sminket och åka iväg till mamma sen.

Suck...

Peace.

Hjälp Haiti!

Idag när jag kom till jobbet och kollade mailen så fick jag syn på ett mail som våran VD hade skickat. Rubriken var Hjälp Haiti! och alla Naturkompaniet-butiker skulle printa ut pappret som var bifogat och sätta den nånstans i butiken där kunderna kan se den. Projektet heter Tält till Haiti, där en svensk företagsman kom på, att istället för att skicka våra pengar till människorna där (och vem vet hur mycket av det vi ger hamnar där egentligen...) så varför inte ge dom något som dom verkligen behöver?

Jag blev impad av det här projektet, och det hoppas jag att många andra också blir. Har man tält och filtar över hemma, som man inte behöver och inte har använt på flera år, GE BORT DOM! Gå in på närmsta Naturkompaniet-butik och skänk ett tält eller ett gäng filtar. Människorna i Haiti har inga hem, dom behöver tak över huvudet. Dom behöver det!

17:e februari skickar vi alla tält och filtar vi har fått vidare till Haiti. Har man möjligheten att hjälpa till så tycker jag att man ska göra det!

Vill ni läsa mer om projektet, gå då in på www.naturkompaniet.se, där finns info om hur allt går till och fakta om organisationen. Kom igen, skynda på!

Peace.


Tröttmössa

Jag är helt slut. Det tar på krafterna att varannan vecka vara ledig tre dagar, jobba en, och sen vara ledig tre igen. Den dagen då man jobbar känns som hell, inte att jag inte vill gå dit, men man blir ju extremt slö... Efter jobbet åkte vi till smedjegatan så jag fick äta lite soppa, slöade ett tag och surrade på. Åkte och hämtade syrran från jobbet, åkte hem och bytte om och sen drog vi på gymet. Jag vet fan inte när jag har kämpat sådär hårt sist :P Jag trodde ärligt ett tag att jag skulle tuppa av! Haha, fyfan. Afrodansen i tisdags gjorde sitt, har haft sån träningsvärk i magen och rumpan. Nåja, jag tänkte att 100 sit-ups ska jag väl klara av... Och jo, visst gjorde jag det. Men jag trodde att jag skulle dö. Jag har inte gjort 100 sit-ups sen jag minns inte när. Månne om det var fotbollstiderna. Haha, fan vad tragisk jag är :D Nu känner jag mest för att gå och sova...

Imorn är jag som sagt ledig, och på schemat står städning... Yippiieeeee..................... Not. Det känns som att man jämt måste städa. Tråkigt, tråkigt, men what the hell. På kvällen blir det självklart Let's Dance med frugan, och på lördag åker vi mot oulu och hälsar på "plast" farmor och farfar och lite annat folk. Ser framemot att fara, ska bli skönt att träffa dom. Anyway, jag tror jag ska fortsätta glo på Jims värld och eventuellt somna i soffan ;)

Peace.

Done and done!

Oh. Mitt projekt angående garderobsrensningen gick hur bra som helst! Typ en och en halv sopsäck lyckades jag tömma, och det är en hel del kläder. Vissa plagg har jag haft på mig senast för typ tre år sen :P Tragiskt. Så nu finns det massor med plats igen för nya, fräscha plagg! WEEE! Och för Heikkis kläder då, självklart. Det var ju orsaken till att jag rensade ;)

Mitt i rensningen insåg jag att vi hade på tok för lite galgar, samt att jag ville ha nån smart förvaring till alla mina sjalar. Så detta resulterade i en tripp till IKEA! Köpte allt möjligt smått och gott, men även galgar! Och nånting som heter komplement multihängare, som var hur bra som helst (tänkte lägga in en bild här men bloggen funkar inte riktigt som den ska). Nu hänger alla mina sjalar snyggt där i garderoben ;) Ordning och reda!

Nu ska jag och mina utmattade muskler se på CSI och gosa med älsko.

Godnatt!

Peace.

RSS 2.0