!



Peace.

Värdelöst!

Aaah, då har jag varit på massage igen. Grymt skönt, och det gjorde grymt ont i början, men nu är dom flesta knutor och snurror borta från både rygg & nacke. 1½ vecka så ska jag tillbaks igen, och då skulle hon köra nån värmetjox på ryggen för att musklerna som ligger djupare in också "ska bli bra". Alltså min rygg är ju helt fucked up. Helt sjukt.

Sen har jag återigen funderat och funderat och funderat. Som syrran skrev så har 2010 varit ett jävla skitår egentligen, och inte räcker det med allt som redan hänt, då ska en hemskt tragedi drabba släkten, det är helt sjukt. Det finns inga ord som kan beskriva hur ledsen man blir när någon förlorar ett litet barn, ingen ska behöva gå igenom något sånt, aldrig nånsin. Man önskar det fanns något man kunde göra för att stilla smärtan hos min kusin och hennes familj, men det finns det inte. Det finns inga genvägar eller sätt att fuska sig fram när det gäller det, hur sorgligt det än är och hur mycket man än önskar att man kunde göra det ibland.

Det är snart oktober, och det ska bli skönt att det här året snart är slut. Visst, allt har inte varit skit... Men det positiva väger inte lika mycket som det negativa, som det känns just nu i allafall. När ska man få höra lite goda nyheter? Eller är det såhär det ska vara? Bara ta emot smäll efter smäll efter smäll? För då vill jag inte vara med nå mer. Då skiter jag i detta och gör något annat. Det här är helt värdelöst.



Peace.

Deadline

Aaah, denna satans nackvärk. Ska bli helt otroligt skönt att få gå på massage imorn!

Har just fått färdigt min inlämningsuppgift som vi har deadline på nu på natten ;D Känner mig ruskigt duktig, har inte lämnat skiten till i kväll som jag vanligtvis skulle ha gjort. Dock måste jag ännu mejla in en uppgift till en lärare, hon hade tydligen raderat mitt senaste mejl... Ruskigt schysst ;)

Nu ska jag ta en snabbdusch, äta lite lunch och sen ska jag ut och njuta av det fina vädret. Det är nog en av dom sista dagarna vi får som är såhär soliga... Sen får vi vänta till våren.

Peace.

Snart kommer alla känslorna på en och samma gång

Äntligen fredag. Nog för att dessa tre veckor som jag nu gått i skolan har gått jävligt snabbt, tycker det är helg mest hela tiden, och det är ju bra om tiden går snabbt ;) Har just nu en kort rast, sitter återigen och försöker lära mig något om datorer och dokument och dittan och dattan, nåt fastnar ju alltid men för det mesta så är jag bara ute och cyklar ;) Haha, men det kommer väl med tiden.

8:e oktober måste vi redan informera in två platser som vi skulle vela praktisera på... Och dom måste vara i närheten av Kemi, just för att läraren ska kunna komma och checka in oss ;) Sen tredje och fjärde året när vi har längre praktik får vi göra den var vi vill... spännande. Har iofs inte funderat så mycket på var jag vill vara... ännu. Kanske dags att börja göra det. Nog för att jag tror att dom flesta i min klass praktiserar i Torneå/Kemi, men ändå, vill ju inte förlora någon bra plats i min hemstad ;)

Ibland känns det bara så tungt. Och då gör jag som jag alltid gör; jag har så fullt upp så jag slipper stanna till och börja fundera, för det är då hela min mur rasar samman igen. Put a smile on your face, lev livet och skit i bekymrerna, visst det går. Klart det går, det har jag ju bevisat. Men ibland har man bara lust och skrika ut sin smärta och slå ner nån. Jag borde inte slåss och jag ska inte slåss men fan, det kanske skulle kännas lättare... Eller så inte. Man har accepterat att mamma är sjuk, men ändå inte. Jag tror fortfarande jag är chockad, eller nåt, jag vet faktiskt inte vad jag är. Ibland känner man sig så sjukt förvirrad bland sina egna tankar. Konstigt...

Nej, jag stannar inte upp nu. Jag fortsätter kämpa så jag slipper handskas med skiten. Oh yeaaaaah.

Peace.

