det var som fan...

...sommaren gick ju asfort ju!!! fan, nu är det snart september :S oh my god.

aja, jobbat som ett as under sommaren. hunnit med å göra lite annat också iofs, så som festa. haha :P sen har jag väl lekt lite med vännerna å varit till övik två ggr. det var min sommar det :) men jag klagar ändå inte. det enda jag klagar på nu är att jag börjat skolan igen :P men kan ni fatta att jag faktiskt inte kände att det skulle bli så jobbigt idag när jag klev in i mattesalen? kanske beror på att det var en helt annan mattesal än vad vi hade? :P haha. ja inte vet jag, men där satt jag å syrran å räknade matte i af :P å det kändes bra. helt okej. japp.

nu sitter jag hos morsan å ugglar å ska väl åka hem här om en stund. vet inte när jag börjar imorn men jag tänkte åka till skolan lite innan å sitta på bilden å skuma :) känner att jag vill måla klart det jag börjat med, vilket känns bra för att jag oftast brukar skita i sånt som jag vet att jag ändå inte har temperament till å göra bort :P men nu känns det bara som att man kanske kan få klart den där tavlan jag började med för 324 år sen.

aja, nu blir det å dra sig hemåt å kanske göra nåt vettigt. typ... ta en dusch å sova ;) sounds good.

Peace.

ingen rubrik

jaa... det blev ingen flytt för mig riktigt än i af. känns jobbigt men ändå bra, jag kände mig inte riktigt beredd på det skulle jag tro. det kommer när det kommer helt enkelt. i slutet på augusti eller tom september. det visar sig med tiden.

nu är jag hemma hos danne, danne å stefan håller på å kocka hamburgare :P har inget vettigt att skriva egentligen.

jag känner mig tom... typ ensam å övergiven... men jag vet inte.

Peace.

RSS 2.0