hemtentamen

ååååh vad less jag är på detta alltså. men det går framåt i allafall. jag å min kära vän micke sitter å roar oss i datasalen med denna förbannade tenta, halvt seriösa å halvt oseriösa.

micke: - alltså... jag tror jag har fått en fästing i huvet.

då brast det för mig :D haha!!

nej, nu fortsätta ett tag tills vi ska iväg å fika semla å bli smalare.

Peace.

what a day...

oh gud vilken jävla dag det har varit. för det första så försov jag mig (!) å fick stressa upp, sen ringde sandra å sa att vi inte kunde skippa föreläsningen så som vi hade tänkt för det var examinerande, STRESS!! hon kom å hämtade, jag halvsov ännu när vi kom in till stan å sådär men sen efter ett tag så vakna jag till halvt. aja, fick reda på att det inte alls var examinerande så då var jag bara allmänt less å sur, vi stanna där fram tills lunch å efter lunchen så gick vi ner till biblan å började med hemtentan. var ju inte alls så lätt som jag trodde ;) men, detta ska nog gå bra. ska fortsätta på den imorn. men fan vilken rolig dag jag haft trots allt skit, vi har flumma på som aldrig förr å jag har gapskratta riktigt ordentligt. tack mina tre små knasbollar, ni lyser upp min dag när allt är piss, skit å helvete!

sen! vill jag skicka en tanke till min sötsandra från happis! hon gjorde mig riktigt stolt på msn tidigare idag när hon pratade massa snusk med mig (nu låter detta helt jävla fucked up, men bara hon å jag vet vad jag menar)! haha.

näe man kanske ska lägga sig innan allt det här går för långt?

Peace.

LESS!

aaaaAAAAaaaah, jag är så dum att jag alltid går på det här! mitt jävla nyårslöfte var ju å inte vara så jävla blåögd å att inte bara tro gott om folk men det har jag ju lyckats glömma bort eller totalt skita i, jag vet inte. haha, man ångrar sig ALLTID i efterhand, fan att man går på saker å ting å allt folk lovar en å sådär. jag lär mig aldrig.

omtentashelvete imorn också. klarar jag inte denna nu så vet jag ärligt talat inte vad fan jag gör.

nu är jag bara less. sluta ljug, din jävel.

Peace.

there's no time left

alltså jag har fortfarande svårt å förstå det här... att folk från min generation börjar dö. det finns inte i min värld, det får inte finnas i min värld. varför ska det vara så orättvist? man är väl fan inte färdig med å leva livet här på jorden när man inte ens fyllt 30? näe, jag fattar inte."Lord though I walk through the valley of the shadow of death,
I'm not scared cause you're holding my breath
I only fear that I don't have enough time left
to tell the world that there's no time left.
Lord though I walk through the valley of the shadow of death
I'm not scared cause you're holding my breath
I only fear that I don't have enough time left
to tell the world that there's no time left."

vila i frid.

Peace.

nej, nu fan...

åh, äntligen är denna skithelg snart över :P för en gångs skull så vill jag inte ta bort måndagen från almanackan, brukar hata dom annars. men jag har en så lång dag imorn, går 14-17 så kan ju njuta litegrann av måndagen iaf. *ironic*

å nu känns det faktiskt bra. jag har valt att skita i allt som har med djupa känslor å göra, å börja om på nytt. blir nog bäst så. helvete, man kan ju inte dalta runt med mina känslor heller hur som helst? eller? näe fuck you all. nu börjar vi om från början. nästa grej ska bli bra liksom. jag vill inte va me nån som ignorerar en å bara skiter i en å aldrig hör av sig, jag vill inte va me nån som flirtar med en miljard brudar på samma gång å funderar på å dejta hälften av dom. HELL NO. this is my life å jag förtjänar fan så mycket bättre än bara massa skit!!!

"du kanske tror att jag är en bra tjej,
en sån som tänker på dig hela dagarna och skriver söta sms
från skolan om att jag saknar dig,
som väcker dig med en puss i pannan varje morgon och säger att jag bryr mig om dig, uppvaktar dig med en varm kram när du minst anar det.
eller varför inte ett litet sött gossedjur?
en sån som stryker dig över huvudet tills du somnar varje natt,
tror du det?!
så har du rätt,
bara det finns kärlek och du förtjänar det..."

Peace.

all the single ladies"now put your hands up
up in the club, we just broke up
I'm doing my own little thing
you decided to dip but now you wanna trip
cuz another brother noticed me
I'm up on him, he up on me
don't pay him any attention
cuz i cried my tears, for three good years
ya can't be mad at me

cuz if you liked it then you should have put a ring on it
if you liked it then you shoulda put a ring on it
don't be mad once you see that he want it
if you liked it then you shoulda put a ring on it
"

Peace.

alla hjärtans dag

en överreklamerad jävla skitdag. haha, jag skrattade så när jag läste sandras blogginlägg om våran filmidé, en rysare där en psykiskt sjuk seriemördare går omkring å mördar äckligt lyckliga par på alla hjärtans dag. haha, fan vad kul, jag hade lätt sett den filmen om det fanns en sådan.

anyway, är lite småseg idag, var hos madde igår å hällde i mig lite vin å jag trodde det var lugnt med vinfylla fram tills jag vaknade i morse. men men, då har man vart med om en sån fylla också! riktigt trevligt var det igår iaf, fick mig å längta till sommaren  å jänkare då vi spelade massa elvis å the refreshments. mm, sommar...

näe men jag önskar allihopa en mysig alla hjärtans dag, försök älska varann extramycket idag.

*kastar kärlek på* ♥

Peace.

svammel

jaah det har hänt så mycket så jag inte riktigt vet vart jag ska börja...

fick lägenheten i af, blir inflyttning förhoppningsvis den första mars, ska träffa min nuvarande hyresvärd idag så får vi väl se vad dom hittat på. ska bli sååå skönt å flytta närmare stan å ha en skitfin lägenhet me BADKAR! äntligen! :D så sen kommer det vara onödigt för er å ringa mig på kvällstid eftersom jag kommer spendera mycket tid i badkaret me massa bubblor å en gul badanka. jajjemän.

ja, det var väl det som var positivt. resten går väl an men vem fan orkar. omtenta fick jag ju också, men var ju inte ensam om det. bland ca. 40 elever var vi 21 stycken som fick U, så det känns väl lite bättre att man inte är ensam, även om man kanske inte får tycka så :P anyway, 21:a februari (jaa en lördag...) är det omtenta å funkar det inte så får det fan vara. då skiter jag i allt å blir fritidsforskare istället. hade ju iofs en långt å välbehövligt å mysigt jullov så det ska man väl inte sopa under mattan, men blir bara så less. men men, förhoppningsvis så blir det som man vill.

jag vill heeeeem... längtar hem så galet mycket! tänkte igår för mig själv att det inte är så länge kvar tills jag får åka... å jag åker den 6:e mars :/ aja, är ju en bit dit men med omtenta, hemtenta, seminarier å ev. flytt så ska jag väl få tiden att gå ;) sen lovade danne mig att dom skulle vänta med att fira hans bror tills då jag kommer hem, å det var ju snällt :D så lördagen efter jag kommit hem så blire bowling å partaj å det blir ju skoj.

aaah, jag är så känslomässigt förvirrad just nu att jag inte vet varken ut eller in. jag vill bara att saker å ting ska bli bra utan att behöva anstränga mig å behöva diskutera saker jag tycker är jobbiga men det vet jag ju själv att jag måste ta tag i. blääääää, har ingen ork! undra om det skulle bli bra om man bara ligger i sängen en hel vecka... sen när man stiger upp så kanske det har ordnat sig. kan ju vara värt å prova...

däng mig i huvudet, nån...

Peace.

RSS 2.0