Still waiting...

Hallå.

Sitter i skolan å väntar på att lektionen ska börja. Egentligen börjar vi just precis nu (12.30), meeen vi ska få hit en polisman som ska prata med oss litegrann om droger å alkoholproblem i norra Finland å det ska bli intressant... han anländer dock först om 30 minuter.

Åt precis lunch här i skolan, spenatsoppa blev det idag å gott var det. Vi skulle även ha haft en presentation nu efter lunch men vi hinner nog inte... sen blir det nog att ev åka förbi en sväng i Happyranda efter skolan idag. En shnabbis bara :)

Ikväll händer nog inget speciellt. Får klä på sig ordentligt när man kommer hem så man inte fryser ;) Sen är det Top Model Sverige på tv 3 kl 21 (min tid), det får man ju inte missa! Det är härligt att se hur totalt hjärndöda å ytliga människor det finns där ute... så underhållande, på nåt sätt :D- Izabella Scorupco å Jonas Hallberg som leder Top Model Sverige 2012!

Peace.


Kommentarer
Postat av: Beatrice

Åh! Sånt är intressant, när jag gick i typ 8:an eller 9:an så var de en polis på besök och även en f.d knarkare, hemskt att se hur hans läppar knappt rörde sig och att han inte kunde prata normalt efter alla drogerna.

2012-02-07 @ 15:49:06
URL: http://beatriiicej.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0