Smart-ass

Känns sådär skumt. Jag hämtade ut mina glasögon från synsam (synoptik, nordsyn, optikskit, vad fan det nu heter nuförtiden, jag säger iaf synsam!) i fredags och har nu försökt att ha på dom så mycket som möjligt. På fredagkväll när jag tog på mig dom så kändes det som att jag var full, helt sådär skumt. Det kändes inte alls lika stabilt som med linser, men jag antar att man måste vänja ögonen vid att bära glasögon också. Det konstiga är att jag hela tiden vill tro att det är mina solbrillor jag har på, typ att jag tar av mig dom när jag stiger ur bilen och andra konstiga saker. Nåja, jag känner mig smart när jag har glasögonen på, hur det nu kan komma sig ;) Anyway... Det blir nog bra det här, med lite övning så :P

Är grymt trött idag, vaknat före fan (obs! är arbetslös) och börjat städa. Tvättat fönster, fixat och donat, köpt mattor, dammsugit, skurat, dammtorkat, bytt sängkläder, ordnat och sorterat. Sådär! En vecka kvar tills man måste göra det igen... Puhh. Det känns bra ett litet tag i allafall.

På fredag åker jag och frugan ner till övik och det ska bli hur nice som helst. Träffa lite roligt folk och bara vara :) woho!

Sen vill jag gratta min vän Sussu som fått en liten flicka i morse! Ett till liv till denna värld. Hoppas allt har gått bra, jag tänker på er!

Nu lite Sex and the city, som vanligt ;) Sen snuffsa med älsko som redan ligger och sover.

Peace.

Tack

Ibland känns huvudet bara så tomt. Jag orkar inte tänka eller vrida och vända på saker och ting. För en gångs skull låter jag allt bara vara. Bara sådär liksom. Jag har blottat mina känslor ikväll och det är därför jag känner mig så tom. Jag har fått förklara, tjata, gråta och kramas... och det känns så underbart. :*

Jag väljer såhär. Ja, jag behöver inte förklara eller fråga. Du har svikit mig och sen ljugit mig rakt i ansiktet, men jag bryr mig inte. Du vet inget, och jag skiter i vilket. Det är inte så noga, för vet du... jag orkar inte med falska människor som du. Och du, gör hur du vill. Tro vad du vill. Det är så jävla lätt att skylla på den som håller käften. Men fortfarande håller jag käften, och kommer att göra det tills jag dör. Samtidigt känns det så sköööönt. Du tjuvar inte min energi längre. Det känns som så befriande på nåt sjukt sätt, jag kan som inte förklara... Som att en sten fallit från mina axlar, lite så känns det. Nu kan jag koncentrera mig på det som är viktigt i mitt liv. Tack, antar jag.

Jag ska kolla nåt avsnitt av Sex and the city, sen ska jag lägga mig bredvid hjärtat och andas in... mmm!

Peace.

Just a feeling



Fuck you very much.

Peace.

Ooooooooh!!!!

Min kropp är mör som en torr kanelbulle. Efter ganska många pass på gymmet + Johannas flytt igår så känns det som att den kanske skulle vela vila litegrann ;) Så idag blir en vilodag. Har ingen aning om vad jag ska hitta på, faktiskt. Kanske sno mammas bil och dra iväg en sväng nånstans :)

På lördag åker vi mot lule och lulecruising. Det ska bli skitkul, spännande och intressant... fri tolkning. Shit, det är helt sjukt att det är ett år sen vi var dit sist... tiden går så grymt fort att man inte märker av det på andra sätt än såhär, hur tragiskt det än låter. Tiden bara går och går men jag, jag förblir 16 år ;) underbart! (det rimmade ju, jag kanske har nån gåva trots allt ;))

Första helgen i juni kommer jag att spendera i Övik! Pratade just med Sandra och fyfaaaaan så jag saknar henne och alla andra knäppskallar! Alla flummerier och sånt, hoh... Men snart ses vi :) Myser och pratar.

Neh, nu ska jag ta och släpa min halvdöda kropp till duschen och sen blire nå bus.

Peace.

Äre så?

