Busy woman

Shiieeet alltså vad upptagen jag känner mig nowadays. Har fått lite andra ansvarsområden i handledarkursen vilket innebär att jag måste springa runt på en del olika möten för att kunna förstå vad den huvudansvariga handledaren gör, å förhoppningsvis kunna göra ett lika bra jobb sen när det bara är jag kvar... pirrigt, men kul som fan :)

Jag borde ligga å sova redan för länge sen, ska upp tidigt imorn å demonstrera ;) kan bara inte sluta glo på alla dessa CSI skitar å Criminal minds som spelas på tv jämt, ser jag början så måste jag se slutet. Nästan som tvångstankar ;) farligt farligt. Tur det snart är slut, börjar bli lite småsliten faktiskt. Till helgen blir det halloween party å uppsatsskrivning, gissa vilken av dom jag inte riktigt ser framemot... nåja, a girl's gotta do what a girl's gotta do.Mina hjärtan ♥

Peace.

Organiserad kaos

Klockan har precis tickat över midnatt här i Finnelandet å jag är inte ett dugg trött. Jag har haft så fruktansvärda mardrömmar dom senaste veckorna så det hela handlar nog mest om att jag inte vågar somna, även om jag kanske skulle känna mig småtrött... helt sjukt.

Förra natten somnade jag efter tre, sen vaknade jag av att katten höll på å leka med pennor, laddare, bollar, kläder å allt vafan den just i det ögonblicket lyckades hitta, och jag fick tyst på katten å hann somna i 10 minuter så ringer Laotans larm, å inte nog med det så ramlar telefonen mellan sängen å väggen i den där jävla glipan! Nå, det var bara att ställa sig upp å slita bort sängen från väggen å ta upp telefonjäveln å slå av larmet, kallt som i ett isbjörns rövhål var det också, katten skrek å solen sken in genom fönstret å huset höll på att blåsa bort... ja, där i det ögonblicket kände jag att snart brister det ordentligt :DImorn är det dags för intervjun! Jag har inte förberett mig för fem öre, men det går som det går. Har inte tänkt på det så mycket, har 1000 andra saker att ta hand om. Självklart håller jag alla tummar å tår men jag har valt att inte engagera mig i det för mycket. Jag blir lätt för upptagen av saker :)

Snart är det morgon, å då kommer syster å barnen å Sandra å barnet! :D haha, konstigt... Men kul ska det bli :) Hoppas bara på bättre väder imorn än det har vart idag, här har det ärligt talat varit världens storm. Skulle ta en kvällspromme till affären å självklart medans jag var där inne å handla så började det ösregna. Då vi bor alldeles intill sjön så blåser det typ 150m/s å dom där regndropparna kändes som knivar mot kinderna när jag började gå hemåt :) Men jag klarade mig. Helt genomblöt var jag.

Jag orkar inge mer nu.

Peace.

Hjääääääälp!

HOHOHOHOHOOO så typiskt mig att försöka plugga å sen gör jag fan allt annat än det! Någon som har nåt bra tips på hur man får bättre självdisciplin??! SERIÖST ALLTSÅ! Mitt är fan nere i noll å det har det varit i flera år. Jag blir inte klok på mig själv, å det är inte bara pluggandet det gäller, utan även sovandet, pengaspenderandet, ta-tag-i-viktiga-sakerderandet... Fattar inte. Jag kanske bara måste acceptera att jag är en människa som ALLTID gör saker i sista sekund, men hur jävla roligt är det? :D Skulle vara skönt att slippa stressen å slippa hata sig själv pga att man återigen är ute i sista sekund ;) jävla miffo man är.

Å inte nog med det så har jag tappat bort min kära kalender! Jag vet inte hur många möten jag missat redan pga att jag inte har min älskade kalender med mig (minne som en guldfisk), å sen är jag alldeles för snål för att köpa en ny ännu, är ju nytt år snart ;) NÅGON SOM SETT DEN?! Ååh...

Snart är det lördag å dags för inflyttningsfest! Ska bli superduperroligt, längtar redan efter en god drink... efter all "slit" är jag värd en ;) eller två... Höhö.Peace.

Swammel

Första dagen av mitt så kallade "lov" har snart passerat å jag har inte fått något gjort... what a surprise ;) Har dock läst lite i böcker så jag får väl nöja mig med det... imorn måste jag sätta igång med skrivandet, annars blire inge gjort!

Imorn åker jag till Happis å myser en hel dag, ska bli så trevligt :) Torsdag kommer barnen hit å leker en sväng då syrran ska sätta sig under nålen igen å sen åker jag med dom till Happyranda igen för att (hör å häpna) gå på en arbetsintervju. Har inte direkt höga förväntningar på den då jag vet att det är en s.k. "eftertraktad tjänst" men, det kostar inte att prova ;)

Idag har jag för första gången klippt afrohår... å det gick väl bra. Det var roligt :P HAHA. Fan vad trött jag är. Nee men ärligt talat, det gick bra. Det var konstigt. Typ som ull :P Vet inte ens varför jag skrev detta, lite pinigt. Nåja...

Nu jävlar ska det hända grejer här. Nu är jag trött på detta, ärligt talat. Det ska nog bli bra bara jag bestämmer mig för det :) WEI!

Peace.

Tack

Sjukt att det är söndag. Igen. Tycker mest det är söndag hela tiden :) Men det gör inget, kul att tiden går. Nästa vecka har vi självstudier från skolan, vissa kallar det för "lov". LOV in my ass, jag har så sjukt mycket skoluppgifter att göra så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Eller jo, jag hinner. Är bara lite småslö ibland :)

Jag har bara två år kvar av min utbildning... det är ganska sjukt. Sen säger jag tack å hej å drar vidare. Å det bästa är att ha någon som Laotan att dela allting med... det är helt underbart. Nu vet jag hur det är att vara lycklig varje dag. Varje dag.

    

Tack för att du är min. Tack för att du gör livet lätt att leva, tack för att du älskar mig även fast jag är svår att älska vissa dagar. Tack för att du inte ger upp. Tack för att du är du.

Peace.

Slöarsel

HALLÅ!

Helt slut är jag efter att ha kört zumba fitness framför tv:n i 50 minuter. Nu sitter jag bara å väntar på att älskopälsko ska hitta hem från fotbollen så blire mys :* Nu har jag paxat tv:n två kvällar i veckan, är ju mina favvohemmafruar på tisdagar å idag är det Greys! :D

Jag har faktiskt lyckats göra en del på mina skoluppgifter å jag känner mig lite småstolt över mig själv. Men sen blev jag dock trött... var en känslomässigt jobbig dag i skolan idag.

Fan, vad lat jag känner mig nu. Ska framkalla lite bilder på nätet så jag blir klar med fotoväggen nån jävla gång å sen ska jag bara slöa.

Peace.

RSS 2.0