ny vecka, nya möjligheter

hmm, skulle låta sådär positiv med min rubrik men jag känner då mig fan inte nå positiv alls! ;) haha. nej då, är sjuk fortfarande å åker på å jobba idag. chefen ringde om att en hade blivit sjuk å om jag kunde jobba, vad ska jag annars säga förutom ja :/ känns jobbigt å vikariera å alltid, alltid ta emot alla pass man får, speciellt när man är sjuk å bara hade velat ligga i sängen hela dan... men men, för å få bra referenser så måste man offra sig ibland, tyvärr.

ändå känns det som en vecka då ingenting är omöjligt. ska snacka med chefen idag om sommarschemat, (fick ett preliminärt) å får jag behålla alla dom timmarna jag hade på det schemat så ska jag beställa en utomlandsresa så fort som möjligt typ. var hos nina å toni igår å dom å barnen + mia ska åka till kreta i slutet på augusti. jag hade ju följt med om jag vetat hur det blir med universitet å det :/ men nä. så det får bli såhär istället :) fast iofs... eller inge sånt negativt nu, nu ska jag låta humöret vara på topp ;)

nu ska jag snart iväg på jobbet :)

vila i frid, engla.

Peace.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jodå, det hoppas jag med. Men det går inte en enda dag utan att jag är fly förbannad på det jävla aset. (vet ej om man får skriva så)

2008-04-14 @ 11:58:23
URL: http://Iohannaa.doggyblogg.se



Postat av: Johanna

Glömde skriva, hur är det själv då? :)

2008-04-14 @ 11:58:51



Postat av: Sandra

jobba när du är sjuk??? ja du H:et, hoppas du klarar av dagen! :D
Kry Kramar på dejj! :P

2008-04-14 @ 15:53:17
URL: http://sandren.blogg.se



Postat av: Johanna

Tack! :) *smile* Visst är det konstigt att det ibland känns lite bättre om man får kalla personen ifråga (jävla skitstövel). :P Ringer dig imorgon förresten, tänkte om vi skulle hitta på något. :) Om du inte känner dig för krasslig förstås. :) Krya massor på dig. *låter som om det var en finne som skrivit det där* ;P Kram

2008-04-14 @ 23:31:45
URL: http://iohannaa.doggyblogg.se



Postat av: Lisa

Ja mamma sms:ade mig när de passerat Sangis och sa att solen sken, möjligtvis var på väg hit *håller tummarna hååårt*
Ses snart gulledu :)

2008-04-15 @ 09:33:39
URL: http://llllisa.blogg.se



Postat av: Sandra

Ja du H:et, det är bara verkligheten :P Ni kommer nog att få se mig stå fundersam X antal gånger innan uppsatsen är klar! Och den ska ju in i Januari först så det kan bli hårt :D

2008-04-16 @ 08:18:39
URL: http://sandren.blogg.se



Postat av: Lisa

Ja det blev det, och väderguden (om vi nu väljer kalla den så) lovar fint till idag också :), I can see it coming through the window. Vilken tur jag har! :)

2008-04-16 @ 08:32:08
URL: http://llllisa.blogg.se



Postat av: Sandra

Den som lever får se :D Du kommer oxå vara i upplösningstillstånd en dag. Hela grejjen att jag stressar är för att man måste ju följa en tidsplan lite så att man inte har ALLT kvar i slutet, det kan bli kämpigt. Det är alltid bra att ligga steget före.

2008-04-16 @ 10:59:04
URL: http://sandren.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0