Ibland börjar jag fundera på något. Och funderar vidare, och vidare, och vidare, så jag till slut inte minns var det var jag började eller vad jag egentligen funderar på. Hjärnkontoret får jobba som aldrig förr, och jag har lätt för att vrida och vända på saker. Det har jag alltid haft och kommer alltid att ha, så äre bara. Punkt slut.

Vissa gånger när man kommer in på något specifikt att fundera på känner jag bara "fan också". Antingen vill jag inte tänka på det, eller har ingen ork att tänka på det. Oftast det förstnämnda. Tankekraften är så jävla stark vissa gånger, man blir förvånad, förbryllad, intresserad och häpen. Hur fan hamnade jag här liksom? Tycker jag verkligen såhär, eller är det på grund av alla omvägar som jag tog som till slut faktiskt gjorde så att jag fick den här känslan? Shit alltså.

Ibland vet jag inte. Så är det bara. Man kan inte veta alla gånger. Jag vill inte veta alla gånger. "Den som lever får se" var det nån klok jävel som sa nångång, och fan så rätt den personen har/hade.

Jag vill leva mitt liv och vara mig själv. Jag vill inte ändra på mig för någon annans skull och jag kommer aldrig att göra det heller. Det kommer alltid att finnas dom som bara klankar ner på en, tycker man gör fel, irriterar sig på en och surar ihop. Men jag skiter i dom, för jag är jag, i alla fall. Det är det inte många som är idag. Så länge man är sig själv och skiter i dom bittra jävlarna tror jag att man kommer jävligt långt.

Fan, jag är nöjd ändå! :)

Peace.

You did it for love

Det är så konstigt hur man kan sakna någon man aldrig har träffat... Det gör så ont.

Simons låt


"Please, don’t walk away
I get down on my knees, I’m begging you, stay
Baby, baby please, it’s just hurting me so
I cannot let you go, let me wait till tomorrow

Now I close my eyes, as you walk away
And I realise, there’s nothing more to say
And I understand I can’t hold your hand
But I did it all, I did it for love"

  


Sov gott lillen.

Peace.


In my head...

Shit alltså, vilket sommarväder vi fick helt plötsligt! Så underbart och det är sjukt att man har lyckats skaffa sig en solbränna i mitten på MAJ! What the hell liksom. Helgen har varit mysig... På lördagkväll blev det bastuflottepremiär :) Inte för min del dock, grabbarna bastade. Men nästa gång ska jag också! Det var riktigt mysigt. Sen var jag och Sandra och rodde båt en sväng, haha, det var skoj! :D (two bitches & a dog)

Hur tyder man drömmar? Har dom alls nån koppling till verkligheten? Jag har drömt så underliga drömmar dom senaste nätterna så att det känns som att jag inte riktigt vet vad jag ska tro... Shit, getting confused alltså. Nåja. Jag minns inte riktigt alla detaljer så det kan vara mycket som spökar hos mig. Skulle bara vara kul att veta vad som har för mening med allt. Håller jag på att bli knäpp? Är det äkta känslor som kommer fram? Är det något som har hänt/händer/kommer att hända? Jag vill veta, men jag vill helst veta nu, på en gång.

Stan blev mörk helt plötsligt. Mysigt. Nu blire en dusch, stan med frugan och sen ska vi iväg till Vuono city.

Peace.

Going to Skåneland

Hm. Jag är ju en sån person som är lite smånervös inför allt möjligt, även sånt som man inte behöver vara smånervös över. Då ska vi ju åka till Skåneland imorn och det känns lite smånervöst. Själva resan alltså. Det är mest för att jag jämt tänker "tänk om...", och det är klart att det mesta går åt helvete då ;) Men men, jag får ta och varva ner helt enkelt, andas lite så blir det nog bra.

Det ska bli skönt att komma iväg några dagar, få lite miljöombyte och träffa min älskade storasyster. Dock är själva orsaken till att vi åker hemsk. Vi ska säga farväl till lilla Simon, som inte ens fick se denna värld. Tyvärr blev något fel och han dog i min systers mage. 970 gram liten och 37 centimeter kort. Så liten. Ibland händer saker som inte går att förklara, sorgligt nog... Det känns orättvist.

Puhh... jag kanske bara behövde vädra tankarna. Det är bra nu. Jag borde kanske fortsätta med mitt.

