TRÖTT

Haha, så otroligt jävla trött. Det var tydligen hela huset gungar på Västa Esplanaden 9 i natt, hade jag haft en pistol hade jag gått ut i trappuppgången och skjutit folk. Jag var så jävla LESS! Nån knäppskalle som gick med högklackat upp och ner och UPP OCH NER för trapporna i en jävla evighet, idioter gormade som aldrig förr och fan jag ville bara spy. Tur att jag var alldeles för trött för att gå ut och skrika på dom, annars hade det var börjat gå rykten om att jag är mentalt sjuk.

Jag skiter i det annars, jag är inte känslig av mig när det kommer till ljud och stök... men igår hade jag verkligen velat sova då klockan ringde 5 i morse. Grr!

En halv dag i skolan och sen till Vuono city, vi har varit ute och åkt spark med barnen, Jennifer åkte skridskor ett tag och sen åkte vi hem. Det är inte bara jag som är trött för här har det grinats och bråkats med två minuters mellanrum. Härliga torsdag!

Imorn åker vi till Snö Slottet i Kemi! :D

Peace.


Kommentarer
Postat av: Grace

Have a lots of fun.

2011-03-17 @ 18:54:38



Postat av: Sandra

Inte bara jag har problem med elefanter till grannar hör jag ;)Fast idag lät det mest som hästar, tror de galopperade där uppe...

2011-03-17 @ 21:48:48




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0