Trött som fan

Detta är helt sjukt. Jag är så trött så jag går omkring och håller tummarna för att inte däcka av bara, så slut är jag. Och det är lite jobbigt, för det är sällan jag är SÅHÄR trött, vissa dagar kan jag känna mig trött och tänka "jaah, det vore skönt att ta en powernap på en kvart och samla nya krafter", men sånahär dagar känns det som att jag skulle kunna sova i flera timmar, vakna till, gå på toa, äta lite och fortsätta sova. Jag trodde inte att det skulle ta såhär mycket på krafterna att vakna kring 5 och sitta i skolan en hel dag... Men screw me, är jobbigare än vad jag trodde. Jag orkar ingenting. Helt fucking jävla orkeslös är jag. Fan vad jobbigt, jag vill ha min vanliga energi! :( Shiiieesseeee alltså!!

Jag tror jag åker och köper lite fika och drar till vuono en sväng, om jag inte somnar vid ratten påväg dit. Sen blire rökt sik på smedjegatan, fifan vad gottit.

Ibland känns allting bara så jävla jobbigt. Vilken skitdag alltså.



Peace.

Nightmare

Lite småtrött känner jag mig faktiskt. Jag älskar hösten, den är grymt mysig, tända ljus, mörka textiler, man sover gott om nätterna när det är mörkt ute, lyssna på regnet... Men fan vad trött jag blir. Det är ju faktiskt lite jobbigt att gå från ljust 24 timmar om dygnet till ljust kanske 12 timmar om dygnet, det är nog en vanesak :)

Jag vaknade i morse av att jag drömde en helknasig dröm. Vi fick ju sprojjtans nya laptops från skolan förra veckan, och i drömmen skulle jag iväg till Johanna och hälsa på, men hon bodde på något konstigt ställe... Just nu minns jag inte var men nånstans i m-lund var det i allafall. Jag hade då tagit med min laptop dit men kom sen på att jag inte orkar bära runt på den överallt så jag gömde den under en buske just utanför hennes dörr, typ. Vi var ute och gick med hundarna, en av dom var stor som ett hus nästan, och jag fick hålla hans koppel och han drog som fan så jag sprang runt i m-lund som aldrig förr, en galen hund och jag. Efter många om och men kom jag till slut hem till Johanna igen och hon stod vid porten och väntade, jag sa hejdå och hukade mig för att ta datorn... Den var borta! Dom hade lämnat min fina datorväska som jag köpte men själva laptopen hade dom snott. Jag fick världens jävla panik, typ att jag kommer bli utkickad från skolan (HAHA) och sen ringde jag 112. Kvinnan som svarade där bad mig ringa "lokala numret till polisen" som är 114 14, visst? Anyhow, jag frågade henne om hon kunde koppla dit mig och hon sa att det är så många i kö nu så det går inte, jag får ringa nästa dag eller nästa vecka istället :D Haha, helt jävla sick... Den jäveln som vågar sno min dator...

Idag har jag ätit lunch med Sandra, Peti och Stefi, hälsat på hos syrran, varit till Torne och inhandla en puma-väska ;D Kom hem, fixa käk, åt käk, degat lite på the sofa. Händer nog inte så mycket mer ikväll, borde diska, duscha, glo idol och sen sleepa... Tidig uppstigning imorn, lång dag också, men det ska nog gå bra :)

Peace.

Bitter

Har ingen ork att skriva något vettigt. Är trött men det är cold case på tävä'n så jag kan inte gå och lägga mig förrän det har slutat... spännande.

Imorn börjar jag inte förrän 11.30 ;D what a looong day, psst. Dock blir jag förbannad på fittCSN, dom verkar inte veta nånting på det där jäkla stället... Förbannad jag blir.

Valet håller jag bara käften om. Det gick åt helvete och jag är bara glad över att jag har dom närmsta åren "försäkrade", jag ska plugga. Hade jag varit arbetslös hade jag behövt flytta hem till mamma. Sen får vi bara hålla tummarna att jag håller mig frisk :) och att alla andra håller sig friska. Vem bryr sig om att skatterna sänks när allt annat bara blir sämre... Lite bitter är jag.

Nuuu blire till att borsta tanden och sen sova.

Peace.

What a day...