Peace.

Onsdagsunderhållning

Jag är så sjukt trött. Så jävla trött att allting blir så roligt. Jag sitter här och flummar för mig själv, ja det går ju det också om man inte har nåt bättre för sig ;) Är alldeles för trött för att orka ta mig nånstans, och alldeles för ofräsch och lat. Kört ett gympass idag där jag höll på att dö och en långprommis med frugan, hur skönt som helst. Och det är skönt att det börjar vara så ljust ute på kvällarna, för att jag är då fan aldrig trött.

Är lite nervös dock, pratade med Carita idag och vi ska försöka fixa nån snygg frisyr åt mig, iiik! Jag fattar inte varför jag är så "mån" om mitt hår när det ändå är såhär kort, spela roll om det blir kortare liksom! Coolt och häftigt ska det vara, sen är jag lite tveksam över vad fan jag ska ha för färg... Tips? Mörkbrunt? Lilasvart? BLONT?! IIIK! :D

Jag har två prydnadsgiraffer, en stor och en liten, som står på golvet bredvid tv-bänken och nån (säkert jag) har väl råkats stöta till dom så att det ser ut som att den lilla giraffen sniffar den stora giraffen i röven.

Onsdagsunderhållning på hög nivå.

Peace.

Leva livet

Hoooh, magen bokstavligt talat skriker efter lunch men den får faktiskt lov att vänta en stund till, känns lite tidigt att äta lunch vid 11 när jag ätit frukost vid 8... Det är så konstigt, jag märker på en gång om jag inte ätit en så stabil frukost, jag håller på att dö timmen innan lunch, men om jag däremot skippar frukosten helt och hållet, då kan jag gå omkring en hel dag utan att äta. Helskumt det där... Dessutom är jag less på ägg.

Shit, vad jag längtar till sommaren... Jag vet inte varför, somrarna känns alltid så bekymmersfria på något sätt. Man tar allt med en nypa salt, allt känns så "äh, det ordnar sig", typ. Å herregud vad lite jag har sovit förra sommaren egentligen, det är konstigt att jag har överlevt över huvud taget! ;D haha, men jag levde livet fullt ut och det känns så jävla bra. Nu längtar jag, oh fyfan vad jag längtar. Sen har jag ju fått sommarjobb också så bara det känns som så... sjukt skönt bara.

Om en vecka åker vi till skåne och jag får krama om min syster. Det ska bli mysigt.

Peace.

Sakta men säkert

När det mesta här i lägenheten börjar vara på sin plats så åker vi till ikea och köper mer kaos ;) badrumsmöbler den här gången, i och med att det inte finns någon förvaring över huvudtaget i toan, förutom ett badrumsskåp... Vill ju kunna gömma linsvätskor och hårsprayer och annat gojs i nåt skåp och nu kan jag det ;) köpte även en såndär klädförvaringsgrej, med 4 korgar, så nu är alla handdukar och "singelbäddsett" sorterade (för dom får ju självklart INTE blandas ihop med dubbla bäddsett & lakan ;)). Anyhow, idag ska dom sista hyllorna på plats och sen ska jag bära lite skit till förrådet. Vi ska även försöka komma på nån smart lösning till en tavla här ovanför soffan, den måste ju vara sisådär 2 meter bred MINST men inte så hög... så får väl se vad vi hittar på för nåt ;) fototapet inramat kanske? Aja, får se.

Jag var helt jävla bombsäker på att det var måndag idag när jag vaknade och jag fick nästan panik när jag såg att Heikki ännu sov, han jobbar ju förmiddag nästa vecka och det är uppstigning kl 4 för honom... Det tog ett tag innan jag fattade vars jag var och vad det är för dag, klockan var sju och jag var helt borta. Helgen blir helknasig om man tar sig nån grogg på fredag istället för på lördag som vi brukar, jag fattar ingenting längre. Igår trodde jag hela dagen att det var söndag... Puhh. Lagomt förvirrad. För min del spelar det ju egentligen ingen större roll vad det är för dag, jag är lika fri alla dagar ändå :P tragiskt!

Nu ska jag mysa på en stund med älskopälsko, och kanske försöka äta något...

Peace.

RSS 2.0