skyltsöndag

oh, vad skönt. nu har jag jobbat klart för den här helgen, och sedan är jag ledig måndag, tisdag och onsdag. dom dagarna är i och för sig fullplanerade. det ska hinna tvättas, städas, gymmas, shoppas, julklappar ska handlas... jag ska hinna umgås med mina nära och kära utan att behöva sitta och gäspa hela tiden ;) men jag trivs på jobbet. fan vad jag trivs. det är många bollar i luften hela tiden och tiden bara flyger iväg. varor ska hinna packas upp, larmas och säljas till nöjda kunder. följesedlar ska faxas in, mailen ska kollas och skyltfönster ska fixas. mmm, jag älskar det tempot! och helger betyder massor med folk, och det är hur kul som helst! fyfan vad jag trivs :)

nu sitter vi hemma hos familjen rovanperä och väntar på att den hemmagjorda pizzan ska bli klar. mums! jag är så hungrig så jag känner hur händerna skakar när jag försöker printa ner lite skit här ;) efter maten ska vi baka pepparkakor med barnen. så mysigt! resten av dagen hade jag tänkt att jag skulle slöa. inte göra ett skit. det får jag ta tag i imorn, med nya krafter och ny energi. idag ska jag bara njuta av sällskapet, njuta av livet och njuta av att jag lever här och nu. just nu känns livet så underbart. jag är så lycklig. ja. så lycklig.

nu ska jag fortsätta mysa på här.

Peace.

this love

du kan säkert hitta bättre, men ingen kan älska dig som jag.

Peace.

kära jultomten...

hej kära jultomten. efter lite gnäll från mina nära och kära så bestämde jag mig för att skicka en önskelista till dig, hoppas dina tomtenissar kan använda dator för i år blir det en elektronisk önskelista... men det tror jag nog att dom gör.

i år har jag varit snäll. punkt. ibland kanske lite för snäll. jag har hjälpt människor så mycket jag kunnat och försökt att ställa upp för andra. självklart har ju alla sina dåliga dagar och där är ju jag inget undantag... tyvärr. men jag hoppas att jag varit ordentlig.

här kommer min önskelista:

1. cash. man behöver alltid cash.
2. en digitalkamera. en sån? eller kanske en sån? vad vet jag. jag vet inte vad som är bra ;)
3. en bärbar dator. helst hade jag velat ha en bärbar dator i förrgår redan men... jag väntar med tålamod.
4. en locktång. iofs har jag ju ganska kort hår nu... men det växer juh! och iCurlen är jag väldigt nyfiken på ;)
5. en klocka. finns så många fina klockor... åh. på ur och penns hemsida kan man välja och vraka bland grymma klockor.
6. presentkort. finns ju så många roliga ställen dit man kan slösa sina pengar... presentkort är kanske tråkigt att ge, men skitkul att få. då får du ju köpa exakt det du vill ha. H&M, gina tricotIKEA... u name it.
7. en mp3-spelare. efter att min rosa mp3-spelare har gett upp vill jag nu ha en ny... jag har försökt att lyssna på musik i mobilen men... njäe. jag vill ha en mp3-spelare helt enkelt.

okej... det var väl ungefär det jag önskar mig. återkommer senare om det är något jag har glömt ;)

ha det gött tomten!

Peace.

long time no see

tjoho!

det var ett tag sen sist, och det beror mest på att jag har jobbat som ett psykfall den här veckan. butiken är öppnad i allafall, och det går inte att beskriva hur skönt det känns! jag jobbar ännu imorgon, sen är jag ledig tisdag. jag vet inte riktigt vad jag ska göra då, ska på linsundersökning vid 12 och sen... sen vet jag inte. jag kanske ska bara vara. mysa med älsklingen och leka med syrrans barn. eventuellt fara på ikea en sväng kanske, vem vet? jag har lite smågrejer jag skulle behöva köpa därifrån. nu minns jag inte alls vad det var... suck. snacka om att huvudet är lite trött kanske, den har inte riktigt velat hänga med i veckan :)

nu ska jag låta lillflickan surfa en stund innan det är dags för henne att sova. vi åker väl hem snart, duschar och kanske glor på lite tv innan det är dags för jobb imorgon klockan 9.

Peace.

RSS 2.0