Haha, vilken jävla dag det har varit alltså. För det första så försov jag mig i morse, snoozade för länge och fick lite bråttom sen... Men ingen fara, vi kom till skolan i tid. Efter vi parkat bilen och jag klivit ut därifrån tittar jag ner på mina fina nya skor, och vad ser jag?! JO ETT JÄVLA HÅL!!! Rövlimmet hade släppt och mina nya dojjer (eller min nya dojja, var ju bara ena av dom) som jag köpte i fredags var sönder! Grr, tungt besviken... Det gick jag sen omkring och irriterade mig över hela dagen. Kom hem, slöade på en stund och sen skulle vi snacka pension på banken. Yeeeij, eller så inte... Min pension var så fjuttig så den var väl inget att hurra över. Var på Intersport och bytte ut mina skor till ett par likadana, var på ica med mamsen och sen åkte jag hem, skulle äta lite mat som Heikkan gjort och gott var det.

Jag: Mamma, har vi nångång ätit såndär mat som heter sjörövarpotatis?
Mamma: Hmm... Ja jag vet inte, jag känner då inte igen namnet. Vad innehöll den då?
Jag: Jaah alltså, typ kött och potatis.
Mamma: Njae jag vet inte, känner inte igen det namnet i allafall.

Maten hette sjömansbiff. Så det var inte så konstigt att inte morsan kände igen namnet... haha. Anyhow, gott vare i allafall. Sen har jag bakat, när jag började med bulldegen så funderade jag vad fan jag gett mig in på... Men det gick bra, bullarna blev goda. Mockarutorna blev brända som fan däremot. Klockan 20.05 fick jag in skiten i ugnen och den skulle vara där en kvart, 20.30 tänkte jag då, då har den ju varit i 15 minuter... Eller så inte. 25 minuter senare var kakan helt svart. Haha FUCK :D Får försöka göra nya mockarutor imorn om jag pallar, luktar fortfarande lite bränt i min nystädade/nybakta lägenhet. Crap.

Nu orkar jag inte med fler skitsaker idag så jag går och glor på TV och hoppas på att socialdemokraterna säger något vettigt så jag kan ge min röst till dom.



Peace.

Bad habit

Uuuh, mitt i städning. Fan vad tråkigt det är, men det känns så grymt skönt sen efteråt. Dammsuga, skura, byta sängkläder... Tvätta fönster och gardinerna får jag nog fixa imorn tror jag, orkar inte ikväll. Var på ICA och spanade efter likadana gardiner som Kati hade men dom var självklart slut! :( En i personalen skulle göra sitt allt för att försöka fixa fram ett par åt mig, hihi. Dom kommer på fredagmorgon, om dom nu kommer. Håller tummarna :D Annars gör jag inbrott i en villa i Grankullen...

Fan, en sjuk grej hände. Igår när syrran med familj kommit hem från Cypern åkte jag ju självklart dit. Satt där nån timme och glodde, sen skulle vi gå ut och röka. Ja, röka. Helt automatiskt så rökte jag en cigg och kom inte på det förrän då på kvällen! Helt sjukt :) Det var min nionde dag utan cigaretter, så jag får helt enkelt börja om från början... Detta blir då dag 1. Deprimerande, ja, men what the hell. Kul och prova och se hur det går :) Lite skumt bara hur jävla snabbt man får in en ovana, konstigt.

Nu tror jag golvet har torkat så jag får fortsätta plocka och dona här, sen blir det idol, en dusch och sova, är dags för skola imorn igen. Dock har vi värsta sovmorgonen, börjar inte förrän 9.15 :D THAT'S WHAT I CALL LYYYYYX!!! :D



- Haha, den här bilden är nog tagen när jag var typ 15 eller 16 :D

Peace.

Resfeber!

Nu blir jag faktiskt lite bitter. Alla andra är ute och reser jämt tycker jag... alla förutom jag. Vad beror det på? Är jag så hemmakär så jag väljer att stanna hemma? NEJ. Är det för att jag tycker att resa är skit? NEJ. Jag kommer helt enkelt inte iväg, helvetes skit! Jag skulle ju till Turkiet i sommar och hälsa på min fina Camilla, kom jag iväg? NEJ! Jag jobbade som fasen, tjänade ihop pengarna till min resa, hurrade, jublade, såg framemot att åka. Då kom jag in på universitet helt plötsligt! Det känns som att det hela tiden är något som kommer i vägen för det jag ska göra, jag vet inte varför. Jag prioriterar. Jag får dåligt samvete om jag är borta från jobbet och blir erbjuden extra... Jag får dåligt samvete om jag är borta från skolan när jag vet att det är för MIN skull jag är där och det är för att JAG ska få en utbildning som jag faktiskt går där, det är MITT EGET VAL. Sååå... Därför. Livet kommer i vägen för livet.

