update

jag har inte så mycket att skriva faktiskt. har hänt en del jättejobbiga saker men för det mesta har mitt sommarlov varit helt underbart :) underbara vänner å massa kärlek, det blir fan inte bättre.

nu sitter jag hos sandra å peter å flummar på. vi har förberett litegrann inför grillningen imorn, vi har ingen aning om vad som händer eller var vi ska vara men grillning å supning blir det i allafall. halva gänget har åkt till gbg för å se på acdc... lite fuskigt. å lite tråkigt att dom inte är här. men vi ska ha skoj ändå :)

vissa dagar känner jag att jag bara vill tillbaks till övik... känns tråkigt å inte få jobba å bara dra benen efter sig hela dagarna... samtidigt älskar jag att vara här. jag älskar att vara bland folk som känner mig bäst å slippa förklara varför jag inte orkar bryta ihop å varför jag bara vill vara tyst ibland. dom vet å förstår. men på nåt sätt så längtar jag till hösten. sen längtar jag efter å smälla till en viss person på käften :) att du kunde! via sms... din jävla idiot. familjejuvelerna kommer vara förstörda när jag är färdig ;) men men, människor slutar aldrig å förvåna en.

nu ska jag fortsätta umgås med dom här fårskallarna ;)

Peace.

. . .

why do all good things come to an end?

Peace.

hjärta

I will stay by your side now and forever,
I will always only be in love with you.
is it true when you say that you love me?
and is it true that I'm the one?

Peace.

RSS 2.0