whine

oh, nu är skittentan äntligen gjord! fifaan vad skönt det känns. 20:e maj kommer resultatet, bara å vänta å se hur det har gått. men shit så krånglig den var. efter 5 timmar kände jag att jag skulle dö, haha. aja, satt väl över 5 timmar iaf å sen lämna jag in helvetet å gick. väntade på sandra å vi åkte å hämtade käk å sen skulle jag sova lite men helt plötsligt så var jag inte trött längre, helt knas.

jag är så död i huvet så jag vet fan inte nånting just nu. min rygg gör så ont så jag vill bara gå till akuten å operera bort hela skiten.

BLÄ!

Peace.

en dröm

jag förstår inte mina drömmar. jag har drömt konstigt i några veckor nu å jag vet inte riktigt vad jag ska göra för å slippa dom. vissa är så obehagliga å jobbiga å när man vaknar på "morgonen" efter 8 timmars sömn känner man sig fortfarande heeeelt jävla slut...

i natt drömde jag i allafall att min lilla bula i nacken (har säkert slagit i huvet nånstans i helg...) började göra otroligt ont å jag fick åka in på akuten där dom konstaterade att jag hade en hjärntumör å hade ca. tre veckor kvar att leva. jag minns att känslan som jag fick då var så jävla äkta. jag visste inte hur jag skulle reagera. jag skulle ju aldrig hinna få barn, eller se syrrans ungar ta sin första fylla å få sin utskällning från moster. jag skulle inte hinna gå klart min utbildning å inte heller kunna köpa ett sommarställe åt mamma, hon som så gärna vill ha ett sånt. jag skulle inte få äta jordgubbar på sommaren å bada i torneälven en sista gång, å aldrig hinna be om förlåtelse till alla dom människorna jag har sårat å för allt dumt jag har gjort i mitt liv.

fan, det är så sjukt. det jag kände var så himla äkta. är det bara ett tecken på att bara för att jag mår så äckligt bra just nu, å känner mig älskad å lycklig, att det snart försvinner? att mitt undermedvetna på nåt sätt vill varna mig för å inte tro att det här kommer att vara långvarigt? eller är det bara ett tecken på att jag ska försöka leva livet varje dag för att man aldrig vet när det är över? äh, jag vet inte alls... 1000 frågor men inga svar.

Peace.

hope

ser ut å bli helt okej väder idag så jag sitter å väntar på att solen ska börja skina mot min balkong så jag kan sätta mig där ute å läsa lite mänskliga rättigheter ;) heh. tentan är om en vecka å jag känner mig ruskigt stressad, iofs är det väl en tenta som man inte kan vara så jätteberedd på eftersom vi kommer orientera i lagboken å utgå från den men ändå. fan vad jobbigt detta känns, jag måste klara denna alltså... fan då.

saker å ting känns lika bra som dom har gjort i flera dagar nu. det känns så förbannat bra men nånstans är man ju skeptisk till allting. fan att man inte bara kan ta å njuta av livet för stunden utan å behöva tänka på när allt tar slut igen å man faller ner i dom gamla banorna igen. det är jobbigt. men jag hoppas verkligen, verkligen att det här är bra. jag behöver det här nu.

näe nu ska jag duscha å sen äta lite lunch å sen blire plugg i några timmar innan jag ska träffa tjejorna.

Peace.

!

varför känns allt bara så jävla bra just nu?!

Peace.

I'm lovin' it

blä, jag har ju då lyckats bli så förkyld att jag inte ens känner nå smak i munnen, vilket är skitjobbigt :/ men, jag njuter av livet faktiskt, mår förbannat bra :D wee. idag har jag vart med madde hos micke å myst på ett tag, va skitkul å bara vara lite. imorn ska vi fira sawmyas födelsedag med lite vin å bus, ska bli skoj :)

å hur bra är inte den här reklamen??!! haha, dör varje gång jag ser den.



Peace.

helt onödigt

nu har jag kommit hem från norr. eller inte nu, igår kväll. å fyfan vad slut jag var! jag trodde jag skulle däcka när jag gick från busstationen till örnparken, så jävla trött var jag. jag övervägde till å med å lägga mig ner på gatan å sova ett tag, haha. men jag valde ändå att försöka hålla mig vaken å hem kom jag också till slut så det var ju bra.

idag då, vaknade trött som en jude på "morgonen" (förmiddag för dom flesta) å tänkte "NEEEEEJ!!! ringer klockan redan?!!" aja, tog mig upp till slut å slängde i mig lite frukost å fixa håret å klädde på mig, gick ner på stan å kom till skolan... hmm, ingen lärare där. efter en timme hade fortfarande ingen lärare kommit. då var jag 100% LESS kan jag bara meddela... jag å sandra åkte iväg till henne å hämtade en bok å sen till micke där vi lagade ris å kyckling till lunch, skitgott var det. satt å surra ett tag å sen åkte vi iväg till ica å handla. dumpade av micke hemma hos honom å åkte upp till mig. satt på balkongen å bara njöt av det underbara vädret, snacka tjejsnack om allt från mitt goda självförtroende inom sex, haha, till våra bilringar. mysigt som fan var det. åt vårrullar till middag å sen åkte sandra iväg å jag gick ner till tvättstugan...

nu snart äre dags för grey's, WEE! imorn ska jag å micke ses kl. 10 för å börja skriva på uppsatsen... blä... känner mig sååååååååå taggad!!!!!!!!!! verkligen!!!! *ironi*

vill bara sova.

Peace.

home sweet home

imorn ska jag äntligen få åka upp till norr, efter många om å men... ska bli skönt å få tänka på lite annat, även om det bara handlar om några dagar. få fundera på vad man vill ha ut av livet egentligen å hur jag vill att mitt kärleksliv ska vara, för såhär kan jag inte ha det, av flera orsaker. mår inge bra av det. måste bara ta ett beslut å sen äre finito med allt det här :)

mamma skulle iaf göra lasagne som jag skulle få äta, fan vad nice. på lördag blir det lilltjejens kalas... hela 6 år fyller hon redan. usch, tiden går alldeles för fort. sen vet jag inte vad jag ska hitta på, träffa några kompisar å umgås med familjen, är väl det som händer. nästa vecka blir en jobbig vecka då jag å micke ska fixa både hemtentan å uppsatsen... men det ska nog gå bra :)

glad påsk allihopa :)

Peace.

decision

jag vet inte hur jag ska förklara den här känslan. det känns bara så bra, på nåt konstigt jävla sätt. känns det bra för att det kanske känns att man äntligen kunnat ta sig fri från det "dåliga" som bara hållit en kvar? eller känns det bra för att det är nåt nytt? eller känns det bra för att man någonstans verkligen, verkligen hoppas på att det äntligen ska kännas okej? eller känns det bra för att jag äntligen bestämt mig för att våga satsa på det här? ja jag vet inte. det går inte å förklara känslan men det känns bara så förbannat bra. äntligen. jag hoppas verkligen att det är min tur nu.

saknar min familj som fan! åh, men jag är så tacksam över att jag har fått så fina vänner här nere. tack för att ni finns, utan er vore allt piss, skit å helvete. puss.

snart fortsätter hockeyn...

Peace.

2 much

jag är uttråkad. jag saknar min familj så otroligt mycket, suck. ätit frukost idag å ändå har man ångest till tusen, fan jag blir less på det här. hunden har bitit sönder mina kläder å är allmänt jobbig, mycket i skolan nu, lite pengar... får nog psykbryt snart tror jag.

5 dagar kvar tills jag åker hem ett tag. mysigt.

Peace.


sick and tired

hello.

inte mycket som händer hos fröken trast å kåthunden idag faktiskt. är inte länge sen jag kom hem efter att ha vart i skolan, ätit å sen vart på långprommis me vovven, å känns lite trist att man typ måste gå å lägga sig snart :P grey's kommer ju ikväll å det får jag absolut inte missa. annars har jag inget annat planerat, läsa lite inför seminariet imorn kanske, är så less på dessa jävla seminarier så jag efter den här kursen kommer spy galla över dom! BLÄ.

var en bra dag idag ändå, gårkvällen var jobbig pga olika anledningar men känns bättre nu, är fruktansvärt trött bara. hade behövt springa in på H&M här nån dag å köpa lite badbubblor så jag kan bada badkar :P går ju inte utan bubblor jöh.

näe nu äta lite yoggi å glo tv.

Peace.

RSS 2.0