I oktober är jag ledig en vecka, undra om jag skulle få med mig älskopälsko till Egypten?! Haha, nej det får jag inte... Jag får resa själv. Jag får åka till Helsingborg, krama om min syster, besöka underbara Danmark, gå omkring och beundra dom vackra byggnaderna, irra bort mig i den fina staden. Eller nej, jag vill inte irra bort mig... Då blir jag bara nervös och får panik, blir rånad på mina surt förtjänade pengar och blir bitter för resten av livet. Haha, dammit. Jag älskar den staden.

Anyhow, resfeber har jag. Nånstans vill jag åka. Vem tar emot mig?! :D



Peace.

Fasen vad livet är härligt vissa gånger!

Sitter i SKOLAN och SURFAR på min nya LAPTOP som jag har FÅTT! :D förutsatt att jag inte söndrar den då... eller tappar bort den. Eller spiller grogg på den, eller något annat. Fasen vad livet är härligt vissa gånger ;)

Trött som en gnu är jag, vaknat 05.20, lega och snoozade i hundra år kändes det som... Jobbade kväll igår så det är svårt för mig att lyckas somna vissa gånger, klockan var väl kring tolv när jag släpade fetarslet till sängen :) Anyhow, två timmar kvar så får jag åka hem, ska hämta upp vovvsen, åka till mamma och äta lasagne och sen ska jag till Vuono för att favoritfamiljen kommer ju hem idag! WEEE! Hem till kalla Sverige, fasen vad livet är härligt vissa gånger ;)

Grymt najjs, kort dag imorn, kort dag på onsdag och sen är vi lediga torsdag och fredag. Har ingen aning om vad jag ska hitta på... På lördag blir det fest med en del av det gamla gänget och det ser jag framemot som fan alltså. Ska bli hur kul som helst, var ju 100 år sen sist JÖH! Fasen vad livet är härligt vissa gånger ;)

TJING!

Peace.

Only saturday

Haha, jag har varit helt jävla förvirrad idag. I morse när jag vaknade var jag 100% säker på att det var söndag, jag kände mig lite småstressad över att jag måste gå ut med hunden, duscha och sen åka iväg och hämta ut Volbeat-biljetterna då dom skulle hämtas ut senast på söndag då. Sen skulle jag ju även jobba från 17-21. Helt sjukt, det är ju för fan bara lördag... Så därför sitter jag här fortfarande och har inte fått nånting gjort, jävla slöarsel man är ibland. Nåja... 

Igår var vi alltså till Lule, jag och pälsk. Två timmar tog det på Sunderbyn och det var riktigt intressant :) Den mesta informationen visste jag ju om redan, men det var ändå en del info som man uppdaterades med och det var ju superbra. Nu får vi se hur allt blir... Jag är optimistisk i allafall och det känns grymt nice! Efter Sunderbyn åkte vi in till stan och åt buffé på Baan Thai, riktigt gött vare. Gick på shopping en sväng och kollade runt, köpte lite majjk-up på H&M och två tröjor på GinaTricot, älsko köpte sig ett par jeans på JC :) Sen åkte vi vidare till Storheden, köpte kofta & sjal på H&M, sen var det dags för gubbarnas IKEA, alltså Biltema... Kände att jag var skyldig Heikki att gå runt där och vara snäll, han hade ju trots allt varit snäll och följt med mig på mina tråkiga affärer ;) Efter det var det Intersport där jag köpte ett par sneakers (äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och Lindex och KappAhl, sen var vi lite trötta efter en lång dag så vi beslöt oss för att åka hemåt :) En underbar dag med min underbara älskling, tack för allt :*

Känns som att det är mycket som händer nu, att jag har 100 bollar i luften hela tiden, men fyfan vad jag trivs. Jag känner mig så otroligt problemfri och optimistisk för allt det här, det skulle ju inte hända oss om inte vi orkar med det, eller hur? Nu får det vara slut på grubblerier och annat, jag ska leva mitt liv, älska människorna omkring mig och bara vara glad, vara så sjukt jävla glad som bara jag kan! Lovely. Allt ordnar sig, jag vet. Jag vet! :)

Peace.

Waiting...

Aaah, har några minuter på mig att "klottra" ner några ord innan idol börjar... Idag var jag hemma från skolan redan före två, var förbi på synsam eller vad fan det nu heter och betalade bort mina glasögon, förbi på AF och avskrev mig från skiten, kom hem och myste på lite innan jag däckade... Helt sjukt hur trött jag var :/ Undra varför jag är så trött jämt? Människan är nog inte skapad för att kliva upp strax efter 5 tror jag. Omänskligt. Okristet. Hemskheter.

Anyhow, vi har ätit tacopaj och det var riiiktigt snajjsigt, bokade också biljetterna till VOLBEAT!!!!! Fyfasen vad underbart, jag som har gått omkring och grubblat över att jag inte kommer få se dom spela... Pff, jag får se dom spela! What a happy day! :D

Haha, fyfan vad Anders Bagge är bäst! Nu blire Idol och sen bastu, sen ska vi sova så vi orkar vakna, vi ska vara i Luleå klockan 10. Spännande!!!!!! :D

Peace.

Kortis nr 3

Shiiiiessse alltså, helt sjukt vad trött jag är. Sitter i skolan och har en genomgång av dator-och internettjox, sånt där som jag är skitbra på! NOT. Och skitintresserad av! NOT. Nåväl, är väl lika bra att man lär sig att använda skiten så man slipper fråga folk jämt om hur man gör... Många frågetecken men what the hell, allt kan ju inte falla på sin plats på en gång... Eller? :)

Idag har vi börjat 07.15 och slutar kring tre, lång dag med mycket info :) Men jag klagar inte, jag trivs som fisken i vattnet. Imorn bär det av till Sunderbyn och det ska bli intressant att få höra vad dom säger :) Anyhow... Jag får fortsätta sitta här och låtsas att jag förstår något. Yeiiij.

Peace.

Härligt, härligt!

Holymoly vad trött jag är. Jag vill sova, om ens så en liten stund... Men nejfan, jag pallar inte. Imorgon ska jag vara i Kemi kl. 8 när lektionen börjar. WEEE, fasen vad roligt! Jag ser framemot detta så sjukt mycket! Det kommer att bli så kul, kul, KUL! :D (låter som en plugghäst nu... jag vet) Helt sjukt så intressant nånting kan vara, jag fattar inte. Praktiken är upplagd 100 gånger bättre än i Sverige, åh det är så bra! Jag får träna på min engelska också, ÅÅÅH vad bra och jag kan flytta varsomhelst och få jobb ÅÅÅH HERREGUUD så bra!!! Jag må vara lite överentusiastisk, och jag vet att när vintern kommer och det är mörkt som i en soppåse, och man ska pendla fram-och tillbaka med en massa tröga finnar på vägen, när jag måste stiga upp före fan för att vara i Kemi 7... Ja, visst jag kanske kommer vara less. Men just nu känns utbildningen så sjukt bra. Fatta vilken möjlighet jag har fått... Att få läsa till det jag vill läsa, och på engelska ännu! Helt otroligt. Tack som fan!

Shit, vilken bra dag alltså. Jag mår så jävla bra! Eller ja, lite mat i magen så mår jag bättre än bäst ;) så nu snart åker vi till Smedjegatan och äter. Underbara tisdag! :D

Peace.

Favoritdag!

Äntligen lördag. Känns grymt skönt med lördag, det är min favoritdag :) Idag ska vi fira Danne som fyllde år förra veckan, och vi ska fira han med pumpa och ståt! Haha, eller så inte. Men jo, fira han ska vi göra i allafall. Startar med en förfest, sen kl 21 ska vi till Kalix och bowla två timmar :) Sen blir det mest troligt krogen för gänget. Om nu inte folk blir för fulla som då en gång när vi var och bowla, 4 däckade innan vi ens var påväg till krogen ;/ Det var illa... Vi får skylla på bowlingkompaniets billiga shotar :D

Nu har jag precis ätit lunch och ska väl försöka göra något åt det här kråkboet :( Usch, är så less på min frilla nu. För långt för att kunna ha mohawk-frilla, för kort för att kunna göra typ lockar och sånt. Skithår!!!!!! Kånkelbär?! Hahaha, fyfan nu är jag trött. Anyhow, fixa mig lite, åka på Rajalla med Santerilainen, komma hem, hopp i duschen, börja fixa sig, ta en grogg eller två, AAAAH underbara lördag, solen skiner, fest på G, det kan förfan inte bli bättre!



PARTY ON!

Peace.

Slöis

Vilken seg dag... Jag är rastlös men har inte ork att göra nånting. Crap. Har i allafall beställt bilderna nu, så om några dagar borde dom dimpa ner i brevlådan, wohoo. En bit på vägen är jag i allafall, sen gäller det bara att inhandla ramar och rama in allt så äre klart! Känner mig nästan lite konstnärlig... fastän jag inte är det, för 5 öre :P

Har ätit lunch för ett tag sen, och tror att jag nu snart ska fixa mig och åka förbi hos mamma och glo på hennes telefon, om det kanske har kommit ett sms från Ellos. Har väntat hela jävla veckan, hur svårt kan det vara att skicka iväg ett litet paket? Förra veckan fick jag mail om att mitt paket är på väg... Aja, blir lite bitter.

Fan vad slö jag är. Jag vill bara sova... Jobbig dag idag :)

Peace.

Unbelievable

Haha, det är otroligt hur jävla förvirrad man kan känna sig ibland. Man försöker ordna upp saker och ting, ta kontakt, men man blir då fan bara skickad vidare från ett ställe till ett annat hela tiden :P Helvetes röv. Nåväl, fick tag i henne i Kemi och hon var då inte den trevligaste typen att prata med... på måndag ska jag dit i allafall, och då får jag prata med några som vet litegrann om hur man räknar tillgodo kurser man redan har läst, och om det för det första går att göra så. Pffft... Lite klarhet i det hela i allafall. Annars blire nog Umeå för mig.

Det känns som att man sakta men säkert börjar acceptera allt. Det har varit tungt nu med tanke på mammas sjukdom och allt det här, men på nåt sätt så känner jag ingen större oro. Jag vill inte känna någon större oro. Jag vill bara vara, njuta och krama om henne så ofta jag kan, för man vet aldrig hur länge ens nära & kära är kvar på denna jord... Och det gäller ju allihopa, självklart. Det känns motigt med flytt, jag försöker tänka på mig själv men fasen, ibland är det svårt :) Den som lever får se.

Nu ska jag fortsätta bläddra bland mina bilder till fotoväggen, resultat får ni se sen :)

Peace.

Kluven

Grymt slö idag. Drömt flummiga drömmar igen, den här gången skulle vi ut och resa och jag missade planet! Självklart, bara för att jag äntligen skulle få åka iväg en sväng... Ja helt sjukt. Om nu nån resa blir av så ska jag se till att vara på flygplatsen 2 timmar i förväg bara för att vara på den säkra sidan.

Vaknade på morgonen och det såg ut att vara värsta kanonvädret, så jag tog på mig mjukisbrallerna och tröja och jacka, pluggade in mp3-spelaren i öronen och drog ut på en promenad, men varmt var det då fan inte alltså. Blåste ju som satan :) kändes som att huden skulle lossna från ansiktet vissa gånger :P haha. Anyhow, har försökt att få tag i kvinnan i Kemi men det verkar ju i princip omöjligt, hon har ta mig fan upptaget hela jävla tiden, hur funkar det liksom? Samtidigt som mina chanser att fortsätta plugga via Umeå universitet är goda, efter att ha blivit slussad vidare från ett ställe till ett annat idag... Då skulle jag "bara" läsa ett år, sen praktik en termin, sen skriva uppsats, så tungt låter det ju egentligen inte. Fyfan alltså. Jag har ingen aning vad fan jag ska göra...

Nu blire en dusch för fröken Trast, sen ska jag hitta på något roligt :P



- Jag älskar dig.

Peace.

RSS